Shaklee Promo Mei 2015 Hebat Terrr

By | 5 May 2015
Vitalea percuma untuk ahli baru

Ha jangan tak tahu, dalam keadaan orang lain naikkan harga barang, Shaklee ni buat pulak promosi tiap-tiap bulan. Ini akak nak habaq mai promo bulan Mei pulak la na..

Akak suka sangat kalau beli time sale. Baru-baru ni akak beli banyak sangat jubah, akak tengok kalau beli time sale lagi jimat gila babas la… hahah jadi bila beli time sale, akak boleh dapat sampai 2 pasang jubah yang kalau harga normal dapat selai je. Ha mestilah berbaloi kan.

Begitu jugak suplemen, akak memang suka sangat kalau borong time sale. Meh akak habaq supaya hangpa tak tertinggal ketapi

Promosi Mei 2015 Shaklee

Promosi Mei 2015 Shaklee

BUY 6 FREE 1

  1. Omega guard
  2. Phytocol ST

BUY 3 FREE 1

  1. Vitalea for Children

Bulan ni adalah bulan untuk turunkan badan, turunkan kolesterol, elakkan serangan jantung, untuk minda lebih bijak dan juga untuk kesihatan yang menyeluruh.

Selalu saya ingatkan kepada anda diluar sana untuk buat pilihan bijak. Biasanya kita suka membeli time sale kan? Lebih jimat beli masa promo ni kan?So, sama juga dengan suplement. Yang penting untuk badan kita. Jubah atau tudung sanggup sampai beratur awal2 pagi atau spent beratus-ratus beli, untuk kesihatan badan mestilah lagi sanggup kan.

Jangan lepaskan peluang tau kesayangan saya semua…:-)

****Mulai Mei hingga Oktober 2015 setiap pendaftaran ahli baru dengan pembelian apa2 produk Shaklee akan menerima 1 VITALEA ADULT SECARA PERCUMA sempena 100 tahun Vitalea dalam dunia!

Jangan lepaskan peluang bila Shaklee dah bagi yang offer yang susah nak dapat ni tau 🙂

Vitalea percuma untuk ahli baru

Vitalea percuma untuk ahli baru

Contact saya utk sy bantu anda. Lengkap dengan cadangan pemakanan dan aturan supplemen.

Raihanah
SID 864679
No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

2 thoughts on “Shaklee Promo Mei 2015 Hebat Terrr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge