Call nowWhatsapp

Shaklee Master Coordinators

Alhamdulillah siang tadi berpeluang menghadiri Master Celebration Nur Zahirah. Master Nur Zahirah adalah orang yang bertanggungjawab mengenalkan saya dengan bisnes Shaklee. Asalnya saya ambil Shaklee sebagai set berpantang. Lama-lama terus saya amalkan sebagai supplemen harian saya.

Bercerita tentang Master Celebration, rank Master merupakan calit tertinggi la dalam Shaklee ni. Bagi Shaklee mereka tak kisah berapa ramai Master yang mereka akan ada, tiada kuota pun. Kalau ramai lagi bagus. Bayangkan syarikat kita, mesti ada kuota Manager berapa orang, Vice president berapa orangkan. Tapi bagi Shaklee, mereka tiada kuota.

Shaklee telah pun terkenal di USA sebagai jenama No 1 yang menjadi pilihan surirumah di sana untuk menjana pendapatan. Dilaporkan Shaklee telah membayar USD5 bilion kepada para pengedarnya tanpa gagal sejak ia diperkenalkan puluhan tahun lalu.

Shaklee telah membayar USD5 bilion!
Bagi seorang Master, purata pendapatan mereka setahun boleh mencecah RM600 ribu, bahkan ramai dikalangan Master sebenarnya menikmati lebih daripada itu.

Program Master Celebration pula merupakan program untuk recognition kejayaan seseorang itu. Shaklee menaja sehingga RM50ribu bagi program itu sahaja. Banyakkan? Sebenarnya Shaklee memang sangat murah hati. Jom layan gambar pula.

Suasana dalam dewan

Tahniah Mak Ira!

Inilah CEO Shaklee Malaysia, sempoi orangnya. Ini gambar kandid beliau sedang menyanyi lagu Shaklee.Bagi anda yang masih tercari-cari bisnes yang ingin diceburi, dengan modal yang paling minima (hanya RM75 seumur hidup), risiko rendah dan produk yang diyakini/selamat, anda dialu-alukan menyertai saya di Ohsem Group.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp