Call nowWhatsapp

Shaklee Bisnes High Class!!

Seminar kepimpinan Shaklee

Saya paling suka leadership program yang dianjurkan Master upline saya baru-baru ni. Tak sangka la buat kerja dari rumah je, tapi boleh attend seminar kepimpinan yang profesional macam tu.

Mujurlah master Nur Zahirah ajak pi seminar ni.

Masa tu dok sibuk sangat closing sampai tak pikir apa dah. Dia dok sebut jugak, mesti datang seminar ni! Ya kan je la, sebab tak pikir apa. Bila baca aturan program, takde sebut apa pun. Benda apa tah tajuk dia, macam misteri sangat.

Sekali bila program start je… fuh Mat Saleh mana ni? Berabuk English macam anak mat saleh betui. Ha, punyalah lama tak attend program handle in English (except program official Shaklee).

Tapi paling best tu aktviti dan program dia, tak dapat kat tempat lain. Saya kerja dulu pun tak buat program cam ni. Maklumla company kecik je, so pilih-pilih la course apa nak pi. Jarang sangat la boleh attend seminar leadership, kecuali kita ni manager dan taraf ke atas.

Tapi kita sebagai SID, boleh attend seminar cennggini? Awak tau tak perasaan apa saya rasa? Rasa honored sangat. Rasa appreciated.

Macam tu rasa bila dapat pi BLNC. Faham tak cemana rasa? Exclusivenya tu, bukan semua orang boleh join. High classnya tu, bukan semua orang boleh rasa.

Join Shaklee Pun Ada Seminar Kepimpinan Ke?

Nak bagitaunya, baru-baru ni saya hadiri seminar kepimpinan. Ahad minggu lalu (7 Oktober 2018) di De Palma Resort, Ampang. Tempat pun dah gah kan? Apa lagi pengisiannya.

Harga workshop sebegini biasanya RM2500 per head kerana ia diajar di level corporate termasuk Petronas. See? Buat Shaklee dengan team kami di bawah susur galur LAT Family pun boleh dapat ni kan. Best sungguh! High class punya aktiviti dan circle yang korang boleh dapat bila sertai kami.

Walau harganya RM2500 untuk setiap orang, namun perserta hanya bayar sebanyak RM80 saja. Dapat makan 3 kali kat hotel, dapat ilmu dan dapat kitab purple sekali dengan percuma saja. Pengisian best korang!

Master Aizan sedang bagi ceramah. Best sangat
Master Aizan sedang bagi ceramah. Best sangat

Saya pernah bekerja sebelum ni. Saya biasa dengan kelas-kelas dan seminar yang high class, profesional macam ni. Dah lama betul tak attend kelas macam ni. Bila dapat tu, rasa bernilai sangat.

Terima kasih kepada fasilitator yang banyak guide kami agar menjadi seorang bisneswoman yang walau ada anak ramai dan berderet, kami kekal dengan jiwa dan mindset kami sebagai seorang wanita yang bekerjaya eksklusif dan high class. Memang perasaan tu sangat hebat rasanya.

Dalam Leadership Workshop ini, kami sediakan kitab purple yang mana miliki semua SOP LAT Family di dalamnya. Memang detail bukunya tau. Untung la. Saya sekarang pun kalau pi coaching dengan sesiapa, bawa buku-buku ni sahaja.

Buku yang jadi panduan grup kami, tersedia. Tak susah-susah dah
Buku yang jadi panduan grup kami, tersedia. Tak susah-susah dah

Insyaallah kami akan kekal buat aktiviti bulanan untuk LAT Family dan seluruh ahli dalam LAT Family tanpa henti. Motif kami adalah soul and spirit. Bila soul and spirit ni menjadi kuat, datanglah apa saja dugaan insyaallah kami semua di LAT Family akan kekal berdiri bersama leaders dan ahli grup kami.

Awak nak join? Mesti kena join grup saya dulu.

Ini sebenarnya tonggak kepada berjayanya satu satu kumpulan dalam bisnes Shaklee. Iaitu jaga bonding dan ukhwah sebaik mungkin. Segala rintangan akan dapat ditempuh dengan jayanya. Dan kejayaan akan menjadi milik kami semua insyaallah.

Tonggak utama seminar kepimpinan LAT Family
Tonggak utama seminar kepimpinan LAT Family

Leadership Workshop kami pon mesra bayi dan kanak kanak. Memang kami hadkan kehadiran kanak kanak. Namun jika si ibu tidak boleh hadir kerana tidak boleh bawa anak dek kerana tiada yang boleh jaga, jadi kami izinkan asalkan ibu boleh uruskannya dengan baik di dalam workshop.

Anda sedang mencari cari jalan untuk buat bisnes dari rumah secara online? Jom join grup kami.

Anda sedang mencari cari siapa mentor anda dalam Shaklee? Sertai kami di LAT Family. Kami miliki 5 orang Master Coordinator yang miliki kelebihan berbeza beza. Dan pastinya team kami miliki bonding yang sangat kuat. Korang pasti akan rasa tersangat excited insyaallah.

Saya bersama sebahagian daripada leaders saya yang hadir
Saya bersama sebahagian daripada leaders saya yang hadir

Penutup

Saya doakan anda terus sihat, terima kasih sebab membaca sampai habis. Saya doakan anda jumpa penyelesaian kepada masalah anda.

Jika perlukan sebarang penerangan tambahan jangan segan hubungi saya di 012-2195919 atau klik http://kakanah.wasap.my.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Coach Kesihatan Anda

Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge