Set Kurus Bajet

By | 4 August 2013

Semua pasti dalam mood nak raya..nak makan macam2 juadah hari raya..tapi tak risau takut berat badan naik pas raya nanti??bulan puasa badan mantain..tapi raya berat bertambah…so apa kata sediakan Lecitihn dan Alfafa sepanjang beraya nanti..bukan sepanjang raya saja tapi sangat sesuai untuk sesiapa yang ingin menurunkan berat badan pada bajet bawah rm100..;-))

Set Bajet Kurus ini insyaAllah menepati bajet anda. Walaupun dalam kategori bajet, result pun superb. Set bajet ini amat sesuai untuk lelaki & wanita, even untuk ibu menyusu. Alfalfa yang terdapat pada set ini juga boleh bertindak sebagai “milk booster” untuk ibu menyusu.

** Lecithin bertindak sebagai fat emulsifier (pemecah lemak) yang baik. Justeru pengambilan lecithin secara konsisten setiap hari dalam kuantiti yang dicadangkan mampu membantu mengelak masalah obesiti dan mempercepatkan kesan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang sempurna.

** Alfalfa pula bertindak sebagai agen detox yang akan mengangkut lemak-lemak yang telah dipecahkan untuk disingkirkan daripada badan. Selain itu, alfalfa juga membantu pelawasan yang turut mempunyai peranan penting dalam misi menurunkan berat badan.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.Nak tahu harga Shaklee? Hubungi


Raihanah Ahmad
Shaklee Independent Distributor (864679)
SMS/Whatsapp 0122195919
Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge