Set Bajet Kesuburan Terlaris Dan Berkesan

By | 10 December 2014
Set Bajet Kesuburan Terlaris dan Berkesan

Sejak menceburi bidang suplemen, saya jadi seorang yang suka tolong orang dan mengambil berat. Dan rupanya tengok orang berjaya dan sihat sangat best perasaannya. Memang sukar digambarkan.

Dalam hal kesuburan, saya sendiri adalah testimoni bergerak. Sebab saya asalnya memang ada PCOS. Kalau ada PCOS ni maksudnya bukan mudah nak hamil. Untuk dapat anak pertama dulu usaha selama 8 bulan. Untuk anak kedua dalam setahun. Usaha tu memang dengan bantuan doktor la, tapi saya tak sampai ikut program kesuburan doktor sangat. Cukup saya diagnos masalah apa, then saya usaha sendiri dengan cara saya.

But then, untuk hamil kali ke 3 kali ni, saya tak perlu usaha sangat. Sebab kuncinya adalah: badan perlu sihat, cukup semua vitamin. Sebab apa badan saya kali ni sihat? Sebab dah 2 tahun lebih sebelum mula hamil saya amalkan pengambilan suplemen.

Jadi bagi anda yang sudah lama berkahwin, yang kemungkinan ada masalah kesuburan bolehlah hubungi saya untuk saya bantu anda pula. Di bawah ni adalah testimoni salah seorang customer saya yang berjaya hamil dalam tempoh 4 bulan selepas pengambilan suplemen. Sekarang beliau sedang hamil 10 minggu.

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Set Bajet Kesuburan Terlaris dan Berkesan

Sebenarnya set kesuburan yang saya nak beritahu anda ni adalah macam open secret. Dah ramai yang tahu, dan anda pun mungkin masih waswas dan tak yakin. Apa pun, anda harus cuba baru tahu hasilnya.

Set kesuburan ini sebenarnya mengandungi produk berikut:

  1. Vita E Complex – Menyuburkan sel-sel dan organ reproduksi lelaki serta menambahkan kesuburan lelaki.
  2. GLA Complex – Mengurangkan masalah senggugut, meningkatkan kesuburan, mengawal kolestrol, darah tinggi dan kencing manis, mengecutkan cyst, menormalkan kitaran haid, memperbaiki hormon
  3. Zinc  Complex – Memberikan tenaga kepada sperma untuk bergerak laju kepada ovum, membantu membentuk sel sperma yang sihat dan sempurna, dan membantu pembentukan hormon testosteron.
  4. Alfalfa Complex – Untuk memulihkan masalah keputihan, mengurangkan period pain, bertindak seperti kacip fatimah untuk wanita, melegakan keletihan, atasi sembelit.
  5. ESP – Membantu dalam pertumbuhan sel yang sihat, merendahkan paras kolestrol, mencegah sakit jantung, mengandungi isoflavones yang fungsinya bersamaan dengan hormon wanita.
  6. CoQ Health – Meningkatkan kualiti telur, meningkatkan tenaga sel. Saksikan video ini daripada pakar perubatan daripada New York.
Set Bajet Kesuburan Terlaris dan Berkesan

Set Kesuburan Shaklee

 

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI VITA C SR PLUS!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

7 thoughts on “Set Bajet Kesuburan Terlaris Dan Berkesan

  1. diana

    hai raihanah. badan yang sihat memang penting sangat untuk kesuburan kan. Saya anak pertama cepat. Yang kedua dan ketiga agak lambat. Mungkin sebab perubahan hormon dan umur juga. Sama2 kita jaga kesihatan 🙂
    diana recently posted…Best friendsMy Profile

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      haa mmg badan perlu sihat. kadang kita rasa badan kita dah sihat tp tak perasan sebab pemakanan kita dan radikal bebas tu menyebabkan kita juga tak sihat dalam senyap.

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      ya betul tu, insyaAllah kita cuba yang semulajadi.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge