Raya Dah Dekat, Bebas Jerawat, Jeragat Dalam 14 Hari!

By | 28 June 2014

Oh, memanglah 2 hari lagi nak puasa kan, tapi kalau anda nak rawat masalah kulit anda yang masih berminyak, berjerawat, jeragat, apa kata anda mulakan dari sekarang?

Raya nanti, semua orang mengerlip. Lip lap sana lip lap sini. Semua orang bergambar. Takkan kita je tak bergambar? Sebab kulit kusam tak berseri, penuh jerawat, jeragat bertahun-tahun dok tang tu. Baru lepas solat raya, kulit dah berminyak sakan… adeh macamana ni? 

Malula nak ambik gambar, malula nak gi jenjalan. Mesti orang tegur

“Hang nak pakai xxx tak? Boleh kurangkan jerawat

“Gi jumpa pakar kulit dak?

Grr… itu pulak soalannya, bukannya nak tanya khabar kita. 

Nak-nak lagi yang nak bertunang, nak kawin, lagi sengsara. Jadi fokus tu, tutupla camana pun dengan makeup, kesannya sementara je. Depan suami? Grrr malunya!

Dulu itulah masalah saya. Masalah kulit yang saya tanggung bertahun-tahun. Dan memang malulah nak bergambar sakan macam orang lain yang high confident. Saya jadi sampai tak confident dengan diri terus. Sebab muka banyak jerawat, jeragat, kulit jenis berminyak.

Anda boleh rujuk posting saya Masalah kulit? Tidak lagi dengan Set Kulit Shaklee. Dalam artikel itu saya tuliskan beberapa produk yang saya gunakan hingga kulit jadi flawless macam ni, daripada kulit berjerawat dan berjeragat.


Secara asasnya set kesihatan dan kecantikan kulit Shaklee ini 

– Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
– Mencegah penuaan
– Menjadikan kulit lebih kenyal
– Mencerahkan kulit
– Menjaga kulit dari sinaran UV
– Mengurangkan parut jerawat dan jeragat
– Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
– Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
– Menjadikan wajah lebih berseri dan gebu


Set ini mengandungi di bawah:


Vitamin E Complex

– Memperbaiki parut
– Mengurangkan jerawat dan jeragat
– Memulihkan tekstur kulit
– Memberikan tona muka sekata
– Mengurangkan kedut dan garis halus

Vitamin B Complex

– Melembapkan kulit
– Menaikkan seri wajah (glowing gitu)
– Melancarkan peredaran darah
– Anti stress (stress memudahkan jerawat naik ke muka)

Vita C Plus Sustained Release
– Membentuk kolagen
– Menghilangkan kedut
– Mencerahkan kulit
– Menghilangkan jeragat
– Merawat kulit kasar dan kering

Energizing Soy Protein (ESP)
– Mengandungi asid amino yang penting dalam pembinaan sel tubuh
– Mengekalkan kulit muda dan otot
– Memastikan sentiasa bertenaga
– Merangsang regenerasi kulit dan otot
– Memulihkan kedutan
– Sebagai anti penuaan
– Mengembalikan keserian kulit
– Kelembutan otot
– Mempercepatkan pemulihan luka
– Menghilangkan parut

Shaklee Collagen Powder (SCP)


– Mengekalkan kelembapan dan mencegah kedutan
– Memulihkan masalah kulit seperti parut, kedutan dan garis-garis halus (penuaan)
– Mencantikkan dan menyuburkan rambut
– Menegangkan payudara
– Menguatkan tulang
– Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi dengan merapatkan sel-sel dan mempercepatkan pembentukan sel-sel baru
– Melambatkan proses penuaan kulit

– Memulihkan jerawat dan jeragat


Saya paling suka SCP! Yang lain saya ambil juga, tapi SCP ni saya tak boleh miss. Anda boleh baca sini SCP Bukan Sekadar Untuk Kulit. Hasil pantas, kulit cantik, memang puas hati. Memang takde jerawat dan jeragat, kulit pun tak berminyak.

Produk Shaklee tak beri kesan mengelupas, kesan kemerah-merahan sehingga merosakkan kulit. Sebab produk Shaklee dirumus daripada bahan semulajadi, insyaAlah selamat kepada semua. Ia juga Halal, dan mempunyai kajian ke atas setiap produknya at least 100 kajian ke atas setiap satu produk. Memang Shaklee jaga sangat dengan kualiti produknya. 

Bukan macam sesetengah produk yang tempek jenama sahaja, sedangkan tak tahu apa ingredients yang digunakan. Anda boleh baca Jauhi Produk Beracun.


Kadangkala orang skeptikal pada testimoni. Ya, saya faham anda mungkin ingat saya guna fotoshop. Ya, ini saya tunjukkan kepada anda testimoni yang ada, memang inilah testimoni yang terbukti benar

Kulit Bebas Jerawat, tiada lagi parut

Kulit berseri, tiada lagi kulit kusam

Kulit bebas minyak, tiada jerawat dan tanpa parut

Ada parut chicken pox? InsyaAllah pun boleh hilang

Amacam? Raya ni buat kejutan kepada semua kenalan dan saudara mara. Anda yang lebih cantik, menawan, gojes, sampai semua orang jeles. InsyaAllah saya yakin anda dapat capai yang anda inginkan.

Set Kulit Shaklee Untuk kulit bebas Jerawat, jeragat dalam 14 hari



Cepat hubungi saya, fast action fast result.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? 

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner 
PM/SMS/Watsapp 0122195919 
Emel ahmad.raihanah@gmail.com 
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com 
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner 
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge