Rahsia Kulit Berseri Tanpa Mekap

By | 15 October 2014
Rahsia Kulit Berseri Tanpa Mekap

Kalau anda macam saya ni yang selesa tanpa mekap, artikel ini untuk anda. Sebolehnya saya nak kulit saya bersih berseri tanpa mekap, orang kata cantik semulajadi. Sekurang-kurangnya takla kulit tu kusam. Saya sejak remaja memang alami kulit sensitive. Jerawat dan kulit berminyak tu memang setia la dengan saya ni. Huhuh

Memang habis banyak juga saya untuk dapatkan kulit sihat. Tak kisahlah apa janji saya buat. Saya pernah jumpa pakar kulit, pakai produk MLM pernah dan macam-macam lagi. Rasanya habis juga ribuan. Namun hasilnya tak memberangsangkan.

Sebab saya dah gave up, saya stop cari pasal kesihatan kulit ni. Seingat saya, ambil suplemen 3 tahun lalu sebab untuk berpantang dan menyusu. Itu je tujuan saya. Mana tahu dengan tujuan itu rupanya boleh manjadikan kulit saya pun kini tidak lagi bermasalah. Sekarang ni jari pun kecewa sebab tak dapat cari jerawat nak picit lagi.

Rahsia Kulit Berseri Tanpa Mekap

Ini saya dulu dan sekarang

Kulit Cantik Berseri Dengan Set Kecantikan Shaklee

Kalau ikutkan, basic set kecantikan Shaklee ada 3: ESP, Vita E Complex dan Vita C Sustained Release Plus. Semua ini merawat daripada dalam, hasilnya akan terserlah pada luaran, memang confirm puas hati.

ESP

Dalam set bersalin dan menyusu memang ada ESP ni untuk fungsi-fungsi penyusuan dan repair sel badan kita. Rupa-rupanya ia juga membantu kulit kita sihat dan berseri.

Tahukah anda, setiap 21 hari sel kulit lama akan mati dan sel kulit baru akan dihasilkan. Kira macam sel kulit tu akan duplicate sel kulit lama. Ha sebab tu bila kulit kusam berlaku adalah disebabkan sel kulit baru duplicate sel kulit lama yang mati dan kusam tu. Jadi no point sel kulit bar utu yang sepatutnya segar dan cantik, tapi sebab dia duplicate sel kulit lama yang mati dan kusam.

ESP fungsinya membekalkan protein. Protein sangat penting untuk hasilkan sel kulit baru yang lebih gebu, bersih, licin dan berseri. Selain itu ESP juga membantu kulit lebih anjal, gebu, cerah dan licin.

14 cara nikmati ESP

Smoothies ESP Strawberry

Vita E Complex

Saya ambil Vita E Complex untuk meningkatkan fungsi pemulihan luka. Samada makan atau Vita E Complex pun boleh disapu pada kulit yang luka atau berparut. Hasilnya memang superb.

Vita E Complex merupakan salah satu anti oksidan paling kuat yang berfungsi meneuralkan radikal bebas. radikal bebas ni salah satu punca utama jerawat dan jeragat berlaku. Jadi sebab tu ia baik juga untuk kulit, ambil sebiji sehari sahaja.

Tips yang paling best. Kalau ada jerawat stengah nak naik atau dah matang, boleh picitkan Vita E Complex dan sapu pada jerawat tu. Confirm jerawat tak jadi naik atau surut pada hari yang sama. Parut pun takde.

Rahsia Kulit Berseri tanpa mekap

Khasiat Vita E Complex

Vita C SR Plus

Vita C SR Plus ni saya ambil memang dah ada dalam set berpantang Shaklee. Ia berfungsi untuk meningkatkan pertahanan badan ibu. Selain itu vitamin C merupakan bahan binaan untuk kolagen. Ia membantu memberikan tona sekata kepada kulit, membantu kulit elastic dan menjaga salur darah dan peredaran dalam tubuh.

Selain tu, vitamin C  juga bantu kurangkan sunburn jika terdedah kepada cahaya matahari dalam jangka masa lama. 2 minggu lepas kulit saya sunburn juga time pergi Langkawi tu sebab jaga anak saya berendam dalam kolam selama 3 jam. Alhamdulillah balik tu kulit takla sunburn sangat, kulit pun tak mengelupas macam yang biasa saya alami dulu-dulu. vitamin C  juga yang beri kesan merah-merah jelita (ala-ala blusher) kat pipi jika dibuat masker.

Rahsia Kulit Berseri tanpa mekap

Vita C SR Plus

Harga Set Kecantikan Kulit Shaklee

Harga runcit set ini bernilai RM401.50 untuk kegunaan 2-4 bulan. Tapi jika anda nak nilai terbaik, ada caranya. Hubungi saya, saya bagitahu rahsianya.

Rahsia kulit cantik berseri tanpa mekap

Serlahkan kejelitaanmu

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

  1. Selamat
  2. Semulajadi
  3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli Set Kecantikan Shaklee!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge