Purata pendapatan dengan Shaklee

By | 25 April 2014

Masa saya membuat keputusan untuk bisnes dengan Shaklee saya tak tahu pun berapa pendapatan yang saya boleh dapat. Niat saya cuma untuk tambah pendapatan, saya memang tak sangka boleh dapat 4 angka sebagai side income.

Jika saya buat dengan lebih rajin dan berstrategi, boleh je dapat macam graf di bawah:

Level Supervisor – sekurang-kurangnya RM20,000 setahun (ramai yang dapat lebih ni)

Level Sen Supervisor -sekurang-kurangnya RM36,000 setahun

Level Coordinator – sekurang-kurangnya RM80,000 setahun

Level Sen Coordinator – Sekurang-kurangnya RM150,000 setahun

Level Key Coordinator – sekurang-kurangnya Rm250,000 setahun

Level Sen Key Coordinator – sekurang-kurangnya RM350,000 setahun

Level Master – Sekurang-kurangnya RM600,000 setahun

Pendapatan tahunan mengikut pangkat

Tahukah anda, di atas disebutkan tahunan, tetapi ada yang berjaya mendapatkannya untuk bulanan. Bulanan? Ya bulanan, ramai Master yang berpendapatan RM100,000 sebulan. Amazingkan.

Dan anda boleh berpencen dengan Shaklee, ia juga boleh diwariskan kepada anak-anak anda. Di Malaysia mungkin kita belum ada contoh lagi tetapi di US dah ada keluarga yang 3 keturunan dah buat Shaklee. Maknanya, memang boleh buat asalkan anda mahu.

Siapa nak passive income? Rugi jika tak rebut. Siapa tak nak anda bersenang lenang, bercuti ke tapi duit tetap masuk?

Mahukah anda saya perkenalkan dan guide anda dengan bisnes ini? Hubungi saya segera.

Untuk menjadi hebat, anda harus bermula sekarang

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge