Call nowWhatsapp

Promosi Shaklee Untuk November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Kejap je rasanya dah sampai ke penghujung tahun. Macam biasa hari pertama setiap bulan saya akan update berkenaan promosi yang ada bagi Shaklee.

Alhamdulillah pencapaian Oktober 2018 bagi grup saya semakin membanggakan. Ramai leaders efektif, dan ada yang naik rank. Saya sendiri sudah lulus Car Bonus program. Sesuatu yang saya sudah usahakan beberapa tahun, akhirnya dapat juga.

Alhamdulillah saya dah capai salah satu benefit dari Shaklee iaitu Car Bonus program
Alhamdulillah saya dah capai salah satu benefit dari Shaklee iaitu Car Bonus program

Melalui car bonus program ni, saya akan dibayar oleh Shaklee secara bulanan sebanyak mengikut pencapaian saya. 4 angka jugalah, insyaAllah.

Berbalik kepada pencapaian Oktober 2018, paling penting ramai yang dah melayakkan diri ke Business Leaders National Conference yang berprestij bakal diadakan pada Februari 2019.

Bukan senang nak join BLNC, mesti kena seorang leaders yang efektif. Tahniah korang, makin ramai teman saya ke event tu nanti.

  • Tahun 2017 saya hadir seorang diri.
  • Tahun 2018 saya hadir dengan kak Fatimah. Berdua sahaja layak.
  • Tahun 2019 insyaallah hadir dengan 5 orang team saya.

Anda nak buat bisnes Shaklee? Ayuh sertai tim saya sekarang, boleh watsapp saya http://kakanah.wasap.my

Promosi Shaklee Untuk November 2018

Apa yang best bulan ni? Best, excited sangat ni.

1. OmegaGuard

Bulan ni promosi OmegaGuard dengan cara

  • Beli 2 botol pada 5% diskaun atau
  • Beli 6 botol percuma 1 botol

Apa keistimewaan Omega Guard Shaklee?

Okay Omega Guard ni memang special sebab ia adalah minyak ikan terbaik di dunia!Ia mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak. Selain tu, ia :

  • Diekstrak daripada ikan laut air sejuk seperti ikan sardin, mackerel, herring, anchovies yang didapati di perairan air Jepun.
    Bukan daripada hati minyak ikan.
  • Merupakan minyak ikan paling tulen di duania kerana mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi.
  • Menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard.
  • Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan semulajadi.
  • Dihasilkan secara semulajadi iaitu menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB

2. Youth Skincare
Setiap bulan ada je benda yang best kalau beli Youth Skincare ni. Bulan ni pula lagi best. Kali ni sapa-sapa yang beli Youth Set seperti berikut:

  • Youth Starter Set berharga RM850
  • Youth Renew and Maintain Set berharga RM1,010
  • Youth Intensive and Treatment Set berharga Rm1,274
Akan dapat percuma beg travel cun ni. Best kan.
Promo Youth November 2018
Promo Youth November 2018

3. ShakleeBaby

Alhamdulillah bila dapat tau ada sale 30% bagi produk ShakleeBaby. Untuk pengetahuan, saya memang gunakan set ShakleeBaby untuk kegunaan anak bongsu (sekarang 8 bulan). Memang bagus sangat, lagipun memang confident produk Shaklee kan.
Paling suka guna sabun dan minyak dia. Bau pun best.
Kalau rasa sebelum ni harga mahal, sekarang dah 30% diskaun, banyak murah-murah la weh.
Promosi November 2018 ShakleeBaby murah-murah sangat
Promosi November 2018 ShakleeBaby murah-murah sangat

Penutup

Memang bestkan kempen untuk November 2018 ni. Ayuh dapatkan segera!
Saya doakan anda terus sihat, terima kasih sebab membaca sampai habis. Saya doakan anda jumpa penyelesaian kepada masalah anda.Jika perlukan sebarang penerangan tambahan jangan segan hubungi saya di 012-2195919 atau klik http://kakanah.wasap.my.
Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Coach Kesihatan Anda
Shaklee Gombak
Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamincerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.
Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamincerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge