Call nowWhatsapp

Promosi Shaklee Oktober 2018

promosi shaklee oktober 2018
Cepat betul masa berlalu, sekarang ni dah masuk bulan Oktober 2018 kita ni betul tak. Cuma lagi 2 bulan insyaAllah kita akan menjengah ke tahun baru 2019.
Macam biasa la kan bila awal bulan saya akan update apa promosi terkini daripada Shaklee.
Bulan ni memang special sebab bukan je ada promosi best tapi juga ada produk baru diperkenalkan.

Promosi Shaklee Oktober 2018

Ada 2 produk baru bulan ni dan sempena itu juga Shaklee buat promosi.

1. Zinc Plus

Zinc Plus adalah produk paling dinanti-nantikan oleh ramai daripada penggemar Shaklee.
Setelah Zinc Complex dihentikan penjualan sejak 3 tahun yang lalu, Zinc Plus adalah hasil kajian saintis selama 3 tahun. Maksudnya ia telah ditambah baik.

Kelebihan Zinc Plus Shaklee:

  • Tiap tablet dalam Zinc Plus Shaklee mempunyai 100% nilai harian zinc, iaitu 15mg zinc.
  • Dirumus dengan zinc gluconate. Zink gluconate adalah salah satu bentuk zink chelated terbaik. Ia mudah diserap oleh badan.
  • Zinc gluconate juga 100% berasaskan tumbuhan. Ia diekstrak dari fermentasi glukosa dari jagung maka rasa dia kurang pahit, rasa pedar dan kurang rasa logam. (Ikut pengalaman tablet zinc dia memang tak rasa apa so mudah nak telan).
  • Diformulasi tanpa tumbuhan alfalfa.
  • Sesuai untuk semua orang dewasa.
Zinc Plus dijual pada harga runci RM56.25 sebotol yang mengandungi 120 biji.
Zinc Plus SHaklee kembali ke pasaran
Zinc Plus SHaklee kembali ke pasaran

2. Youth Eye Treatment

Salah satu daripada produk yang sangat ditunggu oleh penggemar Youth Skincare.
Youth Eye Treatment!!
Keistimewaan Youth Restoring Eye Treatment
Keistimewaan Youth Restoring Eye Treatment

Keistimewaan Youth Eye Treatment:

  • Mengandungi campuran peptida yang unik. Peptida merupakan gabungan asid amino. Ini ditunjukkan dalam kajian klinikal di mana apabila kita menggunakan Youth Restoring Eye Treatment selama 28 hari, dengan 2 kali penggunaan setiap hari akan mengurangkan garisan halus, kedutan dan garisan pada bahagian mata seawal 7 hari.
  • Youth Restoring Eye Treatment boleh membantu mengurangkan mata sembab dan lingkaran hitam bawah mata. Masalah ini sering dialami oleh kaum wanita.
  • Eye Treatment ini boleh juga menghaluskan kontur mata iaitu mata gelap dan kering yang menjadikan mata seperti letih. Ianya juga boleh menganjalkan dan melembabkan kulit di sekeliling mata.
  • Ianya direka khas dengan mempunyai tip penyejuk unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan sekitar mata dengan urutan lembut semasa dipakai dan secara tak langsung membantu pengedaran darah pada mata. Kita akan berasa sejuk dan selesa kerana ianya diserap sempurna disekeliling mata.
  • Eye Treatment ini diuji oleh oftalmologi dan tidak akan merengsakan mata. Jika ianya termasuk ke dalam mata juga tidak akan membahayakan.
  • Ianya juga tidak akan menyumbatkan liang pori, bintik-bintik kolesterol bawah mata.
  • Diuji oleh dermatologi dan ianya selamat serta sesuai untuk semua jenis kulit.
Youth Restoring Eye Treatment dijual pada harga runcit RM243.75.

Bagi setiap pembelian Youth Restoring Eye Treatment anda berpeluang membeli Radiant Set dengan diskaun sebanyak 20%. Fuhh banyak tu. Radiant Set ni mengandungi:

  • Youth Radiance C+E
  • Youth Night Cream (Rich)
  • Youth Activating Serum

Harga lepas diskaun adalah RM688 sahaja iaitu penjimatan sebanyak RM172!!

Beli Youth Restoring Eye Treatment dan dapatkan 20% penjimatan bagi pembelian Youth Radiant Set
Beli Youth Restoring Eye Treatment dan dapatkan 20% penjimatan bagi pembelian Youth Radiant Set

Anda baru nak cuba Youth Skincare? Meh saya ajar cara nak beli dengan dapat penjimatan berganda-ganda. Caranya dengan langkah-langkah berikut:

  1. Beli Youth Starter set berharga RM680. Setiap pembelian pada bulan Oktober 2018 anda akan dapat PERCUMA Travel Bag.
  2. Beli Youth Restoring Eye Treatment berharga RM195 (harga ahli).
  3. Beli Set Radiant dengan diskaun sebanyak 20% (RM688 selepas diskaun)

Dengan pembelian set di atas, anda dapat:

  • Youth Cleanser
  • Youth Toner
  • Youth Moisturiser SPF 50
  • Youth Night Cream (Light)
  • Youth Activating Serum
  • Youth Radiant C+E
  • Youth Night Cream (Rich)
  • Youth Restoring Eye Treatment
  • Youth Travel Bag

Wah banyak betul kan. Penjimatan sebanyak RM172 tau. Fuh tak boleh blah, kena dapatkan juga hari ni!

3. Vitamin C Sustained Released

Ramai peminat vitamin C Shaklee kan? Saya sendiri amalkan vitamin C dengan dos yang banyak ikut amalan Dr Suzanne Humphries. Berita baik bulan ni vitamin C Shaklee ada promosi iaitu diskaun 5% dengan setiap pembelian 3 botol vitamin C.
.
Beli 3 botol Vitamin C dan dapat 5% diskaun
Beli 3 botol Vitamin C dan dapat 5% diskaun
Vitamin C adalah vitamin penting yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh, dengan fungsi utama sebagai antioksida yang baik. Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda.
Tahukah Anda?
Tubuh anda mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, anda perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh anda melalui pemakanan harian dan suplemen.

Keistimewaan Shaklee

  • Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.
  • Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.
  • Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesanannya.

4. Youth Skincare

Setiap bulan ada je benda yang best kalau beli Youth Skincare ni. Bulan ni pula lagi best. Kali ni sapa-sapa yang beli Youth Set seperti berikut:
  • Youth Starter Set berharga RM850
  • Youth Renew and Maintain Set berharga RM1,010
  • Youth Intensive and Treatment Set berharga Rm1,274
Akan dapat percuma beg travel cun ni. Best kan.
.
Percuma Youth Travel Bag bagi setiap pembelian mana-mana set Youth
Percuma Youth Travel Bag bagi setiap pembelian mana-mana set Youth

5. Set Lelaki

Dengan adanya Zinc Plus, maka lengkaplah pakej kesihatan lelaki. Dengan itu Shaklee membuat promosi bagi pembelian Set Lelaki Shaklee mendapat percuma Paperbag Shaklee yang cun tu.
.
Set lelaki terdiri daripada:
Promosi Set Lelaki sempena Zinc Plus kembali
Promosi Set Lelaki sempena Zinc Plus kembali

Penutup

Memang bestkan kempen untuk Oktober 2018 ni.
Saya doakan anda terus sihat, terima kasih sebab membaca sampai habis. Saya doakan anda jumpa penyelesaian kepada masalah anda.
Jika perlukan sebarang penerangan tambahan jangan segan hubungi saya di 012-2195919 atau klik http://kakanah.wasap.my.
Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.
Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Coach Kesihatan Anda
Shaklee Gombak
Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.
Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge