Promosi Hebat Februari 2015 Best Giler!

By | 2 February 2015

Berdebar juga tunggu Februari 2015 ni, alhamdulillah kami settle Januari 2015 dengan jayanya. Thanks to the Ohsem Team yang bersungguh-sungguh mencapai target masing-masing.

Ok jom buka buku Februari 2015 pula. Ingin saya khabarkan kepada anda promosi hebat Februari 2015 yang mantap dan best giler! Mestilah best sebab ramai juga customer saya menunggu promosi ni. Jom tengok apa dia ok.

Vitalea Iron Formula

Promosi Vitalea ni ada 2 promosi bulan ni

Beli 2 pada 5% diskaun, atau

Beli 6 botol percuma 1 botol

Multivitamin pertama dunia

Vitalea Iron Formula Multivitamin pertama dunia

Untuk ketahui lebih lanjut berkenaan Vitalea, silalah klik link yang saya berikan tu ya.

Vitalea ni sesuai untuk semua, ia adalah multivitamin asas must have bagi semua orang. Saya ambil Vitalea ni dah 3 tahun sejak berpantang anak kedua dulu dan saya continue sampai sekarang tak pernah lupa. Time mengandung sekarang ni pun Vitalea membantu saya memastikan tenaga yang mencukupi dan memastikan hb saya cantik je. Takde la nak kena komplen dengan doktor sebab HB rendah kan.

Banyak testimoni pasal Vitalea ni, anda boleh semak ok.

Ostematrix

Promo seterusnya Ostematrix, juga ada 2 promosi

Beli 2 pada 5% diskaun, atau

Beli 6 botol percuma 1 botol

Ostematrix bukan sekadar kalsium

Ostematrix bukan sekadar kalsium

Klik pada link yang diberikan untuk ketahui Ostematrix lebih lanjut.

Kita semua perlukan kalsium kan, terutama wanita. Sebab badan kita mengalami banyak perubahan: period, mengandung, bersalin, berpantang dll. Jadi memang kita lebih banyak memerlukan kalsium. Tapi tak dinafikan lelaki pun masih perlukan kalsium ok.

Kanak-kanak membesar perlukan kalsium, kanak-kanak perempuan terutamanya perlukan kalsium untuk meninggi denngan sesuai. Jadi berikan kalsium kepada anak-anak anda.

Kalsium perlukan magnesium untuk penyerapan yang baik, jadi selain kalsium pastikan pil kalsium anda turut mengandungi magnesium. Sebab itu saya suka ostematrix sebab ianya complete.

Masa mengandung ni Ostematrix membantu saya untuk

  • Tidur lebih lena
  • Elak sembelit
  • Khasiat kalsium kepada ibu dan bayi

Sapa nak sapa nak.. jom order sekarang

Advanced Joint Health Tablet (AJHT)

Promosi ketiga adalah AJHT iaitu beli 3 botol dan dapatkan 1 botol secara percuma. Maknanya anda dapat 4 botol sekali gus.

Untuk kesihatan sendi

Advanced Joint Health Tablet (AJHT)

Apa istimewanya dan keperluan AJHT ni?

Ianya untuk kesihatan sendi, boleh klik pada link tersebut untuk ketahui lebih lanjut.

Vitalea For Children

Promosi terakhir adalah Vitalea for children, promosi ini dilanjutkan daripada bulan lepas iaitu  beli 3 botol dan dapatkan 1 botol secara percuma. Maknanya anda dapat 4 botol sekali gus.

Vitalea For Children Multivitamin Untuk Kanak-kanak

Vitalea For Children

Memang luar biasa sangat sambutan pada Vitalea FC ni sejak diperkenalkan bulan lepas. Anak saya sendiri pun makan setiap hari untuk menampung nutrisi yang tidak didapatinya. Elok ni untuk anak-anak membesar dan bersekolah.

Ha tu dia semua promosi bulan Februari 2015, semuanya hebat-hebat belaka dan must have in your supplement checklist.

Jom order cepat-cepat sebelum habis stok. Naya nanti.

 

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

6 thoughts on “Promosi Hebat Februari 2015 Best Giler!

    1. Raihanah Ahmad Post author

      Memang ramai memerlukan ni almaklum tulang dan sendi penting untuk bergerak

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      Bulan ni fokus kepada set sendi, memang terbaik sebab banyak sangat testimoni yang baik

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge