Promosi Berganda Minyak Ikan Omega Guard

By | 5 October 2015
Omega Guard membantu menyingkirkan lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga

Macam ini hari-hari saya tulis pasal promosi Shaklee ni, di kala orang lain menaikkan harga, Shaklee turunkan harga. Mestilah best. Ini pasal promosi berganda pulak, minyak ikan popular Omega Guard.

Saya memang mesti ada Omega Guard di rumah. Untuk anak-anak, saya dan mama dan abah.

Promo Oktober 2015 Shaklee

Promo Oktober 2015 Shaklee

Minyak Ikan Omega Guard Untuk Anak-anak

Anak-anak saya memang sudah 2 tahun lebih mengambil minyak ikan omega Guard. Manfaat minyak ikan Omega Guard untuk anak-anak:

Minyak Ikan terbaik dunia untuk kanak-kanak pintar

Pada umur 2 tahun sudah pegang pensel dengan betul

Minyak ikan membantu meningkatkan kemampuan membaca

Sekumpulan penyelidik di Universiti Oxford Britain telah melakukan kajian terhadap 362 kanak-kanak berusia 7 hingga 9 tahun mendapati kemampuan membaca kanak-kanak meningkat dalam tempoh 3 minggu selepas diberikan minyak ikan dengan dos 600mg selama 16 minggu.

Penyelidik Kanan Universiti Oxford Dr Alex Richardson memaklumkan makanan tambahan Omega 3 terbukti dapat meningkatkan kemampuan membaca terutamanya dalam kalangan kanak-kanak yang lemah dalam pelajaran.

Meningkatkan perhatian atau fokus kanak-kanak.

Ini terutama pada kanak-kanak hyperaktif, ADHD, dyslexia serta mereka yang berdepan dengan gangguan perkembangan koordinasi.

Membantu perkembangan otak dan mata kanak-kanak.

Omega 3 baik untuk kesihatan kanak-kanak.

Minyak Ikan Omega Guard Untuk Wanita / Ibu

Banyak juga manfaat Omega Guard ini untuk ibu macam saya. Saya masih menyusu dan juga sedang struggle hendak kuruskan badan. Alhamdulillah Omega Guard ini membantu saya.

Leptin dalam minyak ikan Bantu Kurus

Leptin dalam minyak ikan Bantu Kurus

  • Khasiat daripada minyak ikan ini akan disalurkan kepada baby melalui susu ibu. Jadi baby pun akan mendapat manfaat minyak ikan ini untuk dirinya.
  • Minyak ikan omega guard membantu membakar lemak dan tidak menjejaskan penghasilan susu ibu.

Best kan.

Minyak Ikan Omega Guard Untuk Mereka Yang Berumur

Dalam English orang sebut the elders, orang tua kitalah ni. Apa masalah biasanya ada pada orang tua?

Prosess Distilasi Molekul Berperingkat menjamin Omega Guard tanpa bahan tercemar

Prosess Distilasi Molekul Berperingkat menjamin Omega Guard tanpa bahan tercemar

Itu biasa, jadi mak ayah saya contohnya memang pengambil tegar juga minyak ikan Omega Guard ni, dan mereka memang ambil untuk tujuan di atas.

Alhamdulillah dulu memang ada sakit, sekarang sudah pulih dan kembali kepada dos biasa. Sebagai anak, mestilah kita hendak ibu bapa kita sihatkan.

Promosi Berganda Minyak Ikan Omega Guard

Bulan ini promosi berganda minyak ikan omega guard, samada

  • Beli 6 percuma 1 atau
  • Beli 2 pada 5% diskaun

Harap perkongsian ini bermanfaat kepada anda.

Raihanah

SID 864679
No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

14 thoughts on “Promosi Berganda Minyak Ikan Omega Guard

    1. Raihanah Ahmad Post author

      alhamdulillah, satu langkah yang bijak Nunu

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      kita zaman dulu sangat berlainan, berbanding sekarang

      Reply
  1. lekatlekit

    saya pernah bagi omega guard untuk anak saya. Alhamdulillah membantu juga dari segi perkembangan speech dia cuma sekarang saya stop sebab anak saya dah tak nak pulak. sebelum ni saya campur dengan susu. ok je dia minum. lama2 dia taknak. nak suruh telan besar sgt dia tak nak. Apapun Omega guard memang tak di nafikan baik untuk perkembangan kanak kanak
    lekatlekit recently posted…TIPS UBAHSUAI DAPUR PALING SENANG DI DUNIA DARI IKEAMy Profile

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      saya pernah jadi camtu bila tetiba anak taknak omega guard. sehinggalah dia kena pneumonia, agaknya dia pun dah trauma masuk hospital, sejak daripada itu memang tak tinggal dah omega guard.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge