Promosi april 2015 untuk anda ingin sihat dan kurus

By | 2 April 2015

Hari ni 2hb april. Maaf saya lambat nak update sini berkenaan promosi april 2015 oleh shaklee.

Bz juga semalam dan kelmarin disebabkan anak kedua saya demam. Demam bengkak tonsil. Seingat saya dah setahun lebih dia tak kena. Kena ni pun saya rasa sebulan ni dia tak ambil suplemen.

Kesnya omega guard dia refuse nak ambil. Mealshake pula saya tak buat yang telah dicampur dalam vico. Omega tu patutnya saya pelbagaikan cara pengambilan omega. Salah sayalah ni. Jadi pasni memang takleh culas ambil vitamin. Lagipun anak kedua saya ni susah makan ubat. Berperang setiap kali. Jadi optionnya adalah tingkatkan pertahanan badan.

Ok back to topic. Anda mesti teruja juga nk tahu apa promosi untuk april 2015 kan. Promosi adalah seperti berikut

Gla complex

 

Cara Semulajadi Tegangkan Kulit Muka

Kebaikan GLA Complex

1. Gla buy 6 free 1
2. Gla buy 2 less 5%

Kebiasaannya gla complex digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing.

Mari kita baca kebaikan GLA COmplex Shaklee :

· Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
· Meningkatkan kesuburan.
· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
· Membantu dalam menangani menopause.
· Menguatkan kuku & rambut.
· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
· Membantu menangani ekzema.
· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
· Menguatkn immuniti badan.
· Mempelahankn process penuaan.
· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
· Mengawal kencing manis
· Mengawal kolesterol.
· Bagus untuk saraf.

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.

Lecithin

Lecithin

Lecithin untuk pembakaran lemak

3. Lecithin buy 6 free 1
4. Lecithin buy 2 less 5%

Apakah kebaikan lecithin. Ia boleh melindungi hati kita ~ Bagaimana?

  1. Lecithin  boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati.
  2. Memecahkan lemak dan kolestrol ~ Caranya? Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita.
  3. Melangsingkan ~ Menghalang obesiti. Kalau kita ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul  maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku. Lepas tu jadilah langsing semula  tanpa penyakit kerana ianya seimbang dengan tubuh badan kita.
  4. Mencantikkan otot dan kulit. Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh membentuk membran sel, melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan.
  5. Memperbaiki alergi ~  Lecithin boleh menghalang platlet darah dari mengaktifkan tisu gegelang di dalam salur darah yang boleh menyebabkan alergi semakin paarah seperti penyakit kulis spt dermatitis dan demam alergi.
  6. Menghalang kejadian batu karang ~ Batu karang tu terjadi akibat dari kolestrol yang berlebihan alam badan kita. Jadi Lecithin akan bertindak untuk pengemulsi supaya kolestrol yang mencanak-canak tu dapat dihalang dari menjadi batu karang
  7. Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress ~ Kolina yang saya nyatakan di atas tadi akan berfungsi untuk penghantar/ agen saraf kranial yang boleh mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress.
  8. Menghalang tekanan darah tinggi ~ Caranya? Lecithin boleh menghalang arterioklerosis, menggalakkan peredaran darah. Maknanya Lecithin menghalang darah daripada tersekat atau tersumbat.
    Boleh juga untuk mengatasi masalah prostat lelaki
  9. Meringankan sembelit ~ Fungsinya untuk melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.LECITIN SANGAT MEMBANTU IBU BERSALIN/DALAM PANTANG
  10. Lecithin boleh membakar lemak yang berlebihan dalam badan ibu baru bersalin .biasanya lemak-lemak terkumpul ketika mengandung.
  11. Lecithin ini juga boleh berperanan untuk mengurangkan risiko clog duct atau duktus susu tersumbat.
  12. Lecithin boleh membantu ibu mengatasi masalah lost of short term memory yang biasa akan dialami selepas bersalin.
  13. Lecithin juga boleh membantu menyalurkan inositol dan kolin dalam susu ibu untuk meningkatkan perkembangan otak bayi.

Vitalea For Children

5. Vitalea for Children buy 3 free 1

Mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral perlu. 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B. Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain. Jadi ia cukup lengkap untuk diberikan kepada si manja anda.

 

 

Vitalea For Children

DTX Complex

6. DTX Complex buy 3 free 1

  1. DTX Complex Untuk Kesihatan Hati

    DTX Complex Untuk Kesihatan Hati

Ia mengandungi :-

  1. (a)Ekstrak Biji Benih Pokok Susu Tisel yang menghasilkan 80% silymarin (anti oksida yang kuat)  yang bertindak  menyokong keupayaan badan untuk menghasilkan protin bagi membantu menjana semula sel-sel hati. Ia melindungi hati daripada toksin termasuklah dadah, racun dan bahan kimia. Merawat masalah hati seperti hepatitis dan sirosis. Mengurangkan kadar kerosakan hati akibat alkohol. Serta membantu masalah kulit seperti ekzema dan psoriasis
  2. (b) Schizandra – ekstrak biji benihnya mengandungi anti oksida dan merangsang sintesis protin untuk meningkatkan enzim bagi tujuan detoksifikasi hati
  3. (c) Cendawan Reishi (Ling Zhi) – Membina imun dan membantu mencegah atau merawat kanser
  4. (d) Ekstrak Dandelion, Articok dan Kunyit – membantu fungsi hati dan  mengekalkan aliran hempedu
  5. Secara kesimpulannya, DTX Complex ini membantu kita mengeluarkan kompoun dinyahtoksin oleh hati, menjaga kesihatan hati dan juga menggalakkan fungsi hati yang sihat. Sebotol mengandungi 90 biji tablet. Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.
  6. Dtx complex turut sesuai diambil oleh pesakit denggi.

Cinch Shake – Chocolate dan Caffe Latte

Cinch Choc buy 3 free 1

Cinch Caffe buy 3 free 1

Macam biasalah, Cinch Shake dari Shaklee memang di reka khas khusus bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang juga boleh tengok, sehingga ada website khas untuk cinch shake ini. Sememangnya, produk shaklee ni dapat masuk Oprah . Kalau search je di google, ada yang hilang sampai 20kg dengan panduan diet cinch shaklee yang betul. So bolehlah tengok lagi testimonial cinch yang banyak perisa di website ni.

  1. Cinch Shake terbaik

    Cinch Shake membantu program pelansingan badan

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK SET PENYUSUAN SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge