Promo Shaklee Ogos 2017

By | 2 August 2017

Bulan Ogos 2017 memang banyak betul promo Shaklee. Ramai yang tertunggu-tunggu setiap bulan apa promo yang Shaklee buat. Menariknya bulan ini ialah ia sempena dan khas untuk wanita.

Promo Shaklee Ogos 2017

Ada beberapa promo best Shaklee pada bulan Ogos 2017. Jom kita lihat apa yang ada:

1. Omega Guard Beli 5 Dapatkan eVoucher Rm20 x 3

promo omega ogos 2017 shaklee

promo omega ogos 2017 shaklee

Omega Guard adalah minyak ikan tulen Shaklee yang membekalkan asid lemak Omega 3 untuk keperluan seisi keluarga termasuk:

  • Bayi dalam kandungan (disalurkan melalui ibu)
  • Bayi menyusu (disalurkan melalui penyusuan)
  • Kanak-kanak
  • Remaja
  • Dewasa
  • Warga Emas

Manfaatnya terlalu banyak:

  • Kesihatan jantung
  • Kesihatan sendi
  • Kecantikan dan kesihatan kulit
  • Menyokong dan memelihara fungsi dan kecerdasan otak
  • Mengawal paras kolesterol dan tekanan darah yang normal
  • Mencegah strok
  • Kesihatan mata
  • Dan banyak lagi

Melalui promosi Ogos 2017, pembelian Omega Guard adalah secara reward iaitu beli 5 botol dan dapatkan eVoucher sebanyak rm20 x 3. Maknanya dapat eVoucher sebanyak RM60.

2. PWP Untuk Ahli Baru

Baru hendak sertai Shaklee? Jangan lepaskan peluang mendapatkan promosi purchase with purchase (PWP) bagi setiap pembelian 100uv.

Jadi ahli Shaklee dengan hanya RM80 atau menyertai Shaklee dengan keahlian percuma dengan pembelian bernilai lebih RM750. Apa yang menarik, bagi ahli baru bulan Ogos 2017 ini ialah, anda berpeluang mendapatkan PWP bagi produk di bawah:

promo ahli baru ogos 2017 shaklee

Promo ahli baru ogos 2017 shaklee

a. Beli Sustained Release Vita C Plus dengan hanya rm60

Wah murah ni. RM60 sahaja vitamin C? Ya, PWP sahaja ok.

Rasanya berapa banyak dos vitamin C sehari kita patut ambik? Manusia tak boleh hasilkan vitamin C sendiri, kita patut ambil daripada makanan.

Tapi makanan sahaja cukup tak? Banyak fakta menunjukkan vitamin C dos tinggi sangat memberi manfaat kepada kita, bukan hanya masalah dengan penyakit riket sahaja.

Dalam makanan, vitamin c ada:

  • Lemon = 30mg vitamin c sebiji
  • Limau = 50mg vitamin c sebiji
  • Kiwi = 100 mg vitamin C sebiji

Tapi bila tengok dari makanan, cemana kita nak makan untuk dapatkan jumlah yang optimum? 1000mg je la, makan 10 biji kiwi sehari?

Itu belum kita ambil kira kadar penyerapan ke dalam tubuh. Adakah makan kiwi boleh dapat terus 100mg vitamin c?

Berangan je la!

  • Penyerapan vitamin c akan bersaing dengan gula. Ini kerana vitamin c dan gula menggunakan jalan yang sama untuk penyerapan.
  • Serat dan antinutrien. Serat dalam kuantiti yang banyak akan mengurangkan penyerapan vitamin seperti lutein, betacarotene dan sebagainya.

Jadi cemana?

  • Badan tak dapat keluarkan vitamin C sendiri sedangkan badan kita memerlukan vitamin c sepanjang masa. Bukan time sakit sahaja.
  • Kadar penyerapan vitamin C dari pemakanan sangat minima. Tapi tetap perlu kita amalkan setiap hari.
  • Better amalkan suplemen vitamin C yang selamat, semulajadi dan terbukti berkesan. Ini sebagai tambahan.

Apakah keistimewaan Vitamin C Shaklee?

  • Vitamin C Shaklee adalah semulajadi dan bertindak secara sustained release atau pelepasan ke dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan kita.
  • Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama bioflavonoid iaitu bahan penting yang membantu penyerapan vitamin C dengan lebih baik.

b. Beli Shaker pink pada harga RM18

Jeles sangat la dengan ahli baru, sebab mereka je boleh beli shaker pink ni. Hanya rm18 sahaja pula tu. Apa yang best dengan shaker ni?

  • Bebas BPA
  • Diluluskan oleh FDA (USA)/JIS (Jepun)
  • Mempunyai bola 5 bilah untuk menghasilkan campuran yang sekata dan mesra
  • Bukaan penutup yang luas untuk memudahkan mengisi dan mencuci
  • Tritan base yang selamat, mempunyai rintangan bau dan kotoran
  • Kapasiti 600ml atau 20 oz
  • Gelung jari pada botol yang mudah dipegang
  • Penutup berkunci  mengelakkan mudah tumpah
  • Saiz yang berpadanan dengan pemegang botol/cawan
  • Selamat disimpan di dalam peti dan tahan dengan cucian
  • Ringan dan mudah dibawa cuma 160gm
  • Warna: Pink
  • Jenama: Rubbermaid

c. Beli Kedua-dua Vitamin C dan Shaker pada harga rm78 sahaja

Nak kedua-duanya? Boleh juga, cuma harga rm78 sahaja untuk vitamin C dan shaker pink. Murahkan?

Penutup

Promo Ogos Shaklee 2017 adalah selama 1 bulan, jadi ia akan berakhir pada 31 Ogos 2017. Ha, ngam-ngam nak raya haji kan. Sedang elok tu beli untuk siap-siap makan daging nanti, elakkan darah tinggi, kolesterol dan gout. Jangan ketinggalan ya, nanti melepas nangis tepi bucu katil la jawabnya nanti.

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
#CoachDetoxAnda
#PakarVivix

#CoachShaklee
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

10 thoughts on “Promo Shaklee Ogos 2017

    1. Raihanah Ahmad Post author

      bagus kak, kalau nak join shaklee inform saya tau.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge