Promo Mac 2015 Yang Sangat Best

By | 5 March 2015
Kenapa Saya Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Lama juga saya tak update blog ni, dibiarkan bersawang nanti payah pula cari masa nak update. Bersawang ni bukannya apa, di penghujung kehamilan baru-baru ni saya macam sukar cari masa nak update blog. Biasanya saya update tengah malam. tapi di penghujung kehamilan saya hadapi masalah sukar tidur jadi memang agak memenatkan sikitlah nak update blog.

Update blog bukan mudah juga, sebab kita tulis benda fakta dan kena fikirkan apa yang nak ditulis. kalau tulis merapu ramai taknak singgah blog saya nanti.

Kemudian seminggu yang lalu saya selamat bersalin baby girl. Alhamdulillah, jadi memanglah ambil masa juga nak jengah sini.

Promo Mac 2015 yang tak harus anda lepaskan

Banyak yang saya nak share sebenarnya, tapi kita pelan-pelan kayuhlah. Almaklum mengandung, bersalin dan berpantang macam testimoni live buat saya. Jadi memang banyak nak share.

Namun buat masa ni meh saya update dulu apa yang menarik dengan promosi Mac 2015

Energizing Soy Protein (ESP)

Bulan ini anda berpeluang membeli ESP dengan beli 6 percuma 1 atau beli 2 dengan penjimatan 5%.

Hidangan-ESP

ESP untuk nak cantik,awet muda, slim, comell, bebas parut, banyak susu bagi ibu yang menyusu, bebas dari gastrik, anjal sana anjal sini,bertenaga, muka berseri2,  makin cantik gebu, elak dari botak, sembuhkan luka, cergaskan badan.

Zinc Complex

Bulan ini anda berpeluang membeli Zinc Complex dengan beli 3 percuma 1.

Testimoni Zinc rawat luka

Testimoni Zinc rawat luka

ZINK pula bagus untuk atasi masalah keguguran rambut di kalangan lelaki mahupon wanita, pulihkan luka dengan cepat, perbaiki diabetes, tingkatkan imun sistem, kesuburan lelaki, ovulasi wanita, perbaiki radang kulit, perbaiki masalah prostat. Tu dia, memang penting Zinc ni.

Vitalea For Children

Masih lagi dalam promosi, dapatkan 1 botol Vitalea FC percuma dengan setiap pembelian 3 botol.

Vitalea For Children Multivitamin Untuk Kanak-kanak

Vitalea For children Kini kembali

Ia bagus untuk melengkapkan keperluan zat dan vitamin untuk kanak2. 2 biji vitalea kids sehari sudah cukup berikan zat dan vitamin serta mineral yang cukup untuk kanak2.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK ESP!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

2 thoughts on “Promo Mac 2015 Yang Sangat Best

    1. Raihanah Ahmad Post author

      pengalaman mengandung memang letih kan, itulah pengorbanan ibu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge