Call nowWhatsapp

Pinggang Dari 41 kepada 36 Dalam Tempoh 27 Hari Sahaja

#JomDetox membantu saya menurunkan berat badan dan inchloss yang banyak

Saya hendak reveal kisah benar saya sendiri. Saya berjaya turun 4kg masa bulan puasa! Bukan mudah untuk semua orang! Dan 4kg itu sebenarnya banyak sebenarnya, kalau sebelum ini berat statik atau naik je memanjang. Jadi dapat turun 4kg memang pengalaman yang sangat best.

Dengan set ‪#‎JomDetox‬ segalanya mungkin! Kami akan guide anda. Tinggal lagi anda kena follow betul-betul.

#JomDetox Membantu Kuruskan Badan

Ukur lilit pinggang saya turun dari 41 ke 36. Terkezut tau!

Kalau anda hendak tahu saya sebenarnya sudah mencuba macam-macam cara diet tapi tak berkesan. Berat statik! Sedih sangat. Tahun lepas rekod saya begini:

  • Februari 2015 berat hujung mengandung 92kg
  • Lepas berpantang berat 75kg
  • Berat lepas puasa (sebelum raya) 72kg
  • Berat lepas raya hingga April 2016 statik dalam lingkungan 73-74 kg.

Susah hati sangat berat tidak turun. Memanglah Shaklee membantu juga untuk saya tidak naik berat badan yang ketara, tapi nak turun juga berat badan lagi sampai dapat berat badan ideal.

Alhamdulillah dengan Set Detox Shaklee saya mampu tersenyum! Takpelah baju raya yang tempah sebelum raya dah tak sesuai lagi! Masalah yang baik tu…. Hihihi.

Sebenarnya berat badan sebelum raya betul-betul adalah 67kg. 68kg itu adalah berat saya timbang sebelum balik kampung. Bila balik kampung tak sangka pula ada penimbang, jadi naik atas penimbang sekali tengok turun lagi 1kg. Padahal dah balik kampung memang makan bukanlah jaga sangat pun.

Memang bagi sesiapa yang diet, akan ada satu tahap dimana berat statik tak mahu turun. Jadi inilah puncanya, anda kena detox.

Korang jangan sedih jika berat tak turun. Lepas raya ni jom detox berjemaah. Korang boleh contact saya untuk lebih lanjut!

Tapi saya tak nak yang “hot-hot chicken Shit” tau! Semangat kena tinggi macam Kinabalu! Kena ada Reason Yang Kukuh kenapa nak detox!

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua. Dapatkan suplemen Shaklee daripada saya melalui maklumat berikut.

Raihanah SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

Coach Detox Shaklee anda.

30 thoughts on “Pinggang Dari 41 kepada 36 Dalam Tempoh 27 Hari Sahaja

    • Raihanah Ahmad says:

      dulu statik juga berat saya lepas bersalin, statik 74kg. bila dah buat detox alhamdulillah boleh turun.

    • Raihanah Ahmad says:

      haa kak, nak turun lagi ni. target by hujung tahun dapat berat 60kg. 8kg to go. insyaAllah dlm 2 bulan boleh dapat

    • Raihanah Ahmad says:

      detox memang berkesan sebab disamping turunkan berat, ia membantu organ detox berfungsi secara optimum

Leave a Reply to egtukar Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge