Call nowWhatsapp

Pengedar Shaklee Gombak

Pengedar Shaklee Gombak, Kuala Lumpur dan Setapak

Pengedar Shaklee Gombak

Alhamdulillah sebagai pengguna Shaklee, saya telah menggunakannya sejak 4 tahun lalu, dan sebagai pengedar adalah lebih kurang 3 tahun. Saya juga merupakan pengedar Shaklee Gombak. Bagi penduduk sekitar Gombak, boleh dapatkan Shaklee terus dari saya ya.

Pengedar Shaklee Gombak, Kuala Lumpur dan Setapak
Pengedar Shaklee Gombak, Kuala Lumpur dan Setapak

Tak dilupakan juga buat penduduk sekitar Selayang, Setapak, Taman Melati, Taman Melawati, Sentul dan yang berhampiran dengan Gombak, anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee kesayangan anda. Sebagai pengedar Shaklee Gombak, saya komited terhadap semua pelanggan yang membeli dengan saya.

Setiap pembelian akan diberikan konsultasi percuma sebelum dan selepas pembelian. Bagi yang berada di luar Gombak, kami juga menyediakan perkhidmatan pos produk Shaklee ke seluruh negara dan dunia dengan menggunakan khidmat pos laju atau GDex. Sebaik sahaja bayaran dilakukan, kami akan pos laju dan produk akan sampai kepada anda keesokkan hari, atau selewatnya 2 hari bergantung kepada lokasi anda.

Kami menerima pembayaran secara tunai atau menggunakan kad kredit (VISA dan MASTERCARD).

Boleh hubungi / whatsupp saya di 0122195919 / Email ahmad.raihanah@gmail.com (Pengedar Shaklee Gombak) untuk detail lanjut.

Jika anda berminat mendaftar dan menjadi pengedar Shaklee Gombak, yuran keahlian cuma rm 69, anda akan dapat diskaun (harga ahli) lebih kurang 20-25% dari harga pasaran. Training dan seminar disediakan.

2 thoughts on “Pengedar Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp