Call nowWhatsapp

Polifenol Rahsia Awet Muda Kulit Cantik Berseri

Rahsia awet muda dengan vivix

Ini paling best bagi wanita, apa lagi kalau boleh jadikan kulit cantik, betul tak? Memang ramai yang gunakan Vivix Shaklee kulitnya jadi cantik berseri dan mereka sendiri awet muda. Tak percaya? Ayuh tengok gambar-gambar di bawah. Mereka semua ni pengguna Vivix. Testimoni Vivix Shaklee Awet Muda Kulit Cantik Berseri Mereka pengguna Shaklee dan Vivix. Memang […]

Polifenol Kekalkan Paras Gula Darah Normal

Vivix Shaklee

Masalah paras gula tinggi paling banyak di kalangan kita. Bilangan pesakit diabetes pun makin bertambah. Bukan risau dapat diabetes sahaja, bahkan penyakit lain pun berkaitan juga dengan paras gula dalam darah tinggi seperti sakit jantung, arthritis, kanser dan lain-lain. Diabetes adalah sejenis penyakit sistemik, ia boleh menyebabkan organ lain juga bermasalah seperti jadi kes strok, […]

Harga Vivix Shaklee Over Priced

Setengah orang kata mahal sangat Vivix Shaklee ni, tak padan langsung. Haish kenapa la mahal sangat ya? Sebenarnya bukan mahal pun, tapi bila kita tak nampak kualiti dan nilainya, apa lagi kita benci dengan produk ni, maka yang kita nampak hanyalah mahal, over priced, over claim dan sebagainya. Hari ini saya kongsikan dengan korang, betul […]

CoQ10 Bantu Tingkatkan Tenaga Sel

jana tenaga sel dengan coq10

Dah lama sebenarnya CoQ-Heart telah tiada dipasaran. Tapi sekarang bulan Januari 2018 nanti ia akan kembali, dengan formulasi yang dipertingkatkan. Saya pernah tulis berkenaan CoQ-Trol minggu lalu terutama berkaitan jantung, hari ini jom kita ambil tahu kenapa kita ni sangat perlu ambil CoQ10. Sebenarnya fungsinya bukan untuk jantung sahaja, tapi banyak lagi. Apakah CoQ10 Coenzim […]

Trip Mewah Shaklee Dengan Cruise Star Libra

Alhamdulillah pada bulan November lalu saya berpeluang buat pertama kalinya menyertai percutian mewah tajaan Shaklee. Kali ini Shaklee memilih menggunakan cruise Star Libra. Sebab pertama kali, memang super eksaited sangat untuk sertai percutian percuma Shaklee ni. Maklumlah selama ni hanya dengar saja kawan-kawan SID betapa bestnya menyertai percutian dengan Shaklee. Kali ni saya sendiri akan […]

Dr Strand: Kenapa Saya Percayakan Suplemen

Dr Strand penulis buku What Your Doctor Doesnt Know About Nutritional Medicine Maybe Killing You

Saya ada baca sebuah buku bertajuk: What Your Doctor Does Not Know About Nutritional Medicine Maybe Killing You. Buku ini ditulis oleh seorang doktor perubatan dari US, Dr Ray Strand. Saya beli secara online sahaja melalui Google Play. Ada beberapa info penting dalam buku ini yang saya ingin kongsikan dengan korang. Dr Strand: Kenapa Saya […]

10 Jenis Polifenol Dalam Vivix Bantu Kesihatan

vivix dan 10 jenis polifenol

Selama ni saya tahu polifenol digabungkan dengan resveratrol, inilah gabungan paling menjadi hingga meletopkan sales Vivix. Ada banyak jenis polifenol, kita tak tahu yang mana Shaklee ambil. Baru-baru ni ketika saya kemas rumah, saya terjumpa sebuah buku Shaklee. Dalam buku tu menyenaraikan jenis-jenis polifenol yang dimasukkan bersama-sama resveratrol untuk menjadi ramuan Vivix. Cuma malangnya ia […]

CoQ-Trol Shaklee Produk Terbaik Untuk Jantung

coqtrol shaklee

Ok ada produk baru Shaklee bakal masuk negara kita Januari 2018 nanti. Produk ni menggantikan CoQ Health yang dihentikan penjualan di negara kita 3 tahun lalu. Nak tahu pasal CoQ-Trol? Produk terbaik untuk jantung ni memang ditunggu-tunggu kebanyakan pengguna Shaklee. Jantung kita mengepam kira-kira 2,000 gelen darah seluruh badan setiap hari. Sebagai otot yang bekerja paling […]

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan […]

Vivix Bantu Kuruskan Badan

Vivix Shaklee

Ada je testimoni yang sebut ambil Vivix pun dia boleh turun. Mula saya pun tak percaya, macamana Vivix yang cuma pati tumbuhan tu mampu bantu orang kuruskan badan? Sehingga saya alami sendiri. Ceritanya begini. Mula April 2016, saya mula dengan program Detox Shaklee. Salah satu produk dalam Set Detox adalah Vivix Shaklee. Saya cuma diberitahu […]