10 Jenis Polifenol Dalam Vivix Bantu Kesihatan

By | 6 December 2017

Selama ni saya tahu polifenol digabungkan dengan resveratrol, inilah gabungan paling menjadi hingga meletopkan sales Vivix. Ada banyak jenis polifenol, kita tak tahu yang mana Shaklee ambil. Baru-baru ni ketika saya kemas rumah, saya terjumpa sebuah buku Shaklee. Dalam buku tu menyenaraikan jenis-jenis polifenol yang dimasukkan bersama-sama resveratrol untuk menjadi ramuan Vivix. Cuma malangnya ia tidak dikemaskini, sebab… Read More »

CoQ-Trol Shaklee Produk Terbaik Untuk Jantung

By | 4 December 2017

Ok ada produk baru Shaklee bakal masuk negara kita Januari 2018 nanti. Produk ni menggantikan CoQ Health yang dihentikan penjualan di negara kita 3 tahun lalu. Nak tahu pasal CoQ-Trol? Produk terbaik untuk jantung ni memang ditunggu-tunggu kebanyakan pengguna Shaklee. Jantung kita mengepam kira-kira 2,000 gelen darah seluruh badan setiap hari. Sebagai otot yang bekerja paling keras di dalam badan… Read More »

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

By | 1 December 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik… Read More »

Vivix Bantu Kuruskan Badan

By | 22 November 2017

Ada je testimoni yang sebut ambil Vivix pun dia boleh turun. Mula saya pun tak percaya, macamana Vivix yang cuma pati tumbuhan tu mampu bantu orang kuruskan badan? Sehingga saya alami sendiri. Ceritanya begini. Mula April 2016, saya mula dengan program Detox Shaklee. Salah satu produk dalam Set Detox adalah Vivix Shaklee. Saya cuma diberitahu Vivix ni bantu… Read More »

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kencing Manis / Diabetes

By | 6 November 2017

Ada beberapa testimoni Vivix Shaklee bagi mereka yang menderita penyakit kencing manis atau diabetes. Apa yang saya kongsikan ini adalah pengalaman customer saya sendiri. Bagaimanapun sebelum tu, ayuh lihat bagaimana kencing manis ini dapat membahayakan kita. Bagaimana Vivix Shaklee membantu mengawal penyakit diabetes. Vivix Shaklee bukanlah ubat kencing manis. Tetapi Vivix adalah minuman botani tulen bersifat antioksidan yang… Read More »

Klinik Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

By | 3 November 2017

Berhenti merokok pun boleh pulak dengan Shaklee. Mesti ramai kata ubat ajaib ke Vivix Shaklee ni. Ha katalah apa pun, yang penting kita kena tahu macamana tubuh kita berfungsi dan bagaimana Vivix bertindak dan membantu lengkapkan nutrisi antioksidannya. Dari 2 kotak sehari kepada 1 kotak Sebelum saya sebutkan macamana Vivix boleh bantu korang berhenti merokok, baik tengok testimoni… Read More »

Vivix Promo November 2017

By | 1 November 2017

Memang best la promo kali ni. Promo ni khusus adalah Vivix, TAPI untuk keahlian baru sahaja. Promo November 2017 Untuk Ahli Baru Korang belum jadi ahli Shaklee? Bulan ini Shaklee buat special promotion untuk korang. Beli Vivix 2 botol bulan ni korang akan dapat: Diskaun 25% Keahlian percuma bernilai rm80 Pos percuma bernilai rm10.60 Pulangan tunai sebanyak rm36… Read More »

Vivix dan Masalah Sopak atau Vitiligo

By | 30 October 2017

Anda atau orang yang anda kenali mempunyai masalah sopak? Jemput baca tulisan di bawah. Teori Masalah Sopak Sopak mempunyai kaitan dengan masalah genetik dan juga bukan genetik. Walaupun beberapa teori telah dicadangkan, tetapi ia masih belum membuktikan punca sebenar masalah vitiligo. Tetapi ramai saintis bersetuju bahawa ia adalah berpunca daripada kematian sel melanocyte yang sepatutnya menghasilkan melanin iaitu… Read More »

4 Punca Utama Kegagalan Buah Pinggang

By | 27 October 2017

Sebenarnya macam-macam orang tularkan punca kegagalan buah pinggang, betul tak? Kadang tu hanya pandangan kita sahaja, atau bukan kita tapi mungkin pandangan dari seorang pakar. Pandangan ni bukan boleh diterima sebagai fakta, sehingga kita ada kajian saintifik mengenainya. Dalam dalam hal punca kegagalan buah pinggang pun, memang ada kajian saintifik pun. Nak cari dengan tidak je, sebab semua… Read More »

Produk Shakleebaby Selamat Untuk Bayi

By | 26 October 2017

Ada produk baru dari Shaklee akan diperkenalkan pada November 2017. Sebenarnya produk ShakleeBaby bukanlah baru pada Shaklee. Ia telah berada di pasaran sekitar tahun 2009. Tapi tahun ini baru dibawa masuk ke Malaysia. Cabaran Produk Bayi Sebelum itu, jemput tonton video di bawah: Kita mak-mak memang tahulah kan bila ada baby, memang perlulah ada set penjagaan khusus untuk… Read More »