Call nowWhatsapp

Throwback 2018, Vision Board 2019

Throwback 2018, dan vision board 2019

Tahun 2018 telahpun melabuhkan tirai, banyak perkara best tahun lalu yang berlaku pada diri saya. Sesekali kita nak throwback, apa salahnya kan. Jom kita tengok sorotan tahun 2018 yang berlaku bagi diri saya, ada banyak lagi tapi tak ingat. 2018 Tahun Terbaik Buat Saya Tahun 2018 tentu jadi tahun yang terbaik buat saya. Sebab apa? […]

Promosi Hebat Shaklee Januari 2019

promosi tahun baru Shaklee Januari 2019

Alhamdulillah kita dah berada di tahun 2019. Selamat tahun baru saya ucapkan kepada semua pembaca. Terima kasih sebab sentiasa bersama saya mengikuti setiap artikel yang saya post. Dalam artikel ini saya ingin maklumkan promosi Shaklee bagi bulan Januari 2019. Memang best, sebab kita bermula daripada asas, iaitu sel. Promosi Shaklee Januari 2019 1. Energizing Soy […]

Matahari Menyebabkan Penuaan Kulit

matahari penuaan youth shaklee

Tahu tak sebenarnya matahari pun berpotensi menyebabkan penuaan kepada kita, terutama kulit? Artikel ini penjelasan berkenaannya. Kulit dan Krim Perlindungan Matahari Perlindungan matahari adalah bahagian penting dalam penjagaan kulit dan menawarkan faedah anti-penuaan. Mengapa? Ini kerana matahari bertanggungjawab untuk kebanyakan penuaan kulit kita kelihatan seperti garis halus, kedutan, bintik-bintik umur, dan keanjalan kulit. Kebanyakan kita […]

Jana RM1500 Dengan Bisnes Shaklee

cara bisnes shaklee sampai jadi

Kelmarin saya ada update tentang promosi keahlian percuma Shaklee. Hari ini saya nak kongsikan dengan anda tawaran RM1500 daripada Shaklee apabila anda berbisnes dengan Shaklee. Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dalam promosi keahlian percuma Shaklee, ada 3 tawaran set permulaan Shaklee (starter set): Youth Starter Set Vivix 2 botol Set Wellness Ayuh kita tengok satu per […]

Promosi Keahlian Percuma Shaklee

jom shaklee promo keahlian shaklee

Dah beberapa hari berlangsung promosi best Shaklee Malaysia khusus untuk ahli baru. Sangat mendapat sambutan hangat, dan saya ingin maklumkan kepada semua pembaca. Tonton video berikut bagaimana cara anda dapat promosi keahlian percuma Shaklee: Promosi Keahlian Percuma Shaklee Pada 16 Disember 2018 yang lalu bermula promosi keahlian percuma Shaklee. Sepanjang saya bisnes Shaklee hampir 7 […]

Cantik 2019: Pemakanan Untuk Kulit Lebih Sihat

kulit cantik shaklee

Apa yang anda makan akan menyihatkan badan anda boleh memberi impak besar kepada kesihatan. Kesan Pemakanan Sihat Kepada Kulit Kajian kesihatan menyokong pilihan makanan dan pemakanan yang baik dan memberitahu kita bagaimana pilihan tersebut dapat meningkatkan kesihatan otak kita, hati, pencernaan, kawalan gula darah, dan panjang umur.Tetapi bagaimana dengan kulit anda?Penyelidik telah mengkaji kesihatan kulit […]

7 Tips Kulit Lebih Sihat dan Muda

7 Tips Kulit Lebih Sihat dan Muda

Kita semua suka kelihatan lebih muda lagi, tetapi bagaimana? Sains sekarang memahami perubahan dalam kulit kita mengikut umur kita. Semakin kita berumur, penggantian sel kulit kita lebih perlahan (kadar pembaharuan berkurangan). Apa Terjadi Kepada Kulit Kita Semakin Kita Berusia? Aliran darah ke sel kulit menjadi perlahan, ini menyebabkan penghantaran nutrisi ke sel menjadi lambat dan […]

8 Tips Membantu Memperlahankan Penuaan

8 tips membantu melambatkan penuaan

Beribu-ribu kajian telah dilakukan pada proses penuaan dan ramai yang mula menunjukkan kesimpulan yang tidak dapat dielakkan: Pilihan gaya hidup kita apa yang kita makan, dan apa yang kita tidak makan sebenarnya boleh menjejaskan proses penuaan kita. Sesetengah orang cepat dapat kulit berkedut, ada yang dah tua pun sendi masih kuat, dan ini mungkin menjelaskan […]

Kajian Menyokong Vivix: Perlahankan Penuaan Pada Peringkat Selular

Vivix sebagai antipenuaan, bantu hidup lebih lama

Sel-sel secara berterusan boleh rosak disebabkan oleh pendedahan alam sekitar, dan perkara-perkara yang mengakibatkan pembentukan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan komponen sel seperti DNA dan mencetuskan tindak balas keradangan yang biasa yang menyumbang kepada penuaan sel. Vivix Bantu Perlahankan Penuaan Pada Peringkat Selular Untuk membantu menjaga sel-sel penting dan kuat, para saintis Shaklee mengembangkan […]

Contest Komen Terbanyak di blog vitamin-cerdik.com

Salam sejahtera semua. Apa khabar? Bagi menceriakan lagi hujung tahun ni, saya nak buat contest komen terbanyak di blog saya ni http://vitamin-cerdik.com Kenapa anda perlu sertai Contest Komen Terbanyak di blog vitamin-cerdik.com Hadiah contest ni memang lumayan. Nilai keseluruhan adalah hampir rm1000! Disember 2018: Youth Moisturiser SPF 50 Januari 2019: Youth Night Cream (Light or […]