Mengapa harus pilih set pelangsingan Shaklee?

By | 22 July 2013

Sebenarnya saya kurang mempromosi set diet, sebab banyak produk pelangsingan di pasaran. Bagaimanapun akhir-akhir ini ramai pula yang bertanya set ini daripada saya. Dan set ini juga merupakan best seller saya bulan ini, terutama di kalangan ibu menyusu.Mengapa harus pilih set pelangsingan Shaklee?Mestilah kerana produk Shaklee adalah 100% semulajadi, tiada bahan tiruan, dijamin Halal dan selamat. Hahh!! Memang… Read More »

Vivix mengurangkan kelesuan akibat darah tinggi / diabetes

By | 19 July 2013

Another testimoni. Beliau telah memberikan ibunya yang mempunyai darah tinggi dan diabetes. Akibat daripada diabetes, badan ibunya kelesuan. Alhamdulillah vivix telah membantu mengatasi masalah kelesuan dan blood pressure pun kembali normal.  Suka tak suka tak? ;D Nak tahu harga Shaklee? Hubungi   Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Testimoni Set Diet Shaklee

By | 19 July 2013

Hari ini memang happy. Banyak dapat testimoni yang menggembirakan daripada customer. Ini pula adalah testimoni set diet Shaklee.  Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Testimoni Cyst Kecut Dengan GLA

By | 19 July 2013

Sangat gembira dengar news ni. Ada sorang customer saya ni. Dia ada cyst betul-betul kat pintu alat sulit beliau. Sakit sangat katanya. Nak duduk pun susah. Beliau ada terdengar GLA bagus untuk cyst, beliau order 2 botol terus dari saya. Hasilnya sangat menggembirakan.Kami ingin membantu memberikan kesihatan yang baik kepada semua. Nak tahu harga  Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad… Read More »

Program Diet Shaklee

By | 19 July 2013

Program diet Shaklee merupakan program hebat yang jarang diketahui ramai. Gabungan 3 kombinasi produk ini jika diambil dalam tempoh yang disarankan dengan komitmen yang tinggi memang mampu memberikan hasil yang menggembirakan.  Pertama: Detox Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih,… Read More »

Vitamin Prenatal: Sintetik Atau Semulajadi?

By | 18 July 2013

Prenatal vitamin yang mana perlu dipilih?http://drzubaidi.com/blog/?p=2545 Harus buat pilihan yang bijak. selalu pening nak pilih yang mana, akhirnya hanya opt kepada ubat yang dibekalkan KKIA namun kebanyakkannya sintetik. Pilihan di tangan anda nak sintetik or semulajadi. Video ini adalah simulasi untuk melihat vitamin sintetik/semulajadi dapat diserap oleh badan. Yang hijau adalah semulajadi, manakala sintetik adalah berwarna oren. Vitamin sintetik… Read More »

Fakta Berkenaan Shaklee Yang Anda Perlu Tahu

By | 18 July 2013

Berikut adalah fakta tentang Shaklee yang anda ingin tahu:1. Vitamin pertama Shaklee adalah Vitalized Minerals yang dihasilkan pada 1915 dan masih dihasilkan sehingga kini (hari ini namanya Vitalea).2. Perkataan Vitamin adalah kombinasi Vitalized Minerals yang dicipta oleh Shaklee.3. Setelah 40 tahun memakan Vitalized Minerals, barulah syarikat Shaklee diasaskan pada tahun 1956.4. Dr Shaklee meninggal dunia pada 1985 setelah… Read More »

5 Sebab Kenapa Wajib Banyak Minum Air

By | 18 July 2013

Sebahagian besar dari kita menunggu sampai merasa haus untuk minum segelas air. Hakikatnya haus adalah gejala awal dehidrasi. Tubuh kekurangan air biasanya diawali dengan tanda – tanda seperti pening, sakit kepala dan sakit – sakit badan. ✿ AGAR TUBUH KEKAL SEJUK – Berpeluh memang berperanan dalam menjaga suhu tubuh tetap sejuk kerana itu peluh dapat menjadi pengingat untuk… Read More »

SUPPLEMEN PENJAGAAN KULIT

By | 17 July 2013

SUPPLEMEN PENJAGAAN KULITTerdapat beberapa pilihan set penjagaan kulit shaklee seperti tertera, namun best seller adalah set asas kerana ia mampu milik.Set ini mengandungi 3 supplemen asas iaitu Vitamin E, Bcomplex & Chewable Vitamin C. Bcomplex bertindak sebagi anti-stress & vitamin penenang manakala vitamin C bertindak untuk penghasilan kolagen untuk memperbaiki tekstur kulit.Formula baru Vitamin E shaklee mengandungi Ekstrak… Read More »

Mengapa kita perlukan kolagen

By | 17 July 2013

Mengapa kita perlu suplemen kolagen? ★ Semakin usia meningkat, pengeluaran kolagen (proses semulajadi) akan menjadi semakin lambat. Sebab tu la jadinya kulit kendur, kedut dan lembik. ★Pengambilan makanan harian tidak dapat memenuhi keperluan untuk menghasilkan kolagen (akibat amalan pemakanan tidak seimbang). Sebab itulah kita perlukan makanan sampingan untuk meningkatkan kolagen. Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee… Read More »