Set Slim Sihat

By | 15 August 2013

 SET ‘SLIM’ SIHAT  ★★★★★★★★★★ Obesiti boleh dimaksudkan sebagai lebihan lemak yang terkumpul dalam tisu lemak sehingga menyebabkan kesihatan seseorang terjejas.Melalui Kajian Morbiditi dan Kesihatan Kebangsaan yang dijalankan pada tahun 2011 yang lalu, kekerapan obesiti adalah 19.5%. Lebih banyak wanita yang mengalami obesiti (22.5%) berbanding lelaki (14.1%). Kaum India mencatatkan jumlah paling banyak obesiti (24.6%) diikuti kaum Melayu (23.2%)… Read More »

Shaklee Meningkatkan Kualiti Kesihatan

By | 15 August 2013

Gambar dibawah adalah pasangan kembar. Salah seorangnya pengamal Shaklee sejak kecil. Cuba teka yang mana? Kiri atau kanan? Kembar Pengguna Shaklee Alhamdulillah dengan mengamalkan Shaklee pengguna mampu meningkatkan tahap kesihatan. Berikut adalah perbezaan keberkesanan pengambilan suplemen. Umur pengguna Shaklee juga adalah yang tertinggi. Kajian bebas ini dijalankan oleh pihak ketiga bagi membuktikan bahawa pengguna Shaklee memiliki kualiti kesihatan… Read More »

Rawati Rambut Beruban Dengan Vivix

By | 15 August 2013

Vivix adalah produk terbaru Shaklee (baru sampai ke pasaran Malaysia), merupakan produk anti penuaan yang powerful.   Memetik dari website Shaklee Malaysia: Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada… Read More »

2 bulan guna GLA period dah teratur

By | 15 August 2013

Testimoni diri sendiri yang mengamalkan GLA.. Kepada lelaki-lelaki maaf la kalau pernyataan saya ni buat anda rasa muak.. hehePeriod adalah satu kitaran penting bagi wanita. Kalau period ni tak datang, itu kira macam bukan pelengkap bagi seorang wanita.Saya mengalami masalah period tidak teratur. Pernah dulu sebelum mengamalkan GLA ni, period tak datang selama 8 bulan. Bukan disebabkan mengandung… Read More »

Nutriferon Alternatif Kepada Panadol / Paracetamol

By | 15 August 2013

JANGAN AMBIL PANADOL ACTIFAST ATAU SOLUBLE LAGI…!Mengapa tidak boleh ambil Panadol Actifast atau Soluble lagi..?Ini adalah satu kisah dan kajian yang dilakukan, ikuti lanjut informasi ini di bawah. UNTUK PENGETAHUAN, ikuti sebuah kenyataan benar dari seorang yang mengalaminya… “Suami saya bekerja sebagai Jurutera IT di sebuah hospital, di mana pihak hospital sedang menyiapkan pengkalan data untuk pesakitnya. Dia… Read More »

Kenapa Shaklee Get Clean Adalah Terbaik?

By | 15 August 2013

Jag Penapis Shaklee Get Clean telah terbukti lebih baik dalam menghapuskan bahan cemar air dengan harga yang sangat kompetitif. Ia mengeluarkan plumbum, Britta dan PUR. Ia membersihkan dua kali ganda gelen air setiap penapis (80 tidak 40) dan boleh digunakan sehingga 4 bulan. Anda perlu dua kali ganda harga semua penapis air yang lain di luar sana untuk… Read More »

Kolagen Shaklee Dari Sisik Ikan Merah. Kenapa?

By | 15 August 2013

Kolagen Daripada Sisik Ikan Merah Sumber kolagen terdiri dari pelbagai, ada produk yang berasal dari tomato, blueberry, brokoli, rumpai laut dan macam macam lagi. Tapi Kolagen Shaklee berasal dari sisik ikan merah..Kenapa ye? Tahukah anda ikan merah hidup secara bebas dalam lautan sedalam 5000m (5km)? Makin dalam lautan tu makin tinggi tekanannya dan sebab tulah ikan biasa sukar untuk… Read More »

Kekal muda dengan Shaklee Collagen Powder

By | 15 August 2013

Kekal muda dengan Shaklee Collagen Powder  Ramai yang tercari-cari nak ambil collagen apa lah bila usia semakin meningkat tua nie. Al maklum lah, mesti tak mau kedut-kedut mula kelihatan di muka.. Bukan setakat kedut sahaja. Bila dah tua nie, tetiba je muka akan mula berjeragat. Jeragat tua orang cakap. Ada juga yang naik jeragat disebabkan keturunan. Tak cantik kan bila… Read More »