Mudahnya Online Dengan eSell

By | 4 July 2014

Ha jangan tak tahu sekarang Shaklee dah maju setapak lagi dengan pembelian secara online. Kalau sebelum ni pengguna kena contact sendiri pengedar Shaklee, sekarang anda boleh buat pembelian melalui eSell yang terdapat pada blog-blog pengedar Shaklee.

Bukan blog sahaja, malah di fb pun ada! Mudah kan?

Untuk membuat pembelian, klik pada tab Beli Di Sini – Klik Aje eSell. Macam dalam imej di bawah.

Tab eSell pada blog vitamincerdik


Lepas tu akan keluar senarai pakej yang ada. 

Senarai pakej yang ditawarkan


Kalau anda nak tengok semua, klik pada Customize Your Own. Anda akan dibawa masuk ke website Shaklee terus, page pertama adalah ikrar tentang produk Shaklee.

Ikrar ni dulu


Klik Agree. Lepas tu akan keluar semua produk Shaklee. Anda boleh tick dan untick

Senarai produk Shaklee 

Lepas tu buat pembayaran macam biasalah. Then anda boleh tunggu Shaklee membuat penghantaran kepada anda. 

Senang tak senang tak? Senang sangat. Dah macam anda nak beli produk baju, tudung atau belian groceries kat Tesco dah kan? Inilah gunanya memanfaatkan teknologi Online. Segalanya di hujung jari.

Ok, sekarang anda bolehlah membuat pembelian yang mana berkenan. Jika ada masalah boleh hubungi saya. Anda juga boleh hubungi saya untuk mendapatkan konsultansi jadual pemakanan vitamin yang telah anda beli melalui blog saya.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? 

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner 
PM/SMS/Watsapp 0122195919 
Emel ahmad.raihanah@gmail.com 
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com 
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner 
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge