Mesti Beli Set Kesihatan Wanita

By | 20 November 2014
Mesti Beli Set Kesihatan Wanita

Baru-baru ni kecohla pasal surat Abang kepada Mah yang sibuk menyalahkan Mah sebab tak menjaga penampilan diri sehingga dia bertindak curang. Sebenarnya lelaki boleh create seberapa banyak alasan pun untuk berlaku curang, tak payah sebab isteri dah busuk, isteri yang comel, seksi dan sentiasa cantik macam Rita Rudaini dan ramai lagi artis pun telah dicurangkan. Jadi apa peliknya.

Mesti Beli Set Kesihatan Wanita

Isteri tidak menang tangan bila buat kerja rumahtangga

Sejujurnya saya tak berapa gemar stigma masyarakat yang akan terus salahkan isteri bila berlaku masalah rumahtangga. Isteri pun banyak cabaran dan telah berkorban banyak perkara termasuk nyawanya sendiri. Suami pun perlu bertolak ansur, suami zaman sekarang pun bila membenarkan isteri bekerja telah menyerahkan sebahagian tanggungjawabnya sendiri kepada isteri. Jadi memanglah kena appreciate isteri tu.

Disebabkan keletihan bekerja, emosi tertekan, menjaga rumahtangga lagi, sebenarnya isteri berhak untuk mendapat perhatian anda. Contohnya sesekali belanjalah rawatan spa untuk isteri. Bila isteri dapat treatment macam ni mesti dia pun selalu jaga penampilan diri dan wangi sentiasa.

Juga, sesekali cubalah beri isteri cuti rehat. Suami pulak yang jaga anak-anak, mungkin 3-4 jam sementara isteri keluar shopping atau makan-makan bersama teman-teman wanitanya. Ha gitu, memang lagi bagus kalau buat macam ni.

Berikan Isteri Anda Set Kesihatan Wanita

Akhir sekali, suami peruntukkan sebahagian pendapatan untuk membelikan Set Kesihatan Wanita yang boleh membantu wanita dari segi:

  • Melegakan simptom senggugut dan menopos
  • Menggalakkan kulit yang sihat dan cantik
  • Menggalakkan tulang yang kuat dan mengelakkan osteoporosis
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Melegakan sakit sendi, mengelakkan arthritis
  • Membantu membakar lemak dan memberikan berat badan yang ideal
  • Membantu mengurangkan tekanan, mengelakkan rasa letih lesu.

Tak tahu mana nak beli? Boleh beli dengan saya, siap dengan consultation sekali.

Mesti Beli Set Kesihatan Wanita

Set Kesihatan Wanita

Jadi sebenarnya dalam rumahtangga kena ada tolak ansur dan saling bekerjasama. Barulah rumahtangga bahagia.

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

  1. Selamat
  2. Semulajadi
  3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli Set Kesihatan Wanita!

SeKesihatan Wanita boleh didapati daripada saya, untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge