Magic Santai Memang Best!

By | 4 January 2014

Semalam saya hadiri program Magic Santai anjuran group mak saya yang hebat. Wah memang betul-betul magic. Kenapa eh?

1. Diorang ni nampak selebet je, tapi income puluh-puluh ribu sebulan… er bukan setahun tau.

2. Bisnes ni sangat santai, kita ibu ni boleh hadiri program dengan bawak anak-anak. Anak-anak saya pun berlari-lari takde sapa marah pun, kecuali mamanya yang segan dengan orang. hihih

3. Dress code pun takde macam MLM sesetengah tu yang mesti mengelip-ngelip, make up bagai. Shaklee anda boleh stay the way you are (aduhai!)



Banyak ilmu yang dipelajari. Program macam ni selain ilmu mampu menjentik semangat ke dalam diri peserta yang rata-rata kenalan alam maya je tu. 

Bila anda join mana-mana MLM, pastikan anda pilih group yang tepat, dalam erti kata upline yang tidak akan tinggalkan anda sendirian. Kami ada support group yang kuat, ada kaedah bagaimana untuk berjaya. Tinggal lagi diri sendiri yang harus pastikan samada nak berjaya atau tidak.

Anda nak berjaya dengan Shaklee? Menikmati income pasif sepanjang hidup? Perniagaan yang boleh diwarisi? Kebal dari segi kewangan walaupun ekonomi negara begitu teruk?

Ingin sertai group saya? Anda memang dialu-alukan.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog 
www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook 
www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge