Kekal muda dengan Shaklee Collagen Powder

By | 15 August 2013

Kekal muda dengan Shaklee Collagen Powder 

Ramai yang tercari-cari nak ambil collagen apa lah bila usia semakin meningkat tua nie. Al maklum lah, mesti tak mau kedut-kedut mula kelihatan di muka.. Bukan setakat kedut sahaja. Bila dah tua nie, tetiba je muka akan mula berjeragat. Jeragat tua orang cakap. Ada juga yang naik jeragat disebabkan keturunan. Tak cantik kan bila kedut dan berjeragat?

Tapi jangan risau sbb fa ada produk paling best! Kalau dah beli nie, compom akan stick dgn collagen nie je! Sebab kesan dia yang superb nie!! 

••Shaklee Collagen Powder••



SCP dihasilkan daripada sisik ikan merah dari laut dalam yang bebas dari pencemaran air.
Sisik ikan merah (Red snapper scale – RSS ) merupakan sumber terbaik collagen kerana ia merupakan collagen yang tahan lasak.


Kenapa perlukan collagen yang tahan lasak? Ini kerana collagen merupakan gentian tissue yang mudah rosak dan kendur akibat tindakan tekanan dan bahan kimia.
Collagen yang baik ialah collagen yang mampu menahan tekanan dan mempunyai elastisiti yang tinggi.

RSS pula mempunyai ciri berikut :
  1. -Sangat lasak – mampu menahan tekanan berkapasiti 60 pound.
  2. -Sangat elastik – kadar elastisiti sangat tinggi.
  3. – Kepaduan sel sangat tinggi
  4. – Kadar kelembapan tinggi.
  5. – Molekulnya halus dan mudah diserap oleh tubuh
Oleh kerana itu Shaklee telah memilih RSS untuk dijadikan sumber kepada Shaklee Collagen Powder. SCP mengandungi 4000mg collagen RSS.

Dalam collagen Shaklee bukan ada collagen semata-mata, macam2 ada tau! Jom tgk apa yang ada..
•Probiotik Lactobacilus acidophilus untuk meningkatkan penyerapan SCP dalam usus kecil.
•Camellia japonica seed extract – kaya dengan oleic acid untuk meningkatkan kelembapan kulit. Turut mengandungi isoflavones yang sangat baik untuk kesihatan (menurunkan kadar kolesterol)
•Pfaffia extract – synergy kepada Camellia japonica, bersama-sama mereka menyokong penghasila hyaluronic acid yang sangat baik untuk kecantikan.
•Vitamin C – untuk kecantikan kulit dan antioxidant penting untuk kesihatan.
•B-complex – untuk sokongan sistem saraf yang baik dan untuk kecerahan kulit.
•Shellfish extract – sumber glucosamine untuk penghasilan synovial fluid yang bermanfaat untuk sendi.

Sebab tue orang yang mengambil Shaklee Collagen Powder nie cantik belaka!! Jom baca testimoni nie.. Tak nampak tua customer nie..haruss amalan setiap hari!! Berbaloi2 dengan duit!!


Untuk sebarang pertanyaan/order sila hubungan kami melalui pelbagai rangkaian sebagai alternative anda

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog 
www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook 
www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge