Jual Shaklee Tapi Kulit Tak Putih

By | 28 February 2017
Pengedar shaklee putih

Baru-baru ini ada dikongsikan dengan saya ada customer yang komen berkenaan penjual Shaklee. Katanya:

“Yang jual Shaklee ramai tak putih, kan. Tapi jual suplemen kecantikan.”

Soalan Pedih Kepada Penjual Shaklee

Soalan Pedih Kepada Penjual Shaklee

Ha gitu statement adik ni. Saya baca hampir mengalir air mata. Sampai hati adik kata kami ni hitam. Tak cantik ke hitam? Hahah

Taksub Putih Satu Penyakit Rakyat Malaysia

Keobsesan masyarakat kita untuk:

  • nak putih cepat – calit-calit terus putih dalam 3 hari
  • nak kurus cepat – turun 20kg dalam 1 bulan
  • nak cantik cepat – nak cantik macam Neelofa dalam 1 minggu

Sangatlah kritikal. Inilah penyebabnya berlambak produk yang bukan-bukan di pasaran yang mensasarkan customer yang sedemikian. Memang boleh tahu SOP mereka ini.

Apabila produk laku keras, pengasas jadi jutawan, bila cari balik produk tu, lesap dah rupanya. Terkontang kantinglah pengguna dengan kesan sampingan semuanya. Memang saya diberitahu produk sebegini hanya dipasarkan untuk 3 bulan sahaja. Lepas itu mereka buat produk lain, nama lain pula.

Banyak produk sebenarnya telah disenaraihitam, tapi masih dijual di pasaran. Bukan kesannya kecil, tapi besar hingga boleh melibatkan nyawa anda.

Kalau sayalah kan, biarlah kulit koko macam ini, asalkan saya masih sihat. Nak ambil suplemen, biarlah hati-hati ya.

Shaklee Sudah 100 tahun Dalam Dunia Suplemen

Lain halnya dengan suplemen kesayangan saya ini. Shaklee la apa lagi.

  • Telah 100 tahun dalam dunia suplemen
  • Suplemen tertuanya iaitu Vitalea memiliki 5 kajian klinikal selama 100 tahun ini
  • Satu-satunya syarikat suplemen yang mempunyai Landmark Study
  • Mengutamakan keselamatan – memiliki 100,000 ujian kualiti, membuat 350 ujian ke atas contaminants bagi setiap ramuan baru
  • Satu-satunya syarikat suplemen yang dapat menjamin keberkesanan produknya – Landmark Study
  • Melaburkan USD250juta setahun untuk R&D sahaja
  • Menjadi kepercayaan pihak NASA, para atlit antarabangsa, para profesional dan ramai lagi.
  • Shaklee mesra alam

Dan banyak lagi. Shaklee membuat produk dengan “safety in minds”. Jarang ada syarikat macam ini kan, banyaknya syarikat mengutamakan keuntungan semata-mata.

Shaklee Mendapat Kepercayaan Ramai Orang

Ramai sebenarnya semakin mempercayai Shaklee. Jom kita lihat siapakah antaranya.

1. Selebriti, pemenang Nobel dan penceramah terkenal

Oprah antara selebriti yang mempercayai Shaklee

Oprah antara selebriti yang mempercayai Shaklee

2. Angkasawan dan atlit antarabangsa

NASA dan atlit antarabangsa masih menggunakan Shaklee hingga kini

NASA dan atlit antarabangsa masih menggunakan Shaklee hingga kini

3. Ahli akademik dan cendikiawan

Profesor ini telah menggunakan Shaklee selama 40 tahun

Profesor ini telah menggunakan Shaklee selama 47 tahun

Jadi siapa kata semua suplemen sama? Jom bertukar kepada Shaklee.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan suplemen Shaklee bolehlah hubungi saya

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

13 thoughts on “Jual Shaklee Tapi Kulit Tak Putih

      1. Raihanah Ahmad Post author

        dah lahir2 koko mana la nak putihnya kan. kita nak kulit sihat je, bukan nak putis

        Reply
  1. el

    hahahah mcm ni pun ada ek
    ada kwn iols tu kan kat ofis ni
    beli shaklee mula2 pakai tu kemain ckp elok lah itulah inilah
    sekali bila ada something happen kat body dia terus komplem sbb mkn shaklee
    iols x suka betul org mcm ni..terus iols ckp..lenkali uols nak beli pape2 jgn tru iols…mula2 ckp lain..pas2 ckp lain pulak..huh

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      OMG. haha tak habis study shaklee lagi tu dia tu agaknya. penyakit nak naik ni makan masa, bukan makan shaklee beberapa bulan terus ada. hihi

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      wslm cik. utk sembelit elok ambil ostematrix, bcomplex dan alfalfa. cik boleh kontek saya untuk dapatkannya. 0122195919. minta pesakit cik konbtek saya ya

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge