Hilangkan Parut Dalam Tempoh 5 Hari!

By | 20 June 2014

Saya pernah share posting saya Hilangkan Jeragat dan Parut Jerawat Dengan Cepat

Memang hit juga posting yang itu, memang ramai ya yang hadapi masalah jeragat dan kulit berparut ni ya. Takpe, itu sebab natural bagi sebahagian daripada kita. Asal saja kita punyai keinginan untuk ubahnya dan tampil sihat, should be no issue kan. Jadi bagaimana saya boleh tolong anda dalam hal ini?

Kita nak sama-sama cantik, yang penting sihat juga kan.

Ok hari ni saya nak share testimoni pengguna kulit berparut akibat chicken pox, boleh je apply untuk parut disebabkan oleh luka atau jerawat.

Hilang parut dalam 5 hari!



Apa yang beliau ambil?

1. Nutriferon untuk immune booster
2. Vita C untuk antioksida, tingkatkan pertahanan badan
3. Vivix untuk pemulihan hingga ke peringkat DNA
4. Shaklee Collagen Powder untuk pudarkan parut
5. ESP untuk khasiat protein, bina sel sihat
6. Vita E untuk purdarkan parut

Sebenarnya yang jadi cepat tu sebab ambil Vivix dan Shaklee Collagen Powder. Sebabnya SCP memang ada ujian klinikal boleh dapat fast result at least 2 minggu, tapi memang banyak testimoni pengguna boleh nampak kesannya dalam tempoh 3 hari sahaja. Contohnya macam ni

Testimoni pudar parut dalam tempoh 3 hari



Tapi jika anda nak yang bajet sekurang-kurangnya ambillah ESP untuk minum dan Vita C (2 biji sehari).

Kalau parut setakat jerawat batu tu.. memang simple je. At least anda boleh ambil Set Kulit Cantik Shaklee.

 

Hilangkan jeragat dan parut dengan Shaklee

Anda nak cuba? Fast action fast result. Jom hubungi saya.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? 

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner 
PM/SMS/Watsapp 0122195919 
Emel ahmad.raihanah@gmail.com 
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com 
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner 
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge