Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam 7 Hari

By | 21 December 2014
Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam 7 Hari

Memang sedih gila la kan kalau kena chicken pox time dah dewasa ni. Sedih bukan apa, sedih pasal memikirkan parut-parut yang bakal menghuni muka dan kulit tu. Kalau sediada parut, makin banyaklah parut. Kalau kulit jenis tak berparut terus parut hinggap, aduh memang boleh stress jadinya.

Kalau kena chicken pox masa kecil, mungkin tak rasa sangat. Yang rasa mak la sebab sedih tengok anak sakit, dan mak akan usahakan parut hilang. Jadi apa yang saya nak tunjukkan hari ini, bagaimana Shaklee boleh membantu hilangkan parut chicken pox hanya dalam tempoh 7 hari.

Testimoni Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam Tempoh 7 hari

Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam 7 Hari

Parut Chicken Pox Hilang Dalam 7 Hari

Dasyat tak testimoni tu? Tapi itulah kisah betulnya, memang saya takde edit apa-apa pun. Tak guna pun kamera 360 yang glamer itu. Testimoni tu baru 1, kalau korang google lagi memang dapat banyak lagi testimoni pasal hilangkan parut chicken pox ni dengan Shaklee. Terbaik terr.

Apa yang beliau ambil?

Tapi awas, kalau anda mengandung, ada sesetengah suplemen yang anda tak boleh ambil, dalam kes diatas, beliau hamil tapi masih boleh pulih daripada chicken pox dalam 7 hari sahaja.

Jika kanak-kanak pula, boleh ambil Mealshake, Vita C Chewable, dan Omega guard. Luaran boleh gunakan Basic H dan Herbal Blend.

Yang pastinya, ikutlah nasihat doktor untuk pulihkan sakit tu, makan ubat dengan konsisten di samping pengambilan suplemen turut penting pada masa ini.

Yang pasti, jangan biarkan diri anda dibelenggu parut chicken pox okeh!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET CHICKEN POX SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

2 thoughts on “Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam 7 Hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge