Memang sedih gila la kan kalau kena chicken pox time dah dewasa ni. Sedih bukan apa, sedih pasal memikirkan parut-parut yang bakal menghuni muka dan kulit tu. Kalau sediada parut, makin banyaklah parut. Kalau kulit jenis tak berparut terus parut hinggap, aduh memang boleh stress jadinya.
Kalau kena chicken pox masa kecil, mungkin tak rasa sangat. Yang rasa mak la sebab sedih tengok anak sakit, dan mak akan usahakan parut hilang. Jadi apa yang saya nak tunjukkan hari ini, bagaimana Shaklee boleh membantu hilangkan parut chicken pox hanya dalam tempoh 7 hari.
Testimoni Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam Tempoh 7 hari
Dasyat tak testimoni tu? Tapi itulah kisah betulnya, memang saya takde edit apa-apa pun. Tak guna pun kamera 360 yang glamer itu. Testimoni tu baru 1, kalau korang google lagi memang dapat banyak lagi testimoni pasal hilangkan parut chicken pox ni dengan Shaklee. Terbaik terr.
Apa yang beliau ambil?
- Untuk luaran: Basic H dan NutriWhite
- Untuk kesihatan dalaman: Nutriferon, B Complex, Vita C SR Plus, Vita E Complex, ESP, Collagen Powder, Vivix dan GLA Complex.
Tapi awas, kalau anda mengandung, ada sesetengah suplemen yang anda tak boleh ambil, dalam kes diatas, beliau hamil tapi masih boleh pulih daripada chicken pox dalam 7 hari sahaja.
Jika kanak-kanak pula, boleh ambil Mealshake, Vita C Chewable, dan Omega guard. Luaran boleh gunakan Basic H dan Herbal Blend.
Yang pastinya, ikutlah nasihat doktor untuk pulihkan sakit tu, makan ubat dengan konsisten di samping pengambilan suplemen turut penting pada masa ini.
Yang pasti, jangan biarkan diri anda dibelenggu parut chicken pox okeh!
JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
- Selamat
- Semulajadi
- Berkesan
- Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
- Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.
SAYA NAK BELI SET CHICKEN POXÂ SHAKLEE!
Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:
SMS / Watsapp :0122195919
SID: 864679
Parut chicken pox sangat ketara lepas sembuh, bagus ada cara kirangkan parutnya.
Denaihati recently posted…Salah Faham Terhadap Pensyariatan Jihad
ramai orang hadapinya, insyaAllah ada ikhtiar