Harga barang dah naik? Perlukan side income?

By | 19 April 2014

Ingin buat side income? Part time / full time? Modal sedikit?

Saya sama juga seperti anda semua, runsing bila harga barangan mula naik. Harga barangan yang naik pula adalah keperluan asas kita, bukannya sesuatu kehendak. Kalau kehendak boleh juga kita elak membeli, tapi ini barang yang memang kita wajib beli.

Apa yang kita boleh buat jika pendapatan isi rumah (kombinasi suami isteri) adalah RM10,000 di Kuala Lumpur? Pun tak cukup, sebab apa?

Terbeban dengan hutang. Hutang kereta, hutang rumang, hutang pelajaran!

Graduates habis je belajar dah ada marking kat dahi tu “PENGHUTANG”, hutang PTPTN la kan. Akhirnya ramai yang mengambil jalan mudah, menggunakan kad kredit untuk menampung perbelanjaan. Tahukah anda, di Malaysia ramai yang bankrap disebabkan oleh hutang kad kredit?

Saya mengenali Shaklee 2 tahun lebih yang lalu melalui Master Ira. Mula mengenali pun sebab saya mencari suplemen untuk penyusuan anak kedua yang bakal lahir. Saya mula bisnes Shaklee kira-kira setahun lalu, itu pun sebab saya memang nampak role model yang berjaya dengan Shaklee. Role model ini adalah rakan-rakan saya sendiri, dan mereka takkan menipu tentang pendapatan bulanan mereka.  

Dengan Shaklee segalanya mungkin!

Shaklee is:
– The PERFECT Industry
– The PERFECT Time
– The PERFECT Company
– The PERFECT Product

Choosing the RIGHT Company is more important than your EFFORT, choosing the RIGHT Team will bring you to the TOP.

Shaklee menawarkan:

A. Ganjaran Tunai (CASH)
– Bonus peribadi sehingga 21%
– Leadership bonus sehingga 6 level
– Insentif Coordinator sehingga 1.5%

B. Program Kereta (CAR)
– Peluang mendapat insentif berupa wang tunai khas untuk pembayaran kereta

C. Percutian (CONVENTION)
– Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee samada di dalam / luar negara termasuklah peluang untuk menunaikan umrah.

Baca tentang Roger Bernett http://www.shaklee.com/us/en/company_lead_ceo.shtml

Group Jutawan Muslimah http://youtu.be/8Ch9bHvL8Ys

Kepada anda yang ingin memperbaiki taraf ekonomi keluarga dan mempunyai impian untuk berjaya dan bisnes, kami bersedia membantu anda.

Mereka yang menyertai group kami akan diberikan online coaching secara berterusan, info-info penting tentang bisnes Shaklee dan rahsia menjana wang besar bersama Shaklee.

Apa tunggu lagi? Jangan bertangguh kerana mereka yang mahu berjaya adalah orang yang bertindak SEGERA.



Jom sertai kami di Group Jutawan Muslimah. 

Raihanah Ahmad
Shaklee Independent Distributor (864679)
SMS/Whatsapp 0122195919

Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge