Gombak Spa Di Rumah: Kini Dengan Pakej Baru

By | 11 November 2015

Lama juga saya tidak posting berkenaan side bisnes yang ini. Warga Gombak memang beruntung sebab boleh mendapatkan perkhidmatan spa di rumah / bergerak kami ini. Walaupun masih terlalu baru, namun alhamdulillah permintaan sangat menggalakkan.

Alat yang kami gunakan untuk stim muka, memang bertaraf 5*

Alat yang kami gunakan untuk stim muka, memang bertaraf 5*

Produk Yang Kami Gunakan

Bagi kami di D’Haizsa Wellness, kami hanya menggunakan produk terbaik, diperbuat daripada bahan semulajadi, dan bebas daripada semua bahan kimia berbahaya. Pastinya ia merupakan produk terbaik untuk anda.

Kami tidak menggunakan mana-mana produk OEM, produk kami telah melalui beratus ribu ujian klinikal dan syarikat pula telah bertapak selama puluhan tahun.

Antara bahan yang tidak digunakan dalam produk kami adalah:

  • TIDAK Mengandungi Paraben
  • TIDAK Mengandungi Triklosan
  • TIDAK Mengandungi Phthalates
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
  • TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
  • TIDAK Mengandungi Glikol
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
  • TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
  • TIDAK Mengandungi Ammonia
  • TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
  • TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
  • TIDAK Mengandungi Formaldehyde
  • TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
  • TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
  • TIDAK Mengandungi Toulene
  • TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
  • TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
  • TIDAK Mengandungi Pewarna
  • TIDAK Mengandungi Lemak Trans
  • TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
  • TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang
Awas dengan penggunaan produk OEM yang banyak di pasaran

Awas dengan penggunaan produk OEM yang banyak di pasaran

SPA Di Gombak Kini Dengan Pakej Baru!

SPA di rumah bagi anda di Gombak atau berhampiran

SPA di rumah bagi anda di Gombak atau berhampiran

Kini kami datangkan pakej baru khas untuk anda:

  • Pakej Super Saving – rutin asas, khusus untuk pelajar IPT
  • Pakej Asas – hampir kesemua rutin, tanpa rutin whitening dan massage
  • Pakej Whitening – kesemua rutin, namun tanpa anti-jeragat
  • Pakej Anti-jeragat – memperoleh semua rutin penjagaan muka

Semua pakej di atas adalah dengan harga mampu milik, memang dijamin best punya.

Jom lihat apa kata pelanggan kami

Testimoni pelanggan SPA D'Haizsa Wellness yang terletak di Gombak

Testimoni pelanggan SPA D’Haizsa Wellness yang terletak di Gombak

Itu salah satu testimoni, ada banyak lagi tapi saya belum sempat nak capture.

Bagi warga Gombak dan sekitarnya, jom booking sesi anda dengan kami segera.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

30 thoughts on “Gombak Spa Di Rumah: Kini Dengan Pakej Baru

    1. Raihanah Ahmad Post author

      anak saya pun masih kecik sis, cuma kena kerjasama la dgn suami

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      haa memang menarik, kalau berhampiran gombak jemput datang ya, saya boleh dtg ke tempat anda juga

      Reply
  1. okje

    Menariknya Raihanah….lama tak buat facial ni. Last rasanya zaman anak dara….Bayangkan ajelah 20 tahun lepas….
    Banyak jer peluang pekerjaan kan sebenarnya
    okje recently posted…Pre Anniversary katanyaMy Profile

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      saya pun sama, last sekali masa bujang dulu, until baru-baru ini. perkhidmatan saya memudahkan ibu2

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge