Fungsi dan Kelebihan Vitalea Signature Produk Shaklee

By | 9 February 2014

Ok disebabkan bulan ini promo hebat Vitalea, saya lebihkan tulis berkenaan Vitalea. Teruskan membaca ya, jangan muntah hijau pulak sebab dok meratib Vitalea ni. Buat yang belum tahu, harga runcit Vitalea biasanya RM88.75, tapi bulan ini sangat-sangat murah ok, sampai nak pengsan dah ni.

Dulu saya pernah juga tulis berkenaan Vitalea, link kat sini, bolehlah baca jika anda pernah terlepas atau nak mengulang baca. http://vitamincerdik.blogspot.com/2013/08/vita-lea-iron-formula.html

Vitalea Shaklee adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Setiap satu tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan. 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. Kenapa Vitalea hijau? Sebab tabletnya disaluti dengan serbuk nutrisi spirulina.

Vitalea merupakan multivitamin pertama dicipta, 100 tahun laluFungsi Vitalea
1. Penambah tenaga segera
2. Pelengkap nutrisi
3. Keupayaan sistem produktif
4. Meningkatkan metabolisme
5. Elemen penting pada sel tubuh
6. Melindungi organ badan
7. Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
8. Mencantikkan dan menegangkan kulit
9. Kuku yang cantik
10. Menguatkan akar rambut
11. Mencegah penyakit tiroid / beguk
12. Penting untuk diet
13. Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
14. Membantu mereka yang ada kekangan untuk mendapatkan sumber iron akibat harga yang mahal atau sumber laut yang terhad atau mereka yang alahan.

Fungsi dan Kelebihan Vitalea


Oh ya, Vitalea adalah salah satu produk dalam set asas set bersalin Shaklee. Cukuplah dulu untuk hari ini. Nanti saya tulis lagi k.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge