Coenzyme q10 shaklee

By | 30 June 2013
 
Penyakit kardiovaskular kekal pembunuh no 1 di malaysia melalui penyakit darah tinggi. Statistic kementerian kesihatan malaysia bagi tahun 2010 menyatakan 1 dari 6 kematian adalah disebabkan oleh strok atau sakit jantung. Menakutkan? Berita baiknya adalah penyakit jantung boleh dihindari.
 
Pemilihan lifestyle banyak mempengaruhi samada anda akan dapat sakit jantung. Justeru mengawal setiap faktor risiko boleh membantu merendahkan risiko anda. Contohnya berhenti merokok, gaya hidup aktif dan mendapat diet yang seimbang.
 
Selain faktor gaya hidup, pemilihan nutrisi yang baik membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. Coenzym q10 atau coq10 merupakan salah satu nutrien penting dalam mengurangkan ridiko penyakit jantung.
Coq10 mengandungi campuran bahan semulajadi 28mg coq10 dengan tambahan vitamin e dan ektrak teh hijau. setiap kapsul diformulasi dengan minyak kacang soya untuk mengoptimakan kadar penyerapan. Tiada mengandungi bahan, pemanis, pewarna atau perasa tiruan.
 
Coq10 terdapat di muscle pada jantung yg  mana membantu meningkatkan tenaga di jantung  apabila jantung memiliki lebih tenaga, ia semakin lancar.
 
Nak tahu harga Shaklee? Hubungi
 
Raihanah Ahmad
Shaklee Independent Distributor (864679)
SMS/Whatsapp 0122195919
 
Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge