Category Archives: Testimoni Vivix

Luka Diabetes Bernanah Sembuh Dengan Vivix

By | 20 April 2017

Luka Diabetes Bernanah Sembuh Dengan Vivix Baru-baru ini saya ada hadiri kelas berkenaan Diabetes, “Life without Diabetes” di Hotel Sri Petaling. Kelas dikendalikan oleh seorang doktor pakar sendiri. Dari kelas itu baru saya sedari, rupanya luka diabetes merupakan satu tahap yang serius yang mahu dielakkan oleh doktor daripada berlaku kepada pesakit. Apakah Luka Diabetes atau Ulser Diabetes Luka… Read More »

Vivix Shaklee: Kelebihan, Fungsi, Kajian Klinikal dan Testimoni

By | 12 April 2017

Vivix Shaklee: Kelebihan, Fungsi, Kajian Klinikal dan Testimoni Dalam artikel ini saya berkongsi dengan anda segala yang anda perlu tahu berkenaan Vivix Shaklee seperti kelebihan, fungsi, kajian klinikal. testimoni dan mengapa Vivix Shaklee perlu menjadi pilihan anda. Artikel ini memang agak panjang kerana banyak maklumat berkaitan Vivix Shaklee yang ingin saya kongsikan dengan anda. Sebelum itu jemput tonton… Read More »

Testimoni Kanser Serviks / Pangkal Rahim Dengan Vivix

By | 28 March 2017

Testimoni Kanser Serviks / Pangkal Rahim Dengan Vivix Saya ingin kongsikan dengan anda berkenaan satu testimoni daripada customer saya. Puan Ani (bukan nama sebenar) telah hubungi saya pada September 2016 yang lalu. Puan Ani disahkan menghidap kanser pangkal rahim atau serviks pada tahap 0 atau 1 iaitu pra kanser. Testimoni Kanser Serviks / Pangkal Rahim Dengan Vivix “Akak… Read More »

30 Tahun Diabetes Akhirnya Ibu Kembali Sihat

By | 21 November 2016

Semalam ada SID dalam grup kami kongsikan berkenaan ibunya yang kini pulih daripada penderitaan diabetes selama 30 tahun. Bila sudah lama sakit, samalah juga dengan mak saya, sampai kata “sakit dah lama, mana boleh baik”. Nampak sudah putus asa. Doktor sendiri pun kata diabetes memang takkan pulih. Akibat diabetes, ibunya sebenarnya ada amputasi atau kaki diabetes. Luka di kaki… Read More »

2 Tahun Ambil Vivix Kini Diabetes Beransur Pulih

By | 16 November 2016

Kagum sebenarnya dengan testimoni yang satu ini. Tengok testimoni ini daripada seorang rakan SID. Pada umur 85 tahun, selalunya orang memang putus harap dah. Yelah umur 85, jarang yang usahakan untuk ambil suplemen. Makan sajalah ubat yang doktor bagi. Tapi bagi seorang cucu, tetap ikhtiar dengan Shaklee. 2 Tahun Ambil Vivix Kini Diabetes Beransur Pulih Bagi Puan Alicia… Read More »

Testimoni Vivix untuk SLE

By | 9 January 2015

Saya memang ada beberapa orang pesakit SLE yang mengamalkan suplemen Shaklee untuk terus tingkatkan kesihatan mereka. Sehingga kini alhamdulillah kesihatan mereka makin baik, dapat teruskan pekerjaan seharian, alhamdulillah. Kes 1 Sebaya dengan saya, seorang lelaki. Masa saya jumpa dia dulu, langsung tak boleh bergerak jauh. Saya perlu hantar Vivix ke rumah beliau. Masa tu beliau terkena kayap. Khabarnya… Read More »

Pelbagai testimoni vivix

By | 6 September 2013

VIVIX BANTU penghidap Diabetes 14 tahun BEBAS dari penyakit!!==================================En. R Jitendra merupakan penghidap Diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah ialah 15.5, tetapi kini setelah mengambil VIVIX Shaklee selama 7 bulan secara konsisten, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas dari Diabetes. Kata beliau “ Kini saya dapat menikmati kehidupan… Read More »

Testimoni SLE dengan vivix

By | 14 August 2013

Sedikit perkongsian yg saya ingin syerkan di sini, semoga memberi manfaat.Assalamualaikum..Just nak berkongsi cerita pasal adik saya yang mengidap SLE. Kesan daripada SLE tu, buah pinggang adik saya tak berfungsi dengan baik..Bermula pada tahun 2011 sampai hari ni, setiap hari dia akan buat dialisis air setiap 6 jam (4x sehari) di rumah..Peralatan semua hospital sediakan tapi bekalan air… Read More »

Vivix mengurangkan kelesuan akibat darah tinggi / diabetes

By | 19 July 2013

Another testimoni. Beliau telah memberikan ibunya yang mempunyai darah tinggi dan diabetes. Akibat daripada diabetes, badan ibunya kelesuan. Alhamdulillah vivix telah membantu mengatasi masalah kelesuan dan blood pressure pun kembali normal.  Suka tak suka tak? ;D Nak tahu harga Shaklee? Hubungi   Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com