Call nowWhatsapp

Category Archives: Testimoni Set Kulit

Polifenol Rahsia Awet Muda Kulit Cantik Berseri

Rahsia awet muda dengan vivix

Ini paling best bagi wanita, apa lagi kalau boleh jadikan kulit cantik, betul tak? Memang ramai yang gunakan Vivix Shaklee kulitnya jadi cantik berseri dan mereka sendiri awet muda. Tak percaya? Ayuh tengok gambar-gambar di bawah. Mereka semua ni pengguna Vivix. Testimoni Vivix Shaklee Awet Muda Kulit Cantik Berseri Mereka pengguna Shaklee dan Vivix. Memang […]

Sunburn: Kulit Putih Berseri Dalam 2 Minggu

kulit sunburn shaklee collagen powder

Kulit Putih Berseri Dalam 2 Minggu Pernah tak antara kita yang mengalami masalah sunburn? Negara kita kan negara beriklim panas sepanjang tahun (walaupun sesekali ada jerebu) dan hujan, yang pastinya negara kita beriklim panas juga kan. Lagipun kedudukan negara kita berhampiran dengan garisan khatulistiwa, justeru memang begitulah cuacanya. Disebabkan itu, mesti ramai antara yang pernah […]

Shaklee Collagen Powder Untuk Sendi Anda

Collagen Powder Shaklee bukan sekadar kolagen, malahan membantu memberikan kelegaan kepada sendi

Shaklee Collagen Powder Untuk Sendi Anda Rasanya daripada perkongsian artikel sebelum ini, kita sudah faham bahawa collagen bukan sahaja penting untuk kulit, bahkan sangat penting untuk pergerakan kita iaitu tulang dan sendi. Artikel berikut adalah bagaimana collagen membantu dari sudut sendi yang sihat. Collagen diperlukan untuk gerakan dan keanjalan Di setiap sendi kita, ada padding […]

Jerawat Teruk Akhirnya Hilang Selepas 3 Bulan

Vivix Shaklee

Jerawat Teruk Akhirnya Hilang Selepas 3 Bulan Saya ada seorang customer ni, mari kita namakannya sebagai Siti. Siti hubungi saya kira-kira bulan Mac 2016 yang lalu untuk masalah jerawatnya yang teruk. Saya cadangkannya Set Kulit bersama-sama dengan Vivix, Herblax dan detox. Siti juga ada ambil set Nutriwhite sekali. Saya selalu hubungi beliau untuk ketahui perkembangannya. […]

Dari Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Putih Gebu

Dari Kulit Berjerawat, berminyak Kini Kulit Gebu, Bebas Jerawat

Dalam banyak-banyak testimoni produk kecantikan Shaklee, saya agak tercabar dengan testimoni yang ini. Kalau macam kulit memang asalnya putih, mulus dan pakai Shaklee pun makin putih saya tak takjub sangat. Tapi yang ini memang membuatkan saya tercabar dan teruja juga nak share dengan anda. Dulu Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Kulit Putih Gebu Cuba anda teliti […]

Hilangkan Parut Dalam Tempoh 5 Hari!

Saya pernah share posting saya Hilangkan Jeragat dan Parut Jerawat Dengan Cepat.  Memang hit juga posting yang itu, memang ramai ya yang hadapi masalah jeragat dan kulit berparut ni ya. Takpe, itu sebab natural bagi sebahagian daripada kita. Asal saja kita punyai keinginan untuk ubahnya dan tampil sihat, should be no issue kan. Jadi bagaimana […]

Atasi Kulit Sunburn Dengan Berkesan Dalam Tempoh 2 Minggu!

Perlindungan losyen SPF dapat melindungi kulit daripada bahaya sinaran matahari

Kulit sunburn merupakan salah satu masalah kulit yang berlaku kepada ramai orang. Tak kisahlah lelaki atau wanita. Dan ia boleh jadi berlaku sementara, ada orang selalu kena, ada orang lagi kadang-kadang. Bosan dah dengan situasi begitu? Bagaimana nak atasi masalah kulit sunburn ni? Keadaan bagi seseorang yang mengalami sunburn Pertamaanya perlu ingat masalah kulit sunburn […]

5 Akibat Penggunaan Set Kulit Shaklee

Kalau anda menggunakan Set Kulit Shaklee, bersedialah berdepan dengan 5 akibat di bawah: 1. Kulit anda yang dulunya berparut, sedikit demi sedikit hilang parutnya. Runsing ke gembira ni? 2. Kulit anda yang kusam dulunya, kini mula berseri dan glowing. Habislah semua rakan-rakan perempuan anda jeles dengan anda nanti 3. Kulit anda yang dulunya subur dengan […]