Category Archives: Testimoni Set Kulit

Shaklee Collagen Powder Untuk Sendi Anda

By | 26 May 2017

Shaklee Collagen Powder Untuk Sendi Anda Rasanya daripada perkongsian artikel sebelum ini, kita sudah faham bahawa collagen bukan sahaja penting untuk kulit, bahkan sangat penting untuk pergerakan kita iaitu tulang dan sendi. Artikel berikut adalah bagaimana collagen membantu dari sudut sendi yang sihat. Collagen diperlukan untuk gerakan dan keanjalan Di setiap sendi kita, ada padding dan sokongan untuk… Read More »

Jerawat Teruk Akhirnya Hilang Selepas 3 Bulan

By | 13 July 2016

Jerawat Teruk Akhirnya Hilang Selepas 3 Bulan Saya ada seorang customer ni, mari kita namakannya sebagai Siti. Siti hubungi saya kira-kira bulan Mac 2016 yang lalu untuk masalah jerawatnya yang teruk. Saya cadangkannya Set Kulit bersama-sama dengan Vivix, Herblax dan detox. Siti juga ada ambil set Nutriwhite sekali. Saya selalu hubungi beliau untuk ketahui perkembangannya. Sebab kalau ada… Read More »

Dari Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Putih Gebu

By | 4 December 2014

Dalam banyak-banyak testimoni produk kecantikan Shaklee, saya agak tercabar dengan testimoni yang ini. Kalau macam kulit memang asalnya putih, mulus dan pakai Shaklee pun makin putih saya tak takjub sangat. Tapi yang ini memang membuatkan saya tercabar dan teruja juga nak share dengan anda. Dulu Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Kulit Putih Gebu Cuba anda teliti gambar ini Asalnya… Read More »

Hilangkan Parut Dalam Tempoh 5 Hari!

By | 20 June 2014

Saya pernah share posting saya Hilangkan Jeragat dan Parut Jerawat Dengan Cepat.  Memang hit juga posting yang itu, memang ramai ya yang hadapi masalah jeragat dan kulit berparut ni ya. Takpe, itu sebab natural bagi sebahagian daripada kita. Asal saja kita punyai keinginan untuk ubahnya dan tampil sihat, should be no issue kan. Jadi bagaimana saya boleh tolong… Read More »

Atasi Kulit Sunburn Dengan Berkesan Dalam Tempoh 2 Minggu!

By | 30 May 2014

Kulit sunburn merupakan salah satu masalah kulit yang berlaku kepada ramai orang. Tak kisahlah lelaki atau wanita. Dan ia boleh jadi berlaku sementara, ada orang selalu kena, ada orang lagi kadang-kadang. Bosan dah dengan situasi begitu? Bagaimana nak atasi masalah kulit sunburn ni? Keadaan bagi seseorang yang mengalami sunburn Pertamaanya perlu ingat masalah kulit sunburn adalah disebabkan oleh… Read More »

5 Akibat Penggunaan Set Kulit Shaklee

By | 28 May 2014

Kalau anda menggunakan Set Kulit Shaklee, bersedialah berdepan dengan 5 akibat di bawah: 1. Kulit anda yang dulunya berparut, sedikit demi sedikit hilang parutnya. Runsing ke gembira ni? 2. Kulit anda yang kusam dulunya, kini mula berseri dan glowing. Habislah semua rakan-rakan perempuan anda jeles dengan anda nanti 3. Kulit anda yang dulunya subur dengan jerawat, sekarang jerawat… Read More »