Call nowWhatsapp

Category Archives: Testimoni Set Bersalin

Amalkan Vivix Sebaik Selepas Czer Bantu Pulih Cepat

bersalin czer vivix

Saya baru teringat saya belum lagi betul-betul share pengalaman saya lepas operate czer bulan Februari yang lalu. Untuk pengetahuan semua, pengalaman mengandung dan bersalin anak ke 4 adalah paling perit dari segi emosi. Sebab apa? Saya disahkan ada Placenta Previa Type 4 (PP Type 4) Masa dalam kandungan 27w, doktor dapati fetus femur delay dalam […]

Set Bersalin dan Milk Booster Shaklee

Semasa anak sulung saya, memang saya tidak terbuka hati langsung untuk cuba apa-apa supplemen. Lepas bersalin pun saya tak makan jamu/supplemen apa-apa, maklumlah bersalin czer dan masih naif masa tu. Sepanjang 2 tahun menyusu si sulung macam-macam telah saya cuba, i.e longan, halba dll. Sebut je apa petua saya mesti cuba. Pada saya inilah milk […]

Mengapa Set Bersalin Shaklee

Kebanyakan ibu akan menyediakan keperluan bersalin mereka sebulan sebelum tarikh jangka bersalin. Keperluan ini termasuklah jamu atau set bersalin.  Macam saya semasa anak sulung, saya menyediakan herba bersalin HPA untuk keperluan bersalin, tetapi akhirnya tidak digunakan. Mengapa? Ramai bayi sekarang ni yang lahir dan ada jaundis terus. Apakah jaundis? Dilaporkan 80% bayi baru lahir menghidap […]

Testimoni Berpantang Dengan Shaklee

  Semasa berpantang anak pertama (Hakim) saya tidak menggunakan apa2 produk untuk berpantang sbb masa tu Hakim kena jaundice dan takut effect apa-apa pada Hakim. Justeru bila nak berpantang anak kedua (Faiz) saya tercari-cari juga apakah produk yang selamat untuk berpantang dan menyusui baby. Most of all, vitamin ni selamat dan sekurang-kurangnya sesuai dengan saya […]

Testimoni ESP – berpantang, penyusuan, kulit cantik, penyakit HFMD

Testimoni ESP ESP membantu dalam penyusuan badan dan selepas bersalin. Bagaimanapun perlu diingat ia tidak akan berkesan jika faktor “demand and supply” tidak dipatuhi sepenuhnya. ESP membantu meningkatkan susu badan   ESP juga membantu menjaga kulit anda supaya cantik dan licin. Kulit bertambah halus dan cantik Di bawah ini pula testimoni bagaimana ESP membantu membaiki kulit […]

Testimoni Set Bersalin Shaklee… Lagi?

Lagi testimoni Set Bersalin Shaklee… Haa…banyak betul testimoni set bersalin Shaklee ni. Hebat sangat ke? Kalau tak hebat takla set ni habis sekejap aje bila dibuka jualan. Layannn… MY REAL TESTIMONY~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~PERBEZAAN MENGANDUNG PERTAMA & KEDUA Skang kandungan Saya dah masuk 23mggu… Kira dah nak masuk 6 bulan…. Sy alami perbezaan yg ketara antara mengandung sekarang […]

Testimoni Set Bersalin Shaklee … kesekian kalinya lagi

Lagi-lagi testimoni set bersalin Shaklee Hebat sangat nampaknya set bersalin Shaklee ni, sampaikan ramai betul berikan maklumbalas yang baik. Dahlah produk hebat, harga mampu milik, diperbuat daripada bahan semulajadi… haa sapa taknak kan. Jom-jom promo set bersalin Shaklee bulan ini hanya sehingga 28 Februari 2014 sahaja. Jangan tunggu sampai 30hb, sebab memang takde tarikh tu. […]

Lagi testimoni set bersalin Shaklee – lebih bertenaga, sihat, selamat untuk bayi dan Leuniey lagi!

Ramai betul orang teruja bila dengar Leuniey, isteri pemain bola sepak Kelantan, Apex (Khairul Fahmi Che Mat) menggunakan set bersalin Shaklee. Posting saya berkenaan hal itu memanggil trafik yang tinggi. Fuh, ramai juga peminat saya ni, eh peminat Leuniey…  Ok hari ni saya nak share testimoni pengguna set bersalin Shaklee, pengguna ini merupakan junior saya […]

Set Bersalin Shaklee sesuai bagi baby G6PD Deficiency

Lagi testimoni ibu berpantang dengan set bersalin Shaklee. Zaman sekarang ramai juga sudah tak ambil jamu, sebaliknya telah beralih kepada pengambilan vitamin selepas bersalin. Tetapi pantang tetap pantang kan, dari segi penjagaan fizikal dan luaran. Apa pun pilihan di tangan anda, kami cuma berikan pilihan dan info berguna. Anak ada G6PD, masih boleh guna Set […]

Selebriti Pengguna Shaklee – Terkini Leuniey Pengguna Set Bersalin Shaklee

Saya rasa ramai juga pengguna Shaklee ini di kalangan selebriti. Semalam kecoh pasal isteri Apex (Khairul Fahmi Che Mat), Puan Leuniey menggunakan Shaklee sebagai set bersalin beliau. Tengok sini Leuniey pengguna set bersalin Shaklee Wah, teruja tak? Selebriti pun menggunakan Shaklee tanpa ragu-ragu tau.  Seorang lagi pengguna Shaklee adalah Mizz Nina. Beliau menggunakan Vitalea, Vita […]