Category Archives: Vitalea Iron Formula

Keistimewaan Vitalea Iron Formula

By | 29 April 2014

Vita Lea Shaklee multivitamin pertama dunia Perbezaan Shaklee Vita Lea Shaklee adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai Vitalize Mineral dan disingkatkan sebutan kepada Vitamin, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.  Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita Lea. Setiap… Read More »

Set Duo Paling Laris: ESP dan Vitalea

By | 10 March 2014

Set Asas Vitalea + ESP, umpama “an apple a day, keeps the doctor away” Tentang Vitalea Ramai yang memang dah tahu Tun Dr Mahathir, bekas Perdana Menteri Malaysia pun mengambil multivitamin Vitalea. Beliau kini hampir mencecah 80an, masih cergas dan sihat, Alhamdulillah.  Vitalea atau Vita-lea merupakan salah satu multivitamin, merupakan multivitamin tertua dan pertama di dunia. Dicipta oleh Dr… Read More »

Testimoni Vitalea – bantu ibu hamil, ibu berpantang dan ramai lagi

By | 25 February 2014

Berikut adalah testimoni pengguna yang telah mengamalkan pengambilan Vitalea. Vitalea Iron Formula sesuai untuk ibu mengandung, ibu selepas bersalin / berpantang, ibu menyusu dan semua yang ingin sentiasa sihat. Vitalea membantu mengelakkan dan melegakan penyakit kebiasaan seperti selesema, demam dan batuk     Vitalea sesuai untuk ibu hamil, malah membantu menaikkan HB   Vitalea memberikan tenaga segera Vitalea… Read More »

Vitalea Multivitamin Terbaik dan Pertama Di Dunia

By | 25 February 2014

Tadi sempat juga tengok tv, Astro Maya tak silap. Ada Puan Jasmin Hani, seorang selebriti. Beliau berkongsi pengalaman beliau berpantang dan menyusukan anak. Jasmin Hani semasa majlis cukur jambul bayinya Saya tak tengok habis, tetapi saya sangat, sungguh sokong kenyataan beliau, “Mula-mula menyusu tu semua ibu rasa susah dan baby pun rasa susah. Tapi sekejap saja susah tu,… Read More »

Vitalea Multivitamin Terbaik

By | 24 February 2014

Vitalea Multivitamin Terbaik Saya ada kenal beberapa orang yang memang mengamalkan pemakanan suplemen. Apa yang saya dapat perhatikan adalah mereka ini memiliki tenaga luar biasa, mengalami kurang kesan penuaan, kesihatan yang sangat baik (jarang MC atau sakit).     Sekurang-kurangnya amalkan pengambilan suplemen multivitamin yang mengandungi nutrisi lengkap untuk tubuh anda. Lepas tu bulan depan boleh tambah yang… Read More »

Vitalea multivitamin asas harus dimiliki semua

By | 18 February 2014

Promosi Vitalea berlangsung hanya sehingga 28 Februari 2014 Setakat ini sudah tiga set habis diborong. Apa taknya, 1 botol Vitalea boleh bertahan sehingga 4 bulan (mengandungi 120 biji). Set apa yang promo ni? Semua set yang mengandungi Vitalea memang memperlihatkan penurunan harga yang sangat hebat. Sapa tak suka benda sale kan? 1. Set kesejahteraan keluarga (Family Wellness Set)… Read More »

Manfaat Pengambilan Vitalea Iron Formula Shaklee

By | 10 February 2014

Artikel ini merupakan sambungan kepada artikel saya sebelum ini, iaitu berkenaan Vitalea. http://vitamincerdik.blogspot.com/2014/02/fungsi-dan-kelebihan-vitalea-signature.html Ramai masih tertanya-tanya, apakah kebaikan utama Vitalea Iron Formula Shaklee. Suka diingatkan Vitalea adalah supplement multivitamin yang tertua di dunia. Hebat tak? 1. Penambahan Tenaga segera – pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun bekerja seharian.… Read More »

Fungsi dan Kelebihan Vitalea Signature Produk Shaklee

By | 9 February 2014

Ok disebabkan bulan ini promo hebat Vitalea, saya lebihkan tulis berkenaan Vitalea. Teruskan membaca ya, jangan muntah hijau pulak sebab dok meratib Vitalea ni. Buat yang belum tahu, harga runcit Vitalea biasanya RM88.75, tapi bulan ini sangat-sangat murah ok, sampai nak pengsan dah ni. Dulu saya pernah juga tulis berkenaan Vitalea, link kat sini, bolehlah baca jika anda… Read More »