Call nowWhatsapp

Category Archives: Shaklee

Kisah Benar End Stage Kidney Failure Survivor!

Bagaimana perasaan anda sekiranya anda disahkan hampir pulih daripada kegagalan buah pinggang tahap 4? Semestinya rasa seperti mati hidup semula! Lega, gembira, diberi peluang kedua dan pelbagai perasaan bercampur aduk. Kisah Benar End Stage Kidney Failure Survivor! Pesakit yang mengalami kegagalan buah pinggang tahap akhir hanya boleh bergantung hidup dengan mesin haemodialisis atau pemindahan buah pinggang (transplant). Namun transplant tidak mudah dilakukan kerana kekurangan […]

Harga Vivix Shaklee Murah

Kegemaran saya, Vivix!

Berapa agaknya harga Vivix Shaklee untuk tahun 2018? Berapa harga sebotol? Ada cara ke nak beli Vivix Shaklee dengan harga Vivix yang murah? Biasalah ini soalan yang saya terima tentang Harga Vivix Shaklee. Sebenarnya bila ada promosi Vivix, Harga Vivix Shaklee sebotol jadi lebih murah berbanding Harga Ahli. Sebelum tu jemput tonton video di bawah […]

Polifenol Dalam Vivix Bantu Rawati HFMD

rawatan semulajadi hfmd polifenol vivix

Saya jadi risau sangat dengan situasi HFMD sekarang ni. Baru baca seorang mak share tadi bawa anak ke Tesco. Balik-balik anaknya terus naik biji-biji kat badan. Memang kita buat precaution bab kebersihan semua tu, elakkan tempat awam dsb. Tapi still masih fikir macamana nak elakkan. Satu caranya yang saya  jumpa, dan banyak dikongsikan oleh doktor […]

Kenapa Beli Vivix Dari Top Seller?

vivix top seller malaysia

Banyak info pasal kebaikan Vivix kan? Mungkin anda tertanya-tanya, Vivix ni betul ke bagus untuk anda? Sebab mesti anda dah banyak dengar cerita pasal Vivix ni. Tapi anda nak juga pastikan Vivix ni betul-betul ke berkesan? Saya ada jawapan kepada soalan anda, tapi jemput tonton video di bawah ya. 1. Tonton video di bawah sampai […]

Vivix Sebagai Agen Detox Berkesan

detox vivix

Baru-baru ni ada seorang doktor share berkenaan bahaya paraben. Bila saya baca tu, Oh My God, mujurlah saya amalkan makan Shaklee, khususnya Vivix! Apa yang doktor tu sebut? Meh saya share kat sini: Bagaimana Paraben Mengganggu Kesihatan Manusia Isu penggunaan paraben hangat lagi. Penggunaannya masih berleluasa. Paraben ini bahan biasa dalam: Barangan kosmetik shampoo pencuci muka […]

Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit Kering

Cara atasi kulit kering dengan berkesan

Sapa sini ada masalah kulit kering? Setiap orang memiliki kulit yang berbeza-beza dan salah satunya adalah berkulit kering. Kulit kering adalah satu keadaan bilamana kulit kurang mendapat lembapan. Apabila kulit kering, bahagian wajahlah yang paling ketara berbanding di kawasan lain. Pemakaian make-up turut menjadi sangat mencabar kerana bahan solekan sukar untuk menyerap di wajah, seakan-akan […]

Tips Sihat Dan Panjang Umur Tun Dr Mahathir

Rahsia sihat dr Mahathir

Jom kita baca artikel di bawah ini yang saya petik dari  Susu Sejat! Umum sedia maklum Tun Dr. Mahathir merupakan negarawan yang disegani. Selain memegang jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia selama 22 tahun, dan kembali menjawat jawatan sebagai Perdana Menteri baru-baru ini, beliau juga punya rahsia tersendiri untuk kekal sihat meskipun usianya kini sudah mencecah […]

Kelas Skincare Youth Percuma Dan Jana Pendapatan Dengan Youth

kelas skincare youth jana pendapatan

CUBA DULU SEBELUM BELI. Disebabkan Youth Skincare ni masih baru, bermula April 2018, saya telah adakan beberapa kelas personal untuk percubaan facial dengan Youth Skincare. Kita cuba dulu, kalau suka baru lah kita decide nak beli ke tak. Pengalaman saya pakai Youth Shaklee untuk genap 2 bulan ni, memang betul-betul buat saya jatuh hati. Launch […]

Youth Shaklee Bantu Atasi Kulit Kendur (Saggy)

Kita tidak perlu menghabiskan beribu-ribu ringgit pada pembedahan kosmetik untuk dapat wajah yang lebih muda. Kalau tengok sapa yang ada buat rawatan plastik surgeri tu, memang menakutkan juga. Walaupun hasilnya memang gempak, tapi ish macam tak sanggup pulak nak harungi semua proses tu. Dah la bukan murah pun, beribu-ribu RM. Pengsan macam ni. Satu teknik […]

Krim Jeragat Lulus KKM Dan Berkesan

youth dan jeragat

Antara masalah kulit yang paling mencabar untuk dirawat ialah jeragat. Mujur juga saya takde masalah macam ni, tapi saya memang sering dapat customer dengan masalah jeragat. Suplemen untuk jeragat pernah saya kongsikan sebelum ini. Kali ini saya ingin kongsikan produk skincare Youth yang dapat membantu masalah jeragat. Krim jeragat atau skincare Youth ini tentulah lulus […]