Category Archives: shaklee

Kepentingan Nilai Dalam Bisnes

By | 23 December 2016

Manusia tengok VALUE produk bukan HARGA. Anda setuju tak? Kalau betullah mindset harga murah penentu kejayaan mendapatkan jualan, mungkin boleh jelaskan: Kenapa ada tudung RM21,000 terjual dan kenapa ada orang spend RM60,000 setahun untuk tudung Kenapa ada tudung RM300 yang orang beratur panjang dari pagi subuh untuk beli dan sanggup bayar upah orang tolong beli minimum RM70 Cuba cerita,… Read More »

Betulkah Shaklee Berbeza Daripada Suplemen Lain?

By | 21 December 2016

Memang tidak dinafikan banyak betul suplemen di pasaran. Ada customer beritahu saya baru-baru ini banyak sangat suplemen tapi hanya bersandarkan kepada testimoni semata-mata. Dalam posting kali ini saya ingin kongsikan kepada anda antara sebab kenapa Shaklee berbeza daripada suplemen jenama lain dipasaran (samada dari dalam mahupun dari luar negara). 18 Sebab Jenama Shaklee Berbeza Daripada Suplemen Lain 1.… Read More »

PWP Produk Shaklee Disember 2016

By | 5 December 2016

Minggu lalu saya ada sebutkan promosi Collagen Powder kan, ok kali ini saya ingin update anda berkenaan Purchase With Purchase produk Shaklee bagi bulan Disember 2016. Nak tahu apa? PWP Produk Shaklee Disember 2016 Ada 2 produk yang sangat best bulan ini untuk anda dapatkan. Kedua-duanya sangat cantik dan menarik. 1. Pembelian Carotomax dan PERCUMA 1 Bagi setiap… Read More »

Tiada Kesan Walaupun Berbulan-bulan Ambil Shaklee

By | 23 November 2016

Baru-baru ini ada beberapa orang yang mesej saya berkenaan pengambilan Shaklee. Asalkan jumpa ahli Shaklee, beli saja. Tidak kiralah jiran, kawan, ahli keluarga. Saya pernah post baru-baru ini berkenaan perbezaan pengedar aktif dengan ahli biasa Shaklee. Kena ingat ya beza kedua-duanya. Ada dikalangan yang mesej saya telah ambil Shaklee 8 bulan, ada yang baru 1 atau 2 bulan… Read More »

Kenapa Penting Suplemen Ada Kajian Klinikal

By | 18 October 2016

Minggu lalu saya ada mendapat panggilan telefon daripada seorang bakal customer. Beliau kata, ramai SID yang beliau hubungi tapi gagal berikan beliau hujah yang bagus untuk beliau ambil produk Shaklee. Beliau hendak cuba juga Shaklee tapi beliau nak dengar produk yang mana sesuai untuk beliau. Katanya beliau tengok blog saya dan berfikir saya mungkin boleh bantu guide beliau… Read More »

Pengedar Shaklee Untuk COD Kuala Lumpur

By | 14 October 2016

Saya hendak perkenalkan seorang lagi pengedar Shaklee dalam tim saya #AnahAndFriends. Beliau ini saya telah kenali sejak bertahun-tahun lamanya, sekali dengan keluarga beliau. Memang agak rapat juga dengan keluarganya. Beliau mula amalkan Shaklee dengan set arthritis. Ini berita baik bagi warga kota Kuala Lumpur. Mahu COD? Tidak tahu siapa boleh dihubungi? Anda boleh hubungi Puan Najma yang boleh… Read More »

Pengedar Terbaik Shaklee Bagi Kawasan Gombak, Batu Caves, Hulu Kelang

By | 11 October 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sebelum ini ada posting berkenaan pengedar Shaklee Gombak. Artikel tahun lalu saya buat, tapi untuk tahun ini, sekali lagi makluman bagi pengguna kawasan Gombak dan berhampiran. Supaya anda semua up to date dengan saya. Jangan risau, sayalah pengedar terbaik Shaklee, insyaAllah. Bagi mereka yang beli secara online, mesti tahu term COD kan. Dengan… Read More »

Selamatkah Suplemen Shaklee Untuk Jangkamasa Panjang?

By | 10 October 2016

Ada soalan yang ditanyakan seperti berikut: Aku sekarang dah ambil vitamin jenama XXX, bagi aku sebab kenapa aku nak kena tinggalkan vitamin XXX dan pilih vitamin Shaklee? Nak menjawabnya elok kita ambil fakta daripada cakap-cakap kosong. Air liur sahaja takde nilai dik. Mungkin ada yang belum faham apa hubungan landmark study dengan kesan jangkamasa panjang produk Shaklee. Jadi… Read More »

Sistem Bonus Shaklee Unik Dan Tidak Boleh Ditiru

By | 7 October 2016

Posting kali ini saya hendak kongsikan dengan anda tentang sistem pembayaran bonus Shaklee. Umum tahu kesemua MLM ada pelan pembayaran bonus mereka sendiri. Tapi tahukah anda Shaklee membayar sehingga infinity. Infinity tu apa? Infinity itu maksudnya tak terhingga. Maksudnya Shaklee tidak meletakkan had terhadap pendapatan yang anda boleh perolehi. Bukan setahun, tapi setiap bulan. Sistem Pembayaran Bonus Shaklee… Read More »

Tips Jadi Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

By | 4 October 2016

Baru-baru ini ada yang hubungi saya untuk dapatkan konsultansi berkenaan cara pengambilan mana-mana vitamin Shaklee yang telah dibeli. Mula-mula saya berleter juga, tapi akhir sekali saya akan bantu juga berikan jadual makan. Semuanya disebabkan saya tak mahu customer beli tapi tanpa mendapat manfaatnya. Lebih-lebih lagi beli untuk masalah penyakit kronik. Jadi Ahli Untuk Makan Sendiri Ramai sebenarnya dalam… Read More »