Category Archives: set strok

5 Patent Vivix Yang Anda Perlu Tahu

By | 17 April 2017

5 Patent Vivix Yang Anda Perlu Tahu Lama gak saya tidak fokus tentang Vivix. Banyak saya tulis tentang penyakit kan. Jadi hari ini saya nak kongsikan dengan anda 5 patent Vivix yang anda perlu tahu. Ramai ingat Vivix hanya ada 3 patent, tapi sebenarnya ada 5. Bestkan Vivix ni, patent tau. Tahu tak patent ni apa? Apakah Patent… Read More »

Testimoni Sembuhkan Strok Dengan Vivix Shaklee

By | 12 April 2017

Testimoni Sembuhkan Strok Dengan Vivix Shaklee Saya baru dapat testimoni best daripada upline Master saya. Kisah ini saya ingin kongsikan dengan anda buat menjadi panduan anda supaya tidak berputus asa untuk sembuh strok dan mengapa Vivix Shaklee perlu menjadi pilihan anda. Bagaimana Vivix Membantu Strok Vivix terdiri daripada ramuan seperti lobak ungu, anggur muscadine, japanese knotweed dan elderberries… Read More »

Set Strok Shaklee Sebagai Pelengkap Nutrisi

By | 7 April 2017

Set Strok Shaklee Sebagai Pelengkap Nutrisi Selain daripada beberapa kaedah pencegahan strok, pengambilan nutrisi daripada suplemen yang baik dapat membantu mencegah strok. Semasa pemulihan strok, pemakanan yang betul adalah penting. Diet yang sihat boleh membantu anda mengekalkan berat badan yang sihat, boleh membantu mencegah strok berulang, dan menyediakan badan anda dengan nutrisi yang diperlukan untuk pulih dengan sendirinya.… Read More »

6 Tips Cegah Strok Berulang

By | 6 April 2017

Tips Cegah Strok Berulang Jangan jemu pulak saya asyik cerita tentang strok. Strok adalah bidang baru yang saya sedang kaji dan belajar. Jadi saya kongsikan info yang saya dapat. Jika anda telah mengalami strok, mencegah strok kedua adalah keutamaan. Menurut Pusat Strok Duke, Durham, NC, risiko strok adalah sepuluh kali ganda lebih tinggi pada seseorang yang telah mengalami… Read More »

Gabungan Rehab dan Nutrisi Bantu Pemulihan Pasca Strok

By | 5 April 2017

Gabungan Rehab dan Nutrisi Bantu Pemulihan Pasca Strok Jika anda telah mengalami strok, otak anda akan perlu belajar semula beberapa kemahiran lama. Jika selama ini anda mungkin seorang profesional, memiliki banyak kemahiran dan belajar hingga tahap tertinggi, mungkin sekarang anda akan mendapati anda tidak dapat pun membaca ayat mudah bagi budak darjah 1. Pada tahap ini pesakit strok… Read More »

6 Tanda Awal Anda Mungkin Alami Strok

By | 4 April 2017

5 Tanda Awal Anda Mungkin Alami Strok 2 minggu ini saya banyak membaca berkenaan strok. Sebab apa? Biarlah saya rahsiakan dulu. InsyaAllah sesuai dengan masa nanti saya akan khabarkan kepada anda. Strok ini rupanya berlaku secara senyap. Tahu-tahu muka dah herot, sukar bercakap dan lain-lain. Strok adalah punca kematian ketiga terbesar di Malaysia. Ia dianggap sebab utama kehilangan… Read More »