Category Archives: set kesuburan

Wanita Ini Berjaya Hamil Selepas 6 Tahun Berusaha

By | 13 October 2016

Semalam saya ada dapat satu testimoni dalam grup telegram kami. Kami SID ini selalu berkongsi testimoni, samada diri sendiri mahupun daripada customer. Satu testimoni ini sangat best dan mengujakan sampai saya rasa saya harus kongsikan dengan anda semua. Anda sudah berkahwin? Sudah punyai anak? Belum? Bagi anda yang sedang berusaha untuk mendapat anak tentu anda teruja untuk mendengar… Read More »

Menarik Promosi Julai 2016 Untuk Wanita

By | 1 July 2016

Pada ketika ini mesti ramai antara kita sudah pulang ke kampung atau sedang bersiap hendak pulang berhari raya. Hari ini 1 Julai 2016, sebelum raya ni, eloklah saya khabarkan dahulu promosi menarik untuk Julai 2016. Sambil-sambil raya pun sudah tentu ramai mencari-cari suplemen yang diperlukan untuk pelbagai fungsi dan kebaikan. Julai 2016 Promosi Shaklee Untuk Julai 2016 menunjukkan berakhirnya… Read More »

Set Bajet Kesuburan Terlaris Dan Berkesan

By | 10 December 2014

Sejak menceburi bidang suplemen, saya jadi seorang yang suka tolong orang dan mengambil berat. Dan rupanya tengok orang berjaya dan sihat sangat best perasaannya. Memang sukar digambarkan. Dalam hal kesuburan, saya sendiri adalah testimoni bergerak. Sebab saya asalnya memang ada PCOS. Kalau ada PCOS ni maksudnya bukan mudah nak hamil. Untuk dapat anak pertama dulu usaha selama 8… Read More »

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

By | 22 November 2014

Dah agak lama saya simpan testimoni ni. Sampai lupa jadinya dari sehari ke sehari. Saya ada customer dalam bulan Jun 2014 katanya plan nak mengandung. Dah agak lama beliau berkahwin tapi belum dikurniakan cahayamata. Set Kesuburan Shaklee Lalu tanpa berlengah saya syorkan beliau ambil Set Kesuburan Shaklee. Tapi beliau tak ambil set lengkap, sekadar Vita E Complex, Zinc, kedua-duanya… Read More »

Set Kesuburan Shaklee

By | 9 August 2014

Sejak promo GLA ni ramai betul bertanya tentang GLA ni, terutama bagi mereka yang inginkan Set Kesuburan Shaklee.Ok saya pernah tulis posting berkenaan produk yang sesuai kepada mereka yang ingin meningkatkan kesuburan, anda boleh baca Berjaya Hamil Walaupun PCOS atau artikel Cepat Hamil Dengan GLA.Tingkatkan Kesihatan, Tingkatkan KesuburanKunci kepada kesuburan adalah tahap kesihatan yang baik. Sebab itu dalam… Read More »

Cepat Hamil Dengan GLA

By | 7 August 2014

Salah satu fungsi GLA adalah untuk membetulkan masalah hormon wanita dan meningkatkan kesuburan. Alhamdulillah kita lihat ramai juga berjaya hamil selepas pengambilan GLA. Bukan GLA yang hebat, tapi Allah jua yang mengizinkannya berlaku.Baca juga Kadar Kesuburan Menurun Siapa yang perlukan GLA Complex Untuk Cepat Hamil Dalam banyak-banyak fungsi dan manfaat GLA Complex dalam posting terdahulu, kali ini saya… Read More »

Kebaikan GLA Complex Untuk Semua

By | 29 June 2014

Jarang orang tahu berkenaan GLA (gamma linolenik acid) Complex, selalunya orang kenal EPO (evening primrose) dan selalunya orang memang kaitkannya dengan wanita. Sebab wanita je la kerap ambil EPO. Tapi sebenarnya GLA ni boleh diambil oleh wanita dan lelaki, sudah tentu untuk fungsi berlainan. GLA Complex Untuk Lelaki dan Wanita Apa pula GLA?Kebanyakan GLA dipasaran dihasilkan daripada minyak… Read More »

Suplemen untuk ibu hamil, berpantang dan menyusu

By | 19 May 2014

Adakah anda termasuk dalam kategori di bawah?1. Ibu ohsem yang sedang mengandung?2. Ibu ohsem yang sedang berpantang?3. Ibu ohsem yang sedang menyusukan anak?Pernahkah anda alami keadaan berikut?1. selalu rasa badan letih, 2. ada sembelit time mengandung dan berpantang, 3. ada buasir ketika mengandung,4. nak pulih dengan cepat ketika berpantang5. Selalu rasa letih, sakit kaki, cramp, penat atau stress6. sedang berpuasa… Read More »

Anda bermasalah kesuburan? CoQHealth Plus Membantu Meningkatkan Kesuburan

By | 23 April 2014

Saya menerima banyak panggilan semalam berhubung suplemen untuk kesuburan. Alhamdulillah mereka bersetuju dengan suplemen cadangan saya.Selalunya saya akan suggest suplemen terbaik, terbaik ini maksudnya adalah full pakej. Ini kerana sesetengah produk tidak memiliki manfaat dalam sebahagian produk yang lain. Justeru untuk memperolehi keseimbangan eloklah ambil set penuh.Salah satu produk untuk kesuburan adalah CoQHealth Plus. Ia merupakan suplemen baru… Read More »

Vitalea Multivitamin Terbaik

By | 24 February 2014

Vitalea Multivitamin TerbaikSaya ada kenal beberapa orang yang memang mengamalkan pemakanan suplemen. Apa yang saya dapat perhatikan adalah mereka ini memiliki tenaga luar biasa, mengalami kurang kesan penuaan, kesihatan yang sangat baik (jarang MC atau sakit). Sekurang-kurangnya amalkan pengambilan suplemen multivitamin yang mengandungi nutrisi lengkap untuk tubuh anda. Lepas tu bulan depan boleh tambah yang lain pula. Multivitamin membantu… Read More »