Category Archives: Set Kecantikan Kulit

Selamat Tinggal Kulit Kusam, Berminyak!

By | 19 May 2015

Saya ni memang sejak kecil kulit kusam, berminyak, berjerawat, berparut… hampir semualah. Dan siapa ada masalah ni: kulit kusam atau berminyak. Bila keletihan, memang menampakkan kulit kita sihat atau tidak. Saya perasan dulu saya ada trip company, naik bas. Bermalam dalam bas membuatkan kulit kita berminyak dan kusam. Esoknya bila bangun begitulah jadinya. Tapi ada akak ni tak begitu.… Read More »

Set Kecantikan Kulit dan GLA Complex

By | 4 August 2014

Bulan ni promosi GLA Complex, wah ramai sangat teruja ni. Ramai yang dah PM saya tanya apakah kebaikan GLA ni. Ok jom kita lihat. Saya pernah menuliskan Kebaikan GLA Complex pada artikel yang lalu. Dalam posting kali ini saya ingin mendedahkan bagaimana GLA Complex mampu memberikan impak maksima dari segi kecantikan dan penjagaan kulit. Set Kecantikan Kulit dan… Read More »

Cara Hilangkan Jerawat Dengan Shaklee

By | 12 July 2014

Masalah jerawat ni memang sinonim dengan remaja hingga peringkat dewasa. Ada juga orang dewasa yang even selepas berkahwin dan beranak pinak pun, masalah jerawat masih menghantui. Bukan jerawat kecil, jerawat batu pun ada. Ouch! Set Kulit Cantik Shaklee untuk hilangkan jerawat, bebas parut dan kulit anjal Saya ada tuliskan di dalam artikel Untuk Kulit Flawless, Bebas Jerawat berkenaan mengapa… Read More »

Jom Cantik, Anggun Berseri Di Hari Raya

By | 4 July 2014

Alhamdulillah dah 5 hari kita berpuasa, di samping melaksanakan ibadah puasa, tentu anda juga sibuk melakukan persediaan hari raya kan. Selain kuih muih dan pakaian raya, ada 1 perkara penting yang selalu kaum wanita akan pastikan… untuk tampil cantik, anggun dan berseri di hari raya. Raya kan mestilah sana sini orang nak bergambar, selfie bagai. Haish takkan nak… Read More »

Rahsia Kulit Putih Berseri dan Gebu Dengan Shaklee

By | 18 June 2014

Memang ramai sebenarnya wanita yang inginkan wajah putih berseri dan gebu kan. Tengok aje kawan-kawan yang cantik-cantik tu, jeles je kan. Geram tengok. Tapi nak cakap nak kulit camtu, kadang malu juga. Yelah anak dah berderet, umur dah berapa series kan. Tapi kita cantik ni bukan nak pikat sapa-sapa, untuk suami dan kepuasan diri sendiri. Disebabkan itu, ramai… Read More »

Shaklee Bantu Dapatkan Kulit Anjal

By | 15 June 2014

Bagi anda yang usia sudah 3 series, mesti runsing dan bimbang bila tengok kulit dah makin berkedut dan hilang keanjalannya. Bagaimana nak dapatkan kulit kembali muda, anjal dan semakin bertambah cantik?  Nak cantik? Baca lagi artikel ni ok Kulit berkedut, menggeleber, memang menakutkan. Sebab itu kaum hawa ni sanggup je menghabiskan duit mereka untuk menjaga kecantikan. Bidang kesihatan… Read More »

Set kulit shaklee untuk kulit bebas jerawat

By | 3 June 2014

Ramai je hadapi masalah jerawat ni. Sebab masalah hormon, cuaca dan tekanan emosi seseorang menyumbang kepada masalah jerawat yang memalukan ni.   Apa solutionnya?   Daripada gunakan bahan sintetik, ada baiknya beralih kepada sesuatu yang lebih semulajadi dan selamat.   Anda tahu tak banyak bahan kimia yang digunakan dalam bahan kosmetik mengandungi sangat banyak bahan berasid? Ini mengikis… Read More »

Set Kecantikan Dalaman dan Luaran Wanita

By | 4 August 2013

Rahsia Kecantikan Dalaman & Luaran Seorang wanita !!!✿Energizing Soy Protien (ESP) ✜ Vitamin E ✜ Alfalfa✿ღEnergizing Soy Protien (ESP) ==================== Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), di mana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.… Read More »

Tampil Menawan Di Hari Lebaran

By | 15 July 2013

Ramadhan sudah menginjak 6 hari ini. Umat Islam disamping menunaikan ibadah puasa, tidak ketinggalan menyediakan keperluan untuk berhari-raya. Disamping pakaian dan kelengkapan diri/keluarga menjelang ramadhan, ibu-ibu dan wanita terutamanya tentu ingin tampil anggun dan menawan di hari lebaran nanti.  Untuk tampil anggun dan menawan, saya ingin syorkan set ini: 1. Set kulit sihat / cantik Set ini mengandungi… Read More »

Set kulit cantik Shaklee

By | 12 June 2013

Dapatkannya segera untuk tampil menawan di aidilfitri nanti 1. ESP + Vita C atau 2. Vita E + Vita C Chewable + B Complex 3. Collagen Powder 4. Full pakej: ESP + Vita E + Vita C Chewable + Bcomplex 5. Vivix Anda boleh rujuk artikel kami berkaitan Set Kulit Shaklee untuk maklumat lanjut Masalah Kulit? Tidak Lagi… Read More »