Call nowWhatsapp

Category Archives: Promosi

Menarik Promosi Julai 2016 Untuk Wanita

Pada ketika ini mesti ramai antara kita sudah pulang ke kampung atau sedang bersiap hendak pulang berhari raya. Hari ini 1 Julai 2016, sebelum raya ni, eloklah saya khabarkan dahulu promosi menarik untuk Julai 2016. Sambil-sambil raya pun sudah tentu ramai mencari-cari suplemen yang diperlukan untuk pelbagai fungsi dan kebaikan. Julai 2016 Promosi Shaklee Untuk Julai […]

Apa Yang Menarik Promosi Shaklee Jun 2016

Alhamdulillah Mei 2016 berlalu dengan sebuah kejayaan. Alhamdulillah OV grup makin meningkat, insyaAllah saya pun yakin #anahandfriends akan mengorak langkah lebih besar untuk bulan ini dan bulan-bulan seterusnya. Bulan Jun 2016 adalah bulan berpuasa bagi umat Islam. Justeru fokus pada bulan ini semestinya untuk: Tambah kecantikan Menguruskan badan Kempen detox Unggul berpuasa Bagi sesiapa yang […]

Promosi Hebat Mei 2016: Collagen Powder dan Alfalfa Complex

Man jadda wa jada, barang siapa berusaha dia dapat

Alhamdulillah April 2016 berlalu dengan hebat. Tahniah kepada tim #anahandfriends di atas usaha dan ketekunan anda. InsyaAllah tim kita makin membesar. Ada beberapa kejayaan dalam April 2016 yang ingin saya nukilkan: Penjualan Vivix semakin bertambah Group OV dan UV pun meningkat naik Pengedar Shaklee yang bersungguh-sungguh untuk bisnes Shaklee juga semakin bertambah Siapa berusaha, insyaALlah […]

Tawaran Menarik Sempena Promosi Shaklee April 2016

Promosi Shaklee April 2016

Alhamdulillah Mac 2016 berlalu sebagai satu pencapaian yang memberangsangkan bagi tim saya. Ramai yang score banyak UV bulan Mac lalu yang melayakkan mereka menerima bonus sekurang-kurangnya RM24. Walaupun nilainya agak kecil, tetapi siapa yang hendak bagi kita sebanyak itu secara percuma kan? Siapa berusaha, dia akan dapat, man jadda wa jadda. Tawaran Menarik April 2016 […]

Bagaimana Dapatkan Produk Shaklee Secara Percuma

Minggu lalu ramai di kalangan pembeli dan pengedar Shaklee terkejut tiba-tiba dapat hantaran barang daripada Shaklee. Ini termasuklah saya. Saya fikir-fikir saya order apa ya? Dan bila order? Tetiba terus teringat, Shaklee ada hantar mesej awal bulan ini tentang produk percuma akan dipos bulan ini. Tu dia, ada yang enterpreme gambar saya itu. Pakej percuma […]

Promosi Berganda Minyak Ikan Omega Guard

Omega Guard membantu menyingkirkan lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga

Macam ini hari-hari saya tulis pasal promosi Shaklee ni, di kala orang lain menaikkan harga, Shaklee turunkan harga. Mestilah best. Ini pasal promosi berganda pulak, minyak ikan popular Omega Guard. Saya memang mesti ada Omega Guard di rumah. Untuk anak-anak, saya dan mama dan abah. Minyak Ikan Omega Guard Untuk Anak-anak Anak-anak saya memang sudah […]

Promosi Penghabisan Stok Vita E Complex

Amboi Shaklee ni, kejutan banyak sangat. Kali ini Shaklee tawarkan Vita E Complex beli 1 PERCUMA 1. Kalau rasa selama ini Vita E ini sangat mahal (mahal lagi Vivix), bulan ini adalah bulan terbaik untuk beli. Manfaat Vita E Complex Sekali imbas kepentingan dan manfaat Vita E: vitamin awet muda – anti aging kurangkan kedut garis […]

Oktober 2015 Dengan Semangat Baru

Oktober yang lebih hebat

Bagi orang MLM, setiap hujung bulan adalah masa untuk closing. Ini bermakna setiap kali hujung bulanlah orang MLM akan sibuk sangat untuk capai target bulan tersebut. Ini apa yang saya lihat selama 3 tahun lebih terlibat dengan dunia MLM. Bukan Shaklee sahaja, tetapi MLM lain pun anda akan lihat situasi yang sama. MLM juga akan […]

5% Diskaun Dengan Pakej YES Shaklee

Ni nak habaq satu lagi berita best, pening akak ni sebab Shaklee ni bagi banyak sangat promosi. Ni pasal YES pakej pulak dengan macam-macam kelebihan. Sampai kadang dok pikir Shaklee ni untung ke tidak ni? Rupanya Shaklee untung bila dapat tolong orang lebih sihat… dan lebih KAYA… Pakej YES jamin keuntungan kepada ahli dan pembeli […]

Promosi april 2015 untuk anda ingin sihat dan kurus

Hari ni 2hb april. Maaf saya lambat nak update sini berkenaan promosi april 2015 oleh shaklee. Bz juga semalam dan kelmarin disebabkan anak kedua saya demam. Demam bengkak tonsil. Seingat saya dah setahun lebih dia tak kena. Kena ni pun saya rasa sebulan ni dia tak ambil suplemen. Kesnya omega guard dia refuse nak ambil. […]