Call nowWhatsapp

Category Archives: Promosi

Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017

Berita panas-panas ni. Nak tahu tak Shaklee ada buat promosi sempena Hari Malaysia 2017 iaitu Sabtu ini. Promosi ini 1 hari sahaja, justeru kena cepat-cepat order daripada SID kesayangan anda, saya la siapa lagi. Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017 Apa promosi yang best tu? Vivix la apa lagi. Harga jual Vivix adalah RM503 sebotol, […]

Promo Shaklee Ogos 2017

Bulan Ogos 2017 memang banyak betul promo Shaklee. Ramai yang tertunggu-tunggu setiap bulan apa promo yang Shaklee buat. Menariknya bulan ini ialah ia sempena dan khas untuk wanita. Promo Shaklee Ogos 2017 Ada beberapa promo best Shaklee pada bulan Ogos 2017. Jom kita lihat apa yang ada: 1. Omega Guard Beli 5 Dapatkan eVoucher Rm20 […]

Promosi Mei 2017 Shaklee Best Sangat

Promosi Mei 2017 Shaklee Best Sangat Ada banyak sebenarnya perkara yang exciting untuk promosi Mei 2017 bagi penggemar Shaklee. Bagi pertama kali hendak mencuba Shaklee, tentulah banyak excitement yang best menanti anda. Ok tanpa berlengah masa, ayuh kita lihat apakah promosi Shaklee yang best sangat dalam bulan Mei 2017. Promosi Shaklee Mei 2017 Ada 2 […]

Promosi Shaklee Februari 2017

promosi shaklee februari 2017

Promosi Shaklee Februari 2017. Macam biasa, bila datangnya bulan baru pasti diiringi dengan berita baik promosi menarik untuk pengguna dan pengedar Shaklee. Jom kita tengok apakah promosi bulan ini. Promosi Shaklee Februari 2017 1. Ostematrix Ya, bestkan. Suplemen kalsium, magnesium, vitamin D dan mineral lain ini penting untuk kesihatan tulang, gigi dan otot, mencegah sembelit, […]

Promosi Shaklee Januari 2017

Promosi Januari 2017 Shaklee

Hari ini sudah 5hb kita di tahun baru 2017. Maaf lama juga saya tidak sempat kemaskini blog disebabkan masalah internet. Dari 31 Disember 2016 hingga semalam 4hb Januari 2017 barulah selesai masalah. Lama juga tu setahun ada kan. Dalam posting kali ini saya ingin kongsikan promosi bagi bulan Januari 2017. Banyak yang menarik bulan ini […]

PWP Produk Shaklee Disember 2016

Minggu lalu saya ada sebutkan promosi Collagen Powder kan, ok kali ini saya ingin update anda berkenaan Purchase With Purchase produk Shaklee bagi bulan Disember 2016. Nak tahu apa? PWP Produk Shaklee Disember 2016 Ada 2 produk yang sangat best bulan ini untuk anda dapatkan. Kedua-duanya sangat cantik dan menarik. 1. Pembelian Carotomax dan PERCUMA […]

Promosi Shaklee Disember 2016 Collagen Powder

Selalu cemburu tak dengan kulit baby yang gebu? Tegang saja kan? Sama je masa kita kecil dulu, macam itulah. Tapi bila kita bertambah umur, elastisiti kulit kita semakin berkurangan dan kulit kita semakin kendur. Ini disebabkan oleh bahan dipanggil kolagen. Apakah Kolagen Kolagen atau collagen adalah sejenis protein yang diperlukan oleh tubuh badan untuk menyokong tisu […]

Promosi Shaklee November 2016

Promo shaklee november 2016

Semakin sudah ke penghujung tahun kita ini kan, hari ini hari pertama bagi bulan November. Tentu ada yang tertanya-tanya apakah yang menarik bagi bulan November ini daripada Shaklee. Tanpa berlengah ayuh kita lihat apakah yang menarik untuk anda bulan ini. Promosi November 2016 1. Nutriferon Nutriferon membantu meningkatkan interferon semulajadi badan dan sekaligus meningkatkan tindakbalas sistem […]

Promosi Shaklee Oktober 2016

Promosi shaklee oktober 2016

Lambat sikit saya update berkenaan promosi Oktober 2016 bagi produk Shaklee. Banyak yang menarik bulan ini dan tentunya untuk pengguna Shaklee semua. Promosi Shaklee Oktober 2016 1. Omega Guard Minyak ikan Omega 3 daripada Shaklee membekalkan asid lemak Omega 3 untuk keperluan setiap peringkat umur termasuk: Bayi dalam kandungan (melalui ibu) Bayi menyusu (melalui penyusuan) […]

Shaker Ekslusif Shaklee Bersama Promosi September 2016

Promosi september 2016

Baru sempat hendak update blog. Terima kasih semua pembaca pada bulan Ogos lalu. Bulan lalu mencatatkan peningkatan trafik yang sangat luar dugaan saya. Terima kasih juga buat semua blogger yang rajin singgah di sini beserta komen. I owe you much. Bulan lalu alhamdulillah peningkatan jualan yang sangat ketara dalam grup saya, Anah & Friends. Comel […]