Category Archives: herblax

Detox Membantu Menyingkirkan Logam Berat

By | 18 November 2016

Adakah anda mengalami masalah kesihatan kronik dan masih belum menjumpai jawapan yang anda cari? Ada banyak perkara mungkin anda telah lakukan untuk mendapatkan kesihatan lebih baik, contohnya: Diet secara organik Senaman Suplemen harian Tapi kenapa simptom atau gejala penyakit anda masih berterusan? Kerap letih Sakit kepala atau migrain Sakit sendi Kelesuan Keradangan Insomnia Daya ingatan lemah Mudah mendapat… Read More »

Turun 18kg Dalam Tempoh 67 Hari

By | 17 October 2016

OMG, ini satu testimoni yang saya hendak kongsikan dengan anda. Dalam tempoh 67 hari boleh turun 18kg! Pakai apa ni? Pakai saka ke? Hahah. Ok mari saya kongsikan dengan anda. Turun 18 kg dalam tempoh 67 hari Bagi anda yang mungkin tiada bajet untuk mengambil set detox, anda boleh ikut cara lelaki ini. Sebaiknya untuk menurunkan berat badan,… Read More »

Fungsi Pelbagai Jenis Detox Ke Atas Tubuh

By | 11 August 2016

Sebelum ini saya ada tuliskan posting berkenaan pelbagai toksin yang ada dalam tubuh kita. Tapi ada juga yang bertanya berkenaan jenis-jenis detox yang saya pun kurang mahir juga. Namun, sebab anda, saya study jugalah berkenaan jenis-jenis detox ni. Dan juga fungsinya ke atas tubuh kita. Jenis-jenis Detox Antara yang saya google, antara jenis-jenis detox yang ada dalam dunia:… Read More »

Resveratrol dan Cucurmin Membantu Merawat Sopak / Vitiligo

By | 27 July 2016

Resveratrol dan Cucurmin Membantu Merawat Sopak / Vitiligo Alhamdulillah dapat akhirnya luangkan waktu untuk buat posting. Lepas raya agak sibuk dengan urusan peribadi. Antaranya menjaga anak-anak tidak sihat (lepas raya daripada kampung 2 orang anak tidak sihat) dan urusan kematian. Untuk pengetahuan, nenda saya yang masih ada (mak kepada abah) sudah meninggal dunia minggu lalu Selasa 19 Julai… Read More »

Rawatan Alternatif Terbaik Untuk Psoriasis, Sopak dan Ekzema

By | 20 June 2016

Rawatan Alternatif Terbaik Untuk Psoriasis, Sopak dan Ekzema Ada ramai sebenarnya customer saya berkenaan psoriasis dan terutamanya sopak yang hubungi saya. Baru-baru ini ada seorang master buat kelas berkenaan psoriasis, jadi saya terus setuju untuk hadir. Ramai customer saya hubungi bermakna saya haruslah tambah lagi ilmu berkenaan penyakit ini. Penyakit Berkaitan SLE SLE adalah sejenis penyakit autoimmune iaitu… Read More »

Turunkan Berat Badan – Detox Hati Anda

By | 15 June 2016

Turunkan Berat Badan – Detox Hati Anda Menjaga hati anda sihat dan bebas daripada toksin adalah satu langkah penting untuk penurunan berat badan yang berkesan dan secara beransur-ansur. Dalam posting ini, kami akan menerangkan kepada anda beberapa garis panduan mudah untuk detox hati anda dan menurunkan berat badan. Tahukah anda bahawa makan bijirin penuh boleh membantu mengurangkan kesesakan hati anda? Kaya… Read More »

Apa Yang Menarik Promosi Shaklee Jun 2016

By | 1 June 2016

Alhamdulillah Mei 2016 berlalu dengan sebuah kejayaan. Alhamdulillah OV grup makin meningkat, insyaAllah saya pun yakin #anahandfriends akan mengorak langkah lebih besar untuk bulan ini dan bulan-bulan seterusnya. Bulan Jun 2016 adalah bulan berpuasa bagi umat Islam. Justeru fokus pada bulan ini semestinya untuk: Tambah kecantikan Menguruskan badan Kempen detox Unggul berpuasa Bagi sesiapa yang berpuasa, mesti mahu… Read More »

Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

By | 25 May 2016

Shaklee akan menganjurkan seminar sehari iaitu National Conference 2016 bertempat di Pusat Konvensyen Sunway. Macam biasa, selain meraikan kejayaan semua business leaders, ada booth untuk check kesihatan dan boleh juga beli produk yang anda inginkan. Tapi untuk masuk memanglah anda perlu berdaftar dulu sebagai ahli di samping mempunyai tiket konvensyen yang kini boleh dibeli secara online. Produk Percuma… Read More »

Perlukah Saya Detoks?

By | 14 April 2016

Perlukah Saya Detoks? Bila orang bercakap tentang detoks, saya jarang ambil kisah. Sebab saya rasa saya cukup sihat. Saya belum berada di atas katil hospital. Apa nak kisah? Hmm, betul ke? Korang pun macam tu jugak? Harini saya nak kongsikan checklist untuk saya dan kawan-kawan. Check diri adakah kita perlu detoks. Jika kita mengalami salah satu perkara dibawah,… Read More »

Tawaran Menarik Sempena Promosi Shaklee April 2016

By | 1 April 2016

Alhamdulillah Mac 2016 berlalu sebagai satu pencapaian yang memberangsangkan bagi tim saya. Ramai yang score banyak UV bulan Mac lalu yang melayakkan mereka menerima bonus sekurang-kurangnya RM24. Walaupun nilainya agak kecil, tetapi siapa yang hendak bagi kita sebanyak itu secara percuma kan? Siapa berusaha, dia akan dapat, man jadda wa jadda. Tawaran Menarik April 2016 Bagi bulan April… Read More »