Category Archives: get clean

Rahsia Kasut Sekolah Putih Berseri Dengan Basic H

By | 4 February 2015

Sejak terjebak dengan kanak-kanak sekolah rendah ni memang saya perlu ambil tahu apa yang boleh memperbaiki tahap keputihan kasut, baju sekolah dan stokin. Kita kan mak-mak memang itula sifat kita agaknya kan. Saya pening sebab saya ingat saya salah beli kasut sekolah. Orang biasa beli yang kain kanvas tu kan, tapi saya ingat takmo beli gitu sebab nanti… Read More »

Get Clean Menjadi Pilihan Presiden Obama, Oprah Winfrey dan ramai selebriti

By | 24 August 2013

Set Get Clean telah lama menjadi pilihan Presiden Obama dan Oprah.Saya telah mengikutinya, anda bila lagi?Jom Rumah Sihat, Bumi pun Sihat. Untuk generasi kita.http://www.homebusinesssmart.com/famous-people-who-use-shaklee/http://www.youtube.com/watch?v=urNbH7vNvp0 Famous People Who Use Shaklee Categories: Choosing a Business, News and Media, Shaklee Posted on: May 26th, 2011 by: Jacquelyn Many people have no idea that Shaklee is used by some of the most famous people in the world simply… Read More »

Kenapa Shaklee Get Clean Adalah Terbaik?

By | 15 August 2013

Jag Penapis Shaklee Get Clean telah terbukti lebih baik dalam menghapuskan bahan cemar air dengan harga yang sangat kompetitif. Ia mengeluarkan plumbum, Britta dan PUR. Ia membersihkan dua kali ganda gelen air setiap penapis (80 tidak 40) dan boleh digunakan sehingga 4 bulan. Anda perlu dua kali ganda harga semua penapis air yang lain di luar sana untuk… Read More »

Penapis air: Keperluan atau gimik semata-mata

By | 14 August 2013

Penapis air : Gambar sekadar hiasan Adakah anda menggunakan penapis air di kediaman anda..atau di premis anda? Kebanyakan masyarakat hari ini memasang penapis air di kediaman masing-masing atas alasan tersendiri. Ada yang memasang di dalam mahupun di luar kediaman. Ada yang bersaiz sebesar lengan sehinggalah sebesar batang pokok kelapa. Ada yang inginkan air yang lebih jernih, ada yang… Read More »

Tiada lagi air berkarat

By | 14 August 2013

ape komen Pn. Rabihah Anismode : puas ati! ni bukan cilok org lain ye..ni umah sendiri nye kat seremban 2..air dlm glass kanan tu direct dr paip pg td kul 6.30..air dlm glass kiri direct dr paip tp telah di filter oleh SHAKLEE SET GET CLEAN WATER PITCHER.. sebab tu lah sebelum ni x nak minum air paip..tgk… Read More »

Perlu ke penapis air?

By | 14 August 2013

Sejauh mana kita mengambil berat mengenai kebersihan air minuman di rumah kita? Adakah air minuman itu cukup bersih untuk diminum oleh kita?  Tahukah anda Bekalan air yang diterima pada pili air di rumah anda kadangkala kelihatan kekuningan seperti mengandungi kandungan bendasing yang agak banyak, dan kadangkala, rasa air tersebut juga agak lain malah kadang-kadang berbau lagi kan?!!Kalau tanya perlu… Read More »

Get Clean Water Pitcher dari Shaklee

By | 11 August 2013

Bendasing Tersembunyi Pada Air BersihPutarkan paip rumah anda. Lihat air yang keluar. Air itu mungkin kelihatan bersih tapi setakat manakah ia selamat untuk diminum?Sebenarnya bahan kimia seperti racun perosak, logam berat, dan bahan cemar industri boleh membahayakan kesihatan mungin terdapat daam air yang anda sekeluarga minum sabanhari. Tambahan pula, 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada… Read More »