Category Archives: coqhealth

Set Bajet Kesuburan Terlaris Dan Berkesan

By | 10 December 2014

Sejak menceburi bidang suplemen, saya jadi seorang yang suka tolong orang dan mengambil berat. Dan rupanya tengok orang berjaya dan sihat sangat best perasaannya. Memang sukar digambarkan. Dalam hal kesuburan, saya sendiri adalah testimoni bergerak. Sebab saya asalnya memang ada PCOS. Kalau ada PCOS ni maksudnya bukan mudah nak hamil. Untuk dapat anak pertama dulu usaha selama 8… Read More »

Dari Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Putih Gebu

By | 4 December 2014

Dalam banyak-banyak testimoni produk kecantikan Shaklee, saya agak tercabar dengan testimoni yang ini. Kalau macam kulit memang asalnya putih, mulus dan pakai Shaklee pun makin putih saya tak takjub sangat. Tapi yang ini memang membuatkan saya tercabar dan teruja juga nak share dengan anda. Dulu Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Kulit Putih Gebu Cuba anda teliti gambar ini Asalnya… Read More »

Berjaya Turun Tekanan Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 27 November 2014

Saya teruja nak panjangkan kisah ini kepada anda demi untuk membantu anda yang mungkin juga mempunyai masalah yang sama. Salah seorang customer saya, Puan Faridah mengadu dengan saya suaminya ada darah tinggi, quite tinggi juga sampai beliau jadi risau. Suami beliau dalam lingkungan awal 50an. Perkara ni berlaku pada April 2014. Beliau jadi ahli sejak Februari 2014 dengan… Read More »

Testimoni Turunkan Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 21 October 2014

Walaupun memang banyak testimoni dalam internet yang boleh didapati. Tapi kali ni saya tulis berdasarkan kepada pengalaman customer sendiri. Testimoni yang saya pernah tulis dulu adalah oleh sideline saya dan customer saya. Jadi memang boleh percaya jugak. 🙂 Cuma customer saya yang dulu memang ambil Vivix untuk ibu beliau yang mengalami darah tinggi, diabetes dan menyebabkan kelesuan. Saya… Read More »

Cara Semulajadi Tegangkan Kulit Muka

By | 17 October 2014

Wanita dan sesetengah lelaki memanglah utamakan kecantikan. Salah satunya berkaitan kulit berkedut. Ada yang kulit berkedut sebelum umur 30 tahun pun. Macam saya sendiri pun ada garis halus bawah mata sebelum umur cecah 30 tahun lagi. Benda ni berlaku sebab persekitaran dan radikal bebas yang tak mampu kita nak kekang sendiri. Menurut Dr Zubaidi pula bila masuk umur… Read More »

Cara Hilangkan Jerawat Dengan Shaklee

By | 12 July 2014

Masalah jerawat ni memang sinonim dengan remaja hingga peringkat dewasa. Ada juga orang dewasa yang even selepas berkahwin dan beranak pinak pun, masalah jerawat masih menghantui. Bukan jerawat kecil, jerawat batu pun ada. Ouch! Set Kulit Cantik Shaklee untuk hilangkan jerawat, bebas parut dan kulit anjal Saya ada tuliskan di dalam artikel Untuk Kulit Flawless, Bebas Jerawat berkenaan mengapa… Read More »

Cara Menurunkan Kolestrol di Hari Raya

By | 9 July 2014

Dah nak raya tak lama lagi ni, mesti ramai di kalangan kita sedang sibuk buat persiapan. Sambil-sambil tu jemput baca sekejap posting saya kali ni berkenaan cara kurangkan kolestrol. Bahaya Ke Kolestrol Ni? Uish.. mesti la bahaya. Penyakit kolestrol ni adalah situasi di mana kadar kolestrol dalam badan kita melebihi kadar normal. Bila ia dah melebihi kadar normal,… Read More »

Raya Dah Dekat, Bebas Jerawat, Jeragat Dalam 14 Hari!

By | 28 June 2014

Oh, memanglah 2 hari lagi nak puasa kan, tapi kalau anda nak rawat masalah kulit anda yang masih berminyak, berjerawat, jeragat, apa kata anda mulakan dari sekarang?Raya nanti, semua orang mengerlip. Lip lap sana lip lap sini. Semua orang bergambar. Takkan kita je tak bergambar? Sebab kulit kusam tak berseri, penuh jerawat, jeragat bertahun-tahun dok tang tu. Baru… Read More »

Hilangkan Jeragat dan Parut Jerawat Dengan Cepat

By | 9 June 2014

Anda ada masalah jeragat? Masa balik kampung minggu lalu, saya perasan ada sedara saya ni, kulit muka dah penuh dengan jeragat. Bila banyak jeragat, kulit muka memang dah gelap, tona tak sekata.Apakah jeragat? Jeragat adalah tompok-tompok hitam yang disebabkan oleh melanin yang terkumpul, ia boleh jadi warna coklat muda atau coklat tua. Jeragat biasasnya terkumpul di kulit muka,… Read More »

Atasi Kulit Sunburn Dengan Berkesan Dalam Tempoh 2 Minggu!

By | 30 May 2014

Kulit sunburn merupakan salah satu masalah kulit yang berlaku kepada ramai orang. Tak kisahlah lelaki atau wanita. Dan ia boleh jadi berlaku sementara, ada orang selalu kena, ada orang lagi kadang-kadang. Bosan dah dengan situasi begitu? Bagaimana nak atasi masalah kulit sunburn ni? Keadaan bagi seseorang yang mengalami sunburn Pertamaanya perlu ingat masalah kulit sunburn adalah disebabkan oleh… Read More »