Category Archives: coq10

Cara Hilangkan Jeragat Dengan Selamat dan Cepat

By | 12 November 2015

Sudah cuba macam-macam untuk hilangkan jeragat? Habis beribu-ribu RM, jeragat tetap tidak hilang. Kini saya kongsikan kepada anda cara hilangkan jeragat dengan selamat dan cepat. Kalau anda alami masalah ini, anda pasti teruja mengetahui masalah jeragat anda boleh hilang dan kulit akan kembali cerah. Apakah jeragat Jeragat atau nama medikalnya Melasma adalah salah satu dari masalah kulit yang… Read More »

Kawal Kolestrol Dengan Shaklee

By | 23 July 2014

Tahukah anda serangan jantung dan strok merupakan dua masalah kesihatan yang dilaporkan semakin tinggi dan berpunca daripada kolestrol tinggi? Ia merupakan ancaman kepada kesihatan anda. Masalah kolestrol tinggi ni adalah atas faktor keturunan, diet pemakanan dan gaya hidup seseorang. 6 juta rakyat Malaysia menghidap kolestrol tinggi Jenis-jenis Kolestrol Faktor Kolestrol Tinggi 1. Keturunan Kalau ada di antara kalangan… Read More »

Set Kolestrol Shaklee Untuk Turunkan Kolestrol Secara Berkesan dan Pantas

By | 21 June 2014

Tu dia, saya baru baca satu berita daripada Utusan Malaysia. Senario Penyakit Jantung Di Malaysia, walaupun artikel tahun 2009 lagi, ianya masih relevan hingga kini.Selain di Malaysia, penyakit jantung kronik merupakan punca terbesar kematian di kalangan penduduk negara seperti Rusia, US, Amerika Utara, Australia, New Zealand dan Eropah. Katanya ia bakal menjadi pembunuh senyap menjelang 2020.Kata WHO pula… Read More »

Rahsia Kulit Putih Berseri dan Gebu Dengan Shaklee

By | 18 June 2014

Memang ramai sebenarnya wanita yang inginkan wajah putih berseri dan gebu kan. Tengok aje kawan-kawan yang cantik-cantik tu, jeles je kan. Geram tengok. Tapi nak cakap nak kulit camtu, kadang malu juga. Yelah anak dah berderet, umur dah berapa series kan. Tapi kita cantik ni bukan nak pikat sapa-sapa, untuk suami dan kepuasan diri sendiri.Disebabkan itu, ramai juga… Read More »

Kurang Kedutan, Tona Sekata Dengan CoQHealth Plus

By | 18 June 2014

Mungkin jarang sekali orang tambah CoQHealth ke dalam set kecantikan kulit mereka. Tahukah anda CoQHealth mempunyai manfaatnya sendiri yang mungkin masih baru kepada anda? Jika anda menderita masalah kedutan walaupun usia bawah 40 tahun dan tona kulit yang tidak sekata, apa kata tambahkan CoQHealth ke dalam senarai suplemen anda. Kulit Menawan Dengan CoQHealth Plus Bila nampak tua, memang… Read More »

Mahu atasi darah tinggi? takut kena strok? Sakit jantung?

By | 1 May 2014

Hari ini secara tidak sengaja saya menemui ramai pesakit darah tinggi.Salah seorangnya rakan sekerja saya. 2 minggu darah tinggi tidak turun-turun, 1 minggu daripadanya bertapa di hospital. Ubat tidak banyak membantu. Tukar ubat. Ubat baru pula memberi kesan pening yang amat sangat. Serta menyebabkan jantung berdegup pantas.Tiga orang lagi adalah customer office saya. Salah seorang daripadanya ada penyakit… Read More »

Anda bermasalah kesuburan? CoQHealth Plus Membantu Meningkatkan Kesuburan

By | 23 April 2014

Saya menerima banyak panggilan semalam berhubung suplemen untuk kesuburan. Alhamdulillah mereka bersetuju dengan suplemen cadangan saya.Selalunya saya akan suggest suplemen terbaik, terbaik ini maksudnya adalah full pakej. Ini kerana sesetengah produk tidak memiliki manfaat dalam sebahagian produk yang lain. Justeru untuk memperolehi keseimbangan eloklah ambil set penuh.Salah satu produk untuk kesuburan adalah CoQHealth Plus. Ia merupakan suplemen baru… Read More »

Suplemen Penggalak Tenaga

By | 12 April 2014

Ini adalah testimoni saya sendiri tentang suplemen untuk tenagaSetahu saya dalam Shaklee ada beberapa suplemen pemberi tenaga (segera atau berpanjangan). Kecuali CoQHealth, yang lain memang habis saya cuba / makan. Apa kesannya?1. VitaleaMemang pemberi tenaga segera. Setakat ini hari-hari pun saya ambil, jadi susah juga nak pastikan testimoni berkenaan tenaga ni. Vitalea terkenal dengan teknologi explotab yang menjana… Read More »

CoQHealth Mengurangkan Keletihan

By | 9 September 2013

Bagi sesiapa yang kerap keletihan, pukul 10pg lagi dah mengantuk, balik rumah pukul 9malam dah flat,  anda boleh pertimbangkan pengambilan CoQHealth. Berikut adalah tulisan Dr Zubaidi. * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

CoQHealth Sebagai Usaha Mencegah Sakit Kepala dan Migrain

By | 9 September 2013

Bagi sesiapa yang ada migrain, kerap migrain, teruk atau sederhana anda boleh pertimbangkan pengambilan CoQHealth. Berikut adalah tulisan Dr Zubaidi. supplemen migrain guna coqhealth * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma