Call nowWhatsapp

Category Archives: Coach dan Mentor Shaklee

Pengedar Shaklee Paling Top Di Ampang

Pengedar Shaklee Ampang

Anda di Ampang dan berminat mendapatkan produk Shaklee di kawasan anda? Ada berita best untuk anda. Anda tidak perlu risau lagi kerana Puan Nurulfidayu merupakan leader kami yang cukup top kini di Ampang. Testimoni Menggunakan Shaklee Puan Ayu mula mengenali Shaklee pada tahun lalu apabila membeli Vivix untuk ibu mertua beliau yang menghidap sakit buah […]

Tahniah Supervisor Baru Shaklee!

Hari ini dah hari ke empat bulan Oktober 2017, maknanya sudah 4 hari berakhir debaran closing September 2017. Syukur alhamdulillah, kerana pada September itu bermakna saya sudah memiliki 5 orang supervisor! Apabila berjaya membina leader dalam kumpulan kita, ia satu kejayaan besar pada kita, terutama saya. Saya naik supervisor sejak tahun 2014, bila supervisor kita […]

Umur 9 Tahun Mohon Kerja Dengan NASA

jack davis mohon kerja nasa 2

Beberapa hari lalu saya ada terbaca di facebook cerita seorang budak lelaki umur 9 tahun mohon kerja dengan NASA. Biar betul, umur 9 tahun sudah mohon kerja? Dengan NASA pula tu, memang tak masuk akal. Umur 9 Tahun Mohon Kerja Dengan NASA Asal kisahnya ialah budak yang bernama Jack Davis telah ternampak iklan kerja kosong […]

Cara Bisnes Shaklee Sampai Berjaya

cara bisnes shaklee sampai jadi

Sedar tak sedar dah 5 tahun saya buat bisnes Shaklee. Ianya bermula sebagai bisnes part time, tapi akhirnya sekarang sudah jadi bisnes sepenuh masa sebagai perniagaan dari rumah yang menguntungkan. Memang bukan mudah sebenarnya, kalau ikutkan sebagai bisnes part time atau bisnes dari rumah sekalipun, kedua-duanya ada cabaran. Dan walaupun dengan cabaran itu, kita masih […]

Kelas Public Sharing Coordinator Raihanah Memang Terbaik

public sharing raihanah

Kelas Public Sharing Coordinator Raihanah Memang Terbaik Maafla kalau bunyi nya masuk bakul angkat sendiri. Tapi memang terbaik pun. Hihi. Sebenarnya saya baru mulakan satu kelas public sharing secara online iaitu melalui telegram sahaja. Kelas ini menjadi medium untuk saya berkongsi info terutama berkaitan Shaklee. Antara topik yang telah saya susun adalah: Set Puasa Shaklee […]

National Convention Shaklee 2017 Sangat Best

Coach Shaklee Terbaik Raihanah Coordinator

Lambat pula saya nak update tentang program setahun sekali Shaklee ini iaitu National Convention Shaklee 2017. Sekali lagi saya berpeluang hadir ke program ini. Entah kenapa, bagi saya dah wajib untuk hadiri program besar begini lebih-lebih lagi sebagai pemenang anugerah. Program besar Shaklee sebegini elok untuk dihadiri. Kalau dibuka kepada semua ahli, cubalah usahakan untuk […]

Belajar Buat Blog Dengan 2 Tips Meroketkan Trafik Blog

Belajar Buat Blog Dengan 2 Tips Meroketkan Trafik Blog Saya belajar buat blog tidaklah secara rasmi. Saya cuma pernah hadir kelas Tuan Wan Mus (Google Ads) dan kelas Tuan Firdaus Azizi sahaja. Kelas wordpress saya tidak pernah hadir, sebab itu dalam bab teknikal saya agak kelaut. Tapi bab belajar buat blog memang saya belajar sana […]

Pengalaman Penggambaran Untuk Bisnes

Bergambar dengan Starter kit Shaklee terbaru

Pengalaman Fotoshoot Untuk Bisnes Baru-baru ini saya berpeluang mendapat pengalaman baru, iaitu sesi fotoshoot untuk bisnes. Macam tak percaya kena buat ini, maklumlah saya sebenarnya seorang yang pemalu juga. Sebelum itu, Shaklee ada minta gambar profile bisnes saya. Tapi sebab terlalu tergesa-gesa maka saya bergambar di studio biasa sahaja bersama suami. Untuk penggambaran white studio […]

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee

Raihanah Mentor Shaklee Terbaik

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee. Hari ini saya mahu mengajak anda yang sedang mencari-cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan ataupun pendapatan utama untuk menyertai kami dalam bisnes ini secara sungguh-sungguh. Kalau hendak jadi ahli Shaklee untuk makan saja-saja pun, mentor Shaklee sangat memainkan peranan penting kerana sudah tentu kita mahu dapat tempias […]

Kepentingan Nilai Dalam Bisnes

Raihanah Mentor Shaklee Terbaik

Manusia tengok VALUE produk bukan HARGA. Anda setuju tak? Kalau betullah mindset harga murah penentu kejayaan mendapatkan jualan, mungkin boleh jelaskan: Kenapa ada tudung RM21,000 terjual dan kenapa ada orang spend RM60,000 setahun untuk tudung Kenapa ada tudung RM300 yang orang beratur panjang dari pagi subuh untuk beli dan sanggup bayar upah orang tolong beli minimum […]