Category Archives: alfalfa

Promosi Shaklee November 2016

By | 1 November 2016

Semakin sudah ke penghujung tahun kita ini kan, hari ini hari pertama bagi bulan November. Tentu ada yang tertanya-tanya apakah yang menarik bagi bulan November ini daripada Shaklee. Tanpa berlengah ayuh kita lihat apakah yang menarik untuk anda bulan ini. Promosi November 2016 1. Nutriferon Nutriferon membantu meningkatkan interferon semulajadi badan dan sekaligus meningkatkan tindakbalas sistem imun badan. Pemakanan tambahan NutriFeron… Read More »

10 Kebaikan Detox Darah Dengan Shaklee

By | 22 August 2016

Kita pernah dengar beberapa pemimpin dunia menjalankan rawatan cuci darah untuk mengekalkan kesihatan mereka dan untuk kelihatan sentiasa segar dan bertenaga. Rawatan cuci (detox) darah ialah proses mencuci darah daripada segala toksin yang mencemarkan darah kita. Darah yang penuh toksin akan menyebabkan nutrien dalam darah tidak dapat disalurkan ke seluruh badan dengan baik. Apabila bila kita sering rasa letih dan… Read More »

Rawatan Alternatif Terbaik Untuk Psoriasis, Sopak dan Ekzema

By | 20 June 2016

Ada ramai sebenarnya customer saya berkenaan psoriasis dan terutamanya sopak yang hubungi saya. Baru-baru ini ada seorang master buat kelas berkenaan psoriasis, jadi saya terus setuju untuk hadir. Ramai customer saya hubungi bermakna saya haruslah tambah lagi ilmu berkenaan penyakit ini. Penyakit Berkaitan SLE SLE adalah sejenis penyakit autoimmune iaitu sejenis penyakit di mana sistem imun menyerang diri… Read More »

Turunkan Berat Badan – Detox Hati Anda

By | 15 June 2016

Menjaga hati anda sihat dan bebas daripada toksin adalah satu langkah penting untuk penurunan berat badan yang berkesan dan secara beransur-ansur. Dalam posting ini, kami akan menerangkan kepada anda beberapa garis panduan mudah untuk detox hati anda dan menurunkan berat badan. Tahukah anda bahawa makan bijirin penuh boleh membantu mengurangkan kesesakan hati anda? Kaya dengan vitamin B, bijirin penuh membantu mempercepatkan… Read More »

Apa Yang Menarik Promosi Shaklee Jun 2016

By | 1 June 2016

Alhamdulillah Mei 2016 berlalu dengan sebuah kejayaan. Alhamdulillah OV grup makin meningkat, insyaAllah saya pun yakin #anahandfriends akan mengorak langkah lebih besar untuk bulan ini dan bulan-bulan seterusnya. Bulan Jun 2016 adalah bulan berpuasa bagi umat Islam. Justeru fokus pada bulan ini semestinya untuk: Tambah kecantikan Menguruskan badan Kempen detox Unggul berpuasa Bagi sesiapa yang berpuasa, mesti mahu… Read More »

Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

By | 25 May 2016

Shaklee akan menganjurkan seminar sehari iaitu National Conference 2016 bertempat di Pusat Konvensyen Sunway. Macam biasa, selain meraikan kejayaan semua business leaders, ada booth untuk check kesihatan dan boleh juga beli produk yang anda inginkan. Tapi untuk masuk memanglah anda perlu berdaftar dulu sebagai ahli di samping mempunyai tiket konvensyen yang kini boleh dibeli secara online. Produk Percuma… Read More »

Promosi Hebat Mei 2016: Collagen Powder dan Alfalfa Complex

By | 1 May 2016

Alhamdulillah April 2016 berlalu dengan hebat. Tahniah kepada tim #anahandfriends di atas usaha dan ketekunan anda. InsyaAllah tim kita makin membesar. Ada beberapa kejayaan dalam April 2016 yang ingin saya nukilkan: Penjualan Vivix semakin bertambah Group OV dan UV pun meningkat naik Pengedar Shaklee yang bersungguh-sungguh untuk bisnes Shaklee juga semakin bertambah Siapa berusaha, insyaALlah akan dapat hasilnya.… Read More »

Perlukah Saya Detoks?

By | 14 April 2016

Bila orang bercakap tentang detoks, saya jarang ambil kisah. Sebab saya rasa saya cukup sihat. Saya belum berada di atas katil hospital. Apa nak kisah? Hmm, betul ke? Korang pun macam tu jugak? Harini saya nak kongsikan checklist untuk saya dan kawan-kawan. Check diri adakah kita perlu detoks. Jika kita mengalami salah satu perkara dibawah, itu tanda badan… Read More »

Tawaran Menarik Sempena Promosi Shaklee April 2016

By | 1 April 2016

Alhamdulillah Mac 2016 berlalu sebagai satu pencapaian yang memberangsangkan bagi tim saya. Ramai yang score banyak UV bulan Mac lalu yang melayakkan mereka menerima bonus sekurang-kurangnya RM24. Walaupun nilainya agak kecil, tetapi siapa yang hendak bagi kita sebanyak itu secara percuma kan? Siapa berusaha, dia akan dapat, man jadda wa jadda. Tawaran Menarik April 2016 Bagi bulan April… Read More »

Sangat Ajaib Bagaimana Wanita Ini Pulih Daripada Ekzema

By | 7 March 2016

Kisah wanita ini pulih daripada ekzema saya jumpa daripada posting FB seorang rakan. Rupa-rupanya ekzema juga ditakrifkan sebagai penyakit tidak dapat dipulihkan oleh para doktor. Sebagaimana saya tuliskan sebelum ini, Islam juga telah janjikan, setiap penyakit ada penawarnya, cuma kita belum temuinya. Wanita Ini Pulih Daripada Ekzema Teruk Diceritakan di dalam posting itu, wanita ini menghidap ekzema sejak… Read More »